Înapoi în site

Colecția reunește toate poveștile din universul Marvel în volume cu cele mai bune benzi desenate din toate timpurile:

de la cele clasice până la cele mai noi, cărora li se adaugă și alte aventuri originale Marvel pe care trebuie să le citești.

flower flower
Universul Marvel se schimbă
E timpul să alegi: de partea cui ești? Un conflict care s-a manifestat timp de mulți ani ajunge la apogeu, scindând comunitatea supereroilor, punând prietenii pe poziții de luptă între ei. Spider-Man, Avengers, X-Men, Cei patru fantastici... toți au de suferit. Toți trebuie să aleagă cu cine luptă. Nimeni nu va sta deoparte în confruntarea care va schimba regulile jocului pentru totdeauna..
flower flower
Admirabila echipă creativă formată de Brian Michael Bendis și David Finch
a preluat cârma celor mai puternici eroi ai Pământului pentru a-i duce mai departe decât ar fi putut visa vreodată fanii că este posibil. Acțiunea va începe cu întoarcerea unui membru al echipei pe care toată lumea îl credea mort... iar când se va termina, tot ce știai despre Avengers va fi de domeniul trecutului! Nu ratați saga dramatică care a zguduit istoria universului Marvel.
flower flower
Saga care reunește toate personajele Spider care au existat vreodată!
Dan Slott (Uimitorul Spider-Man) și Olivier Coipel (House of M) fac echipă pentru a vă oferi cel mai mare eveniment din istoria Spider-Man. Mai periculos ca niciodată, Morlun amenință toți eroii din universul Spider, iar de data aceasta nu este singur: familia e alături de el. Orice Spider-Man care a existat vreodată este în pericol!
flower flower
O epopee apocaliptică, avându-l pe Wolverine în rolul principal,
ne duce cu câteva decenii în viitor în cel mai bun stil Mad Max. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat în noaptea în care au căzut eroii. doar că au dispărut cu toții și de atunci răul a triumfat. În ultima jumătate de secol, nimeni nu l-a mai văzut pe bărbatul cunoscut sub numele de Logan. Dar ceva îl va scoate din umbră. Prietenul său Hawkeye trebuie să călătorească mii de kilometri... pentru a-și duce familia în siguranță. Wolverine se pregătește pentru călătoria vieții sale.
books books

Ofertă de abonament cu transport gratuit la fiecare livrare!

139,96 lei/în fiecare lună
abonament cu 4 volume/lună

Ofertă de abonament cu transport gratuit la fiecare livrare!

books books

Doar 139,96 lei /
în fiecare lună
abonament cu 4 volume/lună

Avantajele tale de abonat!

De ce să te abonezi online:

marvelTransport gratuit oriunde în România

marvelLivrare la alegere prin curier sau în puncte de livrare

marvelPatru volume din colecție în fiecare lună. Colecția conține 60 de volume

marvelModalitate de plată simplă și sigură, online sau ramburs

marvelEconomie, flexibilitate, satisfacția garantată a lecturii

marvelAbonare simplă și rapidă, doar printr-un click

Cum funcționează abonamentul?

marvel marvel

Ce se întâmplă după ce ai plasat comanda?

> După ce te-ai abonat, vei primi confirmarea comenzii tale pe adresa de e-mail. 

> Dacă ai optat pentru plata online, vei primi și un e-mail de la procesatorul de plăți cu statusul tranzacției.

> Vei primi informări despre aparițiile editoriale din colecție și datele de livrare. Ulterior, vei primi volumele din colecție.


Serviciu de abonare disponibil exclusiv pe litera.ro

Este important să știi că poți modifica adresa de livrare pe parcursul derulării abonamentului printr-un e-mail la adresa [email protected] sau la numărul de telefon 0374.82.66.35, dar modalitatea de livrare și cea de plată nu mai pot fi modificate. Dacă te răzgândești, te poți dezabona oricând printr-un e-mail sau telefon la datele de contact menționate mai sus. Regulament disponibil la www.litera.ro/termeni-si-conditii/