- 40%

Aparențe înșelătoare

Preț special 11,94 lei

Reducere 40%

Preț standard 19,90 lei
în stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pentru înalta societate, este doar Lady Georgiana, sora unui duce, cu reputația distrusă în urma celui mai groaznic scandal posibil, înainte de debutul în primul ei sezon. Dar adevărul este mult mai șocant — în lumea întunecată a jocurilor de noroc din Londra, ea este enigmaticul Chase, unul dintre fondatorii Îngerului...

Pentru înalta societate, este doar Lady Georgiana, sora unui duce, cu reputația distrusă în urma celui mai groaznic scandal posibil, înainte de debutul în primul ei sezon. Dar adevărul este mult mai șocant — în lumea întunecată a jocurilor de noroc din Londra, ea este enigmaticul Chase, unul dintre fondatorii Îngerului Căzut, cel mai vestit cazinou din oraș. Ani la rând, a rămas un mister pentru toată lumea și niciodată nu i-a fost descoperită dubla identitate... până acum.

Sclipitor, tenace, tulburător de chipeș, Duncan West este intrigat de frumoasa femeie cu reputația pătată care are legături de neînțeles cu această lume a promiscuității și păcatului. Știe că ea este mai mult decât pare și jură să descopere secretele Georgianei, dezvăluindu-i trecutul, amenințându-i prezentul și punând în pericol tot ce are mai drag... inclusiv inima ei.

 

”Sarah MacLean oferă o nouă carte cu un subiect palpitant, plin de o senzualitate debordantă.” Kirkus Reviews

 

Cititorii vor fi șocați de revelarea identității lui Chase și vor fi încântați când relația complicată dintre Duncan și Georgiana va ajunge la un deznodământ fermecător.” Publishers Weekly

 

Sarah MacLean a publicat primul historical romance în 2010, ar de atunci cărțile ei au devenit bestselleruri New York Times, Washington Post și USA Today, fiind traduse în mai mult de 20 de limbi. 

 

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
May 2019
Tip copertă:
Broșată
Format:
107x177
Nr. pagini:
416
ISBN:
978-606-33-3681-2
Colectie:
De același autor Vezi toate
Din aceeasi categorie Vezi toate