lips─â stoc

Ars

0% of 100
28,80 lei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

 

Ac╚Ťiunea din Ars ├«ncepe la doi ani dup─â ce Juul ╚Öi-a pierdut fiul, pe Jonas, ├«ntr-un incendiu care i-a mistuit apartamentul ╚Öi i-a produs arsuri grave. Repro╚Ö├óndu-╚Öi moartea fiului, p─âr─âsit de so╚Ťie, cu o mam─â alcoolic─â ╚Öi o sor─â care i-a ├«ntors spatele, Juul revine la ziar cu speran╚Ťa c─â munca ├«l va face s─â treac─â peste necazuri.

Cazul pe care trebuie să-l investigheze este inedit pentru Norvegia: cineva descoperă într-un cort cadavrul unei tinere lapidate, pe jumătate îngropată în pământ. Crima pare să fi fost comisa după un ritual musulman, impus de legile sharia. Dar tânăra, Henriette Hagerup, e norvegiancă, doar prietenul ei, Marhoni, e musulman.

Ajutat de un misterios informator din cadrul poli╚Ťiei, Juul afl─â c─â Henriette lucra, ├«mpreun─â cu prietena ei, Anette, la un film numit O cast─â sharia. Dup─â ce cite╚Öte scenariul, jurnalistul ├«╚Öi da seama de complexitatea cazului ╚Öi ├«ncepe cercet─ârile pe cont propriu, o ini╚Ťiativ─â care ├«l aduce din ce ├«n ce mai aproape de adev─âr dar ├«i ╚Öi pune via╚Ťa ├«n pericol.

 

Roman v├óndut ├«n aproape 20 de ╚Ť─âri

Bestseller în Danemarca, în Germania și în Islanda

Casa de filme 4┬Ż din Norvegia a cump─ârat drepturile de ecranizare a c─âr╚Ťii, plus drepturile asupra urm─âtoarelor cinci romane care ├«l vor avea ca protagonist pe jurnalistul de investiga╚Ťii Henning Juul.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 5 mar. 2013
Autor(i) : Thomas Enger
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 368
ISBN : 978-606-21-0007-0