0 produse (0)

Comenzi SMS 1771
Telefon: 031.425.16.19
Program: L-V: 09:00 - 17:30

Regulament Tombola - Litera iti pregateste o super vara

Litera iti pregateste o super vara!

Regulamentul tombolei “Litera iti pregateste o super vara!” organizata de editura Litera

- Regulament Oficial -

- 25 – 29 mai 2011 -

 

 

 

1. Organizatorul concursului1.a. Organizatorul tombolei este SC Litera International SRL cu sediul in Bucuresti, cu sediul în Bucuresti, str. Emanoil Porumbaru nr. 31A, sector 1, înregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/6379/1998, cod fiscal RO 10752035, cont bancar nr. RO 18 BREL 0002 0000 1551 0100 deschis la Libra Bank, Sucursala Baneasa, Bucuresti, reprezentata de Marin Vidrascu, in calitate de Director Executiv.
Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al tombolei, potrivit celor mentionate mai jos.


1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul www.litera.ro

2. Dreptul de participare

Tombola este organizata si se desfasoara in cadrul Targului de carte BookFest 2011. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, atat timp cat cumpara carti de la standul editurii Litera din cadrul Targului de carte BookFest 2011. La concurs nu pot participa angajatii SC Litera International SRL, SC UNIVERSAL ONLINE PROMOTIONS SRL si rudele de gradul I si II ai acestora. De asemenea, la concurs nu pot participa nici angajatii companiilor implicate in desfasurarea tombolei (firme partenere, parteneri strategici, editori, redactori, colaboratori, traducatori, etc), precum si rudele lor de gradul I si II.

3. Perioada de desfasurare

Tombola se va desfasura intre 25-29 mai 2011, in cadrul targului de carte BookFest. Inscrierile la concurs se vor opri in data de 29 mai, ora 15:00. Orice participant care va achizitiona carti de la standul editurii Litera dupa ora mentionata mai sus nu va mai participa la tombola.4. Mecanismul tombolei

Cum se participa la tombola:

La tombola poate participa orice vizitator al Targului de carte Bookfest, editia 2011, atat timp cat achizitioneaza cel putin o carte de la standul editurii Litera si indeplineste conditiile de la punctul 2 al acestui document. Pentru a fi inscris in tombola, fecare participant trebuie sa completeze un talon cu datele personale, talon pe care urmeaza sa il introduca in urna special amenajata de la standul editurii Litera. Pentru a participa, datele trebuie sa fie exacte si toate rubricile completate.5. Desemnarea castigatorilor

a. Castigatorii vor fi alesi in ziua de 29 mai 2011, ora 17:00, prin tragere la sorti.

b. Castigatorii vor fi anuntati pana pe 30 mai 2011, fie telefonic, fie pe e-mail.Extragerea se face duminica, 29 mai 2011, in jurul orei 17:00.

6. Premii

a. O vacanta de 7 zile in Grecia, in Zakynthos pentru 2 persoane.

Cazare 7 nopti cu mic dejun la Hotel CARRETA 3*; transport cu autocarul Bucuresti-Zakynthos-Bucuresti; Transfer la Hotel de la ferry boat; Plecare pe data de 27.06 ( check-in pe data de 28.06.2011); Retur pe data de 05.07.2011 (check-out pe data de 05.07.2011, se ajunge in Bucuresti pe data de 06.07.2011); *Biletul de ferry boat se achita la fata locului: aprox 20 euro/persoana, dus intors; Valoarea pachetului: 550 euro;

* Daca castiagtorul este din alt oras (in afara de Bucuresti), acesta isi va asigura transportul din localitatea in care are domiciliul stabil pana in Bucuresti.

b. 35 seturi pentru femei de la AVON. Seturile contin intre 1 si 5 produse.

  1. Bilete la concerte oferite de Project Events

7. Validarea castigatorilor si revendicarea premiilor

Inscrierea este valida daca talonul de participare este completat cu toate datele personale cerute.

Premiile de la tombola vor fi revendicate in termen de 15 zile de la data anuntarii castigatorilor si vor fi ridicate de la sediul Litera incepand cu ziua urmatoare anuntarii castigatorilor de catre cei cu domiciliul in Bucuresti si expediate prin curier/posta castigatorilor cu domiciliul in afara Bucurestiului. De asemenea, castigatorii vor fi contactati – pe e-mail sau telefon – pentru a stabili de comun acord modalitatea prin care doresc sa intre in posesia premiilor. Castigatorii premiilor vor trebui sa confirme acceptarea premiilor in maxim 15 zile din momentul in care au fost anuntati ca sunt castigatori. Castigatorii vor intra in posesia premiilor in baza actului de identitate si in urma semnarii unui proces verbal predare-primire.

Castigatorii care nu vor putea fi contactati telefonic pana in data de 30 iulie 2011 vor pierde premiile. Validarea castigatorilor si modul in care aceasta tombola se organizeaza reprezinta dreptul exclusiv al organizatorului. Orice eroare in declararea datelor personale nu atrage raspunderea organizatorului. Ca atare, acesta nu are niciun fel de obligatie in cazul furnizarii unor date eronate care au dus la imposibilitatea transferului in conditii normale a premiului.

8. Taxe si impozite

Concursul se desfasoara in acord cu prevederile legilor in vigoare..
Premiile nu se acorda in bani, iar eventuale impozite vor fi retinute de organizator din premiul castigatorului, conform Legii 571/2003 a Codului Fiscal.
Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

9. Informarea participantilor

Prezentul regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat pe adresa web www.litera.ro. De asemenea, pentru mai multe informatii se poate contacta oricand organizatorul la adresa SC Litera International SRL, Calea Floreasca, nr 60, etaj 5, sector 1, Bucuresti, telefon 021.319.63.93, e-mail: g.sandu@litera.ro.

10. Prelucrarea datelor personale

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Prin simpla participare la acest concurs participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil si adresele de e-mail sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a li se transmite noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.


11. Dispozitii finale

Participantii la aceasta tombola sunt de acord cu prevederile prezentului regulament. Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.
Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video. Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.meteorpress.ro. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.
Eventualele reclamatii legate de derularea tombolei se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: Editura Litera, Calea Floreasca, nr 60, etaj 5, Sector 1, Bucuresti, Departament Marketing, pana la data la care acest regulament produce efecte. Dupa aceasta data, organizatorul nu va mai lua in consideratie nici o contestatie.

12. Incetarea tombolei

Tombola poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta tombola.

13. Responsabilitate

Prin participarea la tombola, toti participantii si eventualii castigatori sunt

de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de

organizator prin prezentul regulament oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea

personala si exclusiva a participantilor si eventualilor castigatori.

14. Litigii

Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la prezenta tombola se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Eventualele sesizari legate de desfasurarea concursului vor fi facute pe adresa organizatorului: . Editura Litera, Calea Floreasca, nr 60, etaj 5, Sector 1, Bucuresti, Departament Marketing, pana la data la care acest regulament produce efecte.

Organizator

SC LITERA INTERNATIONAL SRL