0 produse (0)

Comenzi SMS 1771
Telefon: 031.425.16.19
Program: L-V: 09:00 - 17:30

Doua invitatii duble la "ROMÂNIA - ÎNCHIS PENTRU INVENTAR"

"ROMÂNIA - ÎNCHIS PENTRU INVENTAR"

TOTI CINCI

Va asteptam Sambata, 28 Mai 2011, orele 19:00 la spectacolul "ROMÂNIA - ÎNCHIS PENTRU INVENTAR" cu: Dragos Huluba, Eduard Adam si Violeta Huluba.O poveste dulce amara despre o lume disparuta sau nu in ’89. O calatorie in timp, o rememorare a trecutului acestui popor. Un spectacol vintage in regia lui Dragos Huluba.

“Ne-am imaginat un scenariu suprarealist. Cum ar fi daca la intoarcerea in tara am gasi sub inscriptia ROMANIA, o alta, scrisa de mana, in graba: “Inchis pentru inventar”. Romani cu bagaje, copii, turisti, straini, televiziuni, toti privind peste gard in Romania aflata dintr-o data la un moment important. O dare de seama in fata istoriei sau pur si simplu un pas suspendat in aer, venind dintr-o intrebare legitima: si totusi cine am fost noi in anii “aceia”. Ce am gandit, ce am visat, cu ce ne hraneam existenta, cum era soarele, aerul, apa, dragostea, rasul, durerea. Erau la fel ca acum sau erau estompate de un sistem inchis si opresiv? Sau poate erau mai colorate, mai pline de substanta intr-o lume in care imaginatia era un loc de refugiu. Acest spectacol nu este o teza sau o lectie de istorie. E doar o insiruire de diapozitive colorate sau alb-negru reprezentand imagini din viata unor oameni din acea lume.”

“O inlantuire de perle negre, pline de amar sufletesc adunate din adancul sensibil al unor constiinte de artisti, ce n-a vrut sa moara pe fundul marii. Raspunsul tandru, simplu, inteligent al sensibilitatii romanesti pusa la incercare de seismul unei lumi malefice venite din afara – comunismul. Unda de soc tarzie, dar nu intarziata a dainuirii noastre. In esenta imaginea zambetului romanesc strabatut pururea de un suspin. Acesta e spectacolul “ Romania . Inchis pentru inventar”, crescut ca o floare de colt pe terenul arid al Romaniei de azi.” Dan Puric

Bilete si rezervari la Casa de bilete a Salii Rapsodia, str. Lipscani 53, Telefon 021-315.89.80 sau 0761.319.8193. Program: Luni: inchis; Marti-Miercuri: 11 - 18, Joi - Duminica: 12 - 19.In zilele de spectacol casa de bilete este deschisa pana la orele 19:00.

Romania Inchis pentru Inventar

www.companiadanpuric.ro

Regulament

  • Castigatorii vor fi desemnati vineri, 27 mai ora 12:00. Pentru ridicarea premiului se vor prezenta cu buletinul/cartea de identitate in original la standul special amenajat pentru concursuri, precizand ca sunt castigatori ai concursului Litera.
  • Anuntarea castigatorilor se face prin telefon, la numarul furnizat la inscriere.
  • In cazul in care un castigator renunta la premiu, premiul va fi reportat urmatorului clasat.
  • Castigatorii premiilor nu au posibilitatea de a cere modificarea premiilor sau a caracteristicilor acestora.