- 29%

28 de veri (vol. 54)

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 25.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Romantic

 

O POVESTE DE DRAGOSTE CARE DĂINUIE PESTE DECENII

Când Mallory Blessing îi lasă fiului său, Link, cu limbă de moarte să sune la un număr notat pe o bucată de hârtie dintr-un sertar, tânărul nu știe la ce să se aștepte. Dar cu siguranță nu își imaginează că la celălalt capăt al firului se va afla Jake McCloud. Este primăvara anului 2020, și soția lui Jake, Ursula DeGournsey, este în fruntea competiției pentru alegerile prezidențiale. Link se gândește că este o simplă neînțelegere. Cum ar fi putut să se cunoască Mallory și Jake?

Vara anului 1993: Mallory tocmai a moștenit o căsuță pe malul mării, în Nantucket, de la mătușa ei și acceptă ca fratele ei să organizeze acolo petrecerea burlacilor. Prietenul lui Cooper din colegiu, Jake McCloud, ia și el parte, iar între Mallory și Jake se creează o conexiune ce va dăinui – dincolo de căsnicii, de copii și de ascensiunea politică a Ursulei – până când Mallory descoperă că este pe moarte.

Bazându-se pe filmul clasic La anul, pe vremea asta (la care Mallory și Jake se uită în fiecare vară), 28 de veri explorează agonia și romantismul unei aventuri de un weekend pe an și modurile dramatice în care această relație complică și îmbogățește viața celor doi protagoniști și a oamenilor dragi lor.

 

„Un roman minunat scris, care este mai puțin o poveste despre o aventură secretă și mai mult o poveste despre nostalgie și destin... cu siguranță va atinge o coardă sensibilă pentru un public larg. Library Journal

Despre Elin Hilderbrand

Elin Hilderbrand

Elin Hilderbrand

Elin Hilderbrand a absolvit Johns Hopkins University și cursul de scriere creativă al University of Iowa.

Trăiește în Nantucket de douăzeci și cinci de ani și este mama a trei copii adolescenți.

A scris 21 de romane care s-au bucurat de mare succes în rândul cititoarelor de cărți romantice.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 14 mar. 2024
Colectie : Dream Books
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 360
ISBN : 978-630-319-516-2