- 65%

- 65%

-65%

30 de milenii de pictură

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 199,90 lei Preț special 69,97 lei

Reducere 65%

în stoc

Estimare livrare: 29.09.2021

 O adevărată călătorie prin timp și spațiu, prin artă și istorie, un ghid splendid ilustrat care vă oferă o viziune globală a evoluției picturii. De la picturile rupestre din grotele de la Lascaux la Madonele Renașterii italiene, de la inovatoarele tablouri ale impresioniștilor la pânzele provocatoare ale Pop Art, 30...

 O adevărată călătorie prin timp și spațiu, prin artă și istorie, un ghid splendid ilustrat care vă oferă o viziune globală a evoluției picturii.

De la picturile rupestre din grotele de la Lascaux la Madonele Renașterii italiene, de la inovatoarele tablouri ale impresioniștilor la pânzele provocatoare ale Pop Art, 30 de milenii de pictură reunește cele mai reprezentative opere picturale, punctând decisiv evoluția artei din preistorie până în prezent.

Cuprinzând o selecție de exact 1000 de picturi de pe toate continentele, aceste comori culturale sunt prezentate în contextul lor istoric, împreună cu explicații, citate și biografii a 100 dintre cei mai influenți artiști ai umanității.

O resursă culturală și educațională documentată și scrisă pentru publicul larg, această carte ne invită să analizăm interacțiunea dintre istorie și artă, influența reciprocă pe care au avut-o în timp artiștii de toate orientările, precum și viitorul picturii.

O carte care nu trebuie să lipsească din biblioteca nimănui.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Dec 2013
Tip coperta:
attribute_icon
Cartonată, cu supracopertă
Format:
attribute_icon
185x230
Nr. pagini:
attribute_icon
544
ISBN:
attribute_icon
978-606-686-374-2
Categorie:
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

Din aceeasi categorie

Vezi toate

EBOOKS din aceeasi categorie

Vezi toate