Înapoi în site

Ofertă de abonament cu transport gratuit la fiecare livrare și cadouri!

Abonament cu:
2 reviste + 2 componente pentru
99,80 lei / în fiecare
lună
*dacă te abonezi începând din 1 aprilie

Primești mai mult:
4 reviste + 4 componente pentru
199,60 lei / în fiecare
lună
*dacă te abonezi începând din 28 iulie

Ca abonat, pe parcursul colecției, primești:

Carnet, la revista nr. 10
Trusă unelte, la revista nr 50
Lupă, la revista nr.90

Avantajele tale de abonat!

De ce să te abonezi online:

dacia1300Transport gratuit oriunde în România

dacia1300Cadouri exclusive ale colecției

dacia1300Livrare la alegere prin curier sau în puncte de livrare

dacia1300Modalitate de plată simplă și sigură, online sau ramburs

dacia1300Economie, flexibilitate, satisfacția garantată a lecturii

dacia1300Abonare simplă și rapidă, doar printr-un click

Cum funcționează abonamentul?

filo filo

Ce se întâmplă după ce ai plasat comanda?

> După ce te-ai abonat, vei primi confirmarea comenzii tale pe adresa de e-mail. 

> Dacă ai optat pentru plata online, vei primi și un e-mail de la procesatorul de plăți cu statusul tranzacției.

> Vei primi informări despre aparițiile editoriale din colecție și datele de livrare. Ulterior, vei primi volumele din colecție.


Serviciu de abonare disponibil exclusiv pe litera.ro

Este important să știi că poți modifica adresa de livrare pe parcursul derulării abonamentului printr-un e-mail la adresa [email protected] sau la numărul de telefon 0374.82.66.35, dar modalitatea de livrare și cea de plată nu mai pot fi modificate. Dacă te răzgândești, te poți dezabona oricând printr-un e-mail sau telefon la datele de contact menționate mai sus. Regulament disponibil la www.litera.ro/termeni-si-conditii/
Dacia official licensed product. Vehicles and Trademarks are protected by intellectual property laws. Used with permission of Renault Dacia.
Editorul își rezervă dreptul de a modifica succesiunea numerelor colecției și/sau a produselor atașate. Formele și culorile pot varia față de cele ilustrate.
Dacă cadourile se epuizează, acestea vor fi înlocuite cu produse de aceiași valoare.
Colecția cuprinde 120 de numere. Prețul primului număr: 2,90 LEI (în loc de 49,90 LEI). Prețul celui de-al doilea număr: 29,90 LEI (în loc de 49,90 LEI). Prețul numerelor ulterioare: 49,90 LEI (sub rezerva modificării cotelor de impozitare). Editura îşi rezervă dreptul de a modifica prețul edițiilor următoare în cazul creșterii semnificative a costurilor de producție și/sau transport. Editorul își rezervă dreptul de a modifica succesiunea numerelor colecției și/sau a produselor atașate. Formele și culorile pot varia față de cele ilustrate.
Produsul face parte dintr-un kit de asamblare. Urmați cu atenție instrucțiunile din ghidul ataşat. Vă rugăm să citiți și să păstrați aceste informații pentru consultare ulterioară. AVERTIZĂRI. ARTICOL DESTINAT CREATORILOR DE MODELE. ACEST PRODUS NU ESTE O JUCĂRIE. Include componente ascuțite și/sau tăioase. Asamblarea pieselor electrice și electronice trebuie efectuată sub supravegherea unui adult sau de către un adult. Alimentarea se face prin baterii şi nu există conexiune pentru rețeaua electrică. Bateriile nu sunt incluse.