- 25%

- 25%

-24.98%

Băiatul cu ochelari albaștri

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 24,90 lei Preț special 18,68 lei

Reducere 25%

0,00 lei

Versiuni disponibile

Carte tiparita
18,68 lei
Ebook
Citeste pe
0,00 lei
Primele 15 zile, apoi 48 RON / luna (abonament Voxa nelimitat)
Micul Sebastian nu vrea să poarte ochelari, fiindcă se teme că nu-l va mai recunoaște nimeni. Adulții îi spun că nu văd decât un băiat foarte frumos, un nou supererou, și par mirați când află că e Sebi. La școală, copiii râd de el când îl văd cu ochelari și-i spun „ochi de pește”. Va reuși Sebi să le...

Micul Sebastian nu vrea să poarte ochelari, fiindcă se teme că nu-l va mai recunoaște nimeni. Adulții îi spun că nu văd decât un băiat foarte frumos, un nou supererou, și par mirați când află că e Sebi. La școală, copiii râd de el când îl văd cu ochelari și-i spun „ochi de pește”.

Va reuși Sebi să le arate tuturor că a rămas același? 

 

O carte care te va face să-ți pui întrebări despre teamă, identitate și respingere, despre ce înseamnă să comunici eficient, dar și să te accepți pe tine însuți, și, nu în ultimul rând, despre... cum e să porți ochelari. Creative Kids Tales

 

Susanne Gervay este o autoare australiană, consultant educațional și de lectură în domeniul literaturii pentru copii. A primit, între altele, Premiul pentru literatură angajată social al International Literacy Association, a fost decorată cu Ordinul Australiei, iar în 2019 a fost nominalizată pentru întreaga ei creație la prestigiosul Premiu Astrid Lindgren.

Marjorie Crosby-Fairall, designer și ilustratoare de carte, a crescut la o fermă din California, alături de o adevărată menajerie de animale salvate. În copilărie era îndrăgostită de cărțile cu poze, din care își amintește în detaliu o mulțime de ilustrații.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Jan 2020
Nr. pagini:
attribute_icon
32
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
288x215
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-4570-8
Pretul afisat este orientativ

Detalii produs

Data apariției  :  27 ian. 2020
Numar pagini  :  32
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  288x215
Categorie  :  Povesti si poezii ilustrate
ISBN  :  978-606-33-4570-8

Din aceeasi categorie

Vezi toate