lipsă stoc

- 65%

Binevoitoarele

Nota ta:
89 % of 100
RRP: 59,90 lei Preț special 20,97 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 59,90 lei Preț special 20,97 lei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

Dr. Max Aue este un familist convins și proprietarul unei fabrici de dantelă din Franța de după război. Este un intelectual pasionat de filosofie, literatură și muzică clasică. Dar este, de asemenea, fost ofițer de informații SS și asasin cu sânge-rece. A fost observator și apoi participant la atrocitățile naziste de pe frontul de Est, a fost prezent la asediul Stalingradului, în lagărele morții și, în cele din urmă, a fost martor la pierderea puterii de către naziști și la căderea Berlinului. Lumea lui a fost populată de Eichmann, Himmler, Göring, Speer și, desigur, de Hitler. Acum, Max își reevaluează propria viață cu o precizie rece; vorbește acum pentru a pune lucrurile la punct.

În Binevoitoarele, roman distins cu Premiul Goncourt și cu Marele Premiu al Academiei Franceze, Jonathan Littell ne face să retrăim ororile celui de-al Doilea Război Mondial de partea călăilor, prezentându-ne un personaj cum rareori ne-a fost dat să vedem: epopeea unei ființe străbătând istoria și propriul destin.

 

Faptul că această poveste terifiantă, relatată de un personaj profund antipatic este atât de captivantă e o realizare excepțională… o mare operă de ficțiune literară, la care cititorii și specialiștii se vor întoarce încă mulți ani. Anthony Beevor, The Times De neuitat… magnific. London Review of Books

Un tur de forță. Spectator

 

 

Marius Constantinescu despre Jonathan Littell: „Război fără pace”

„Binevoitoarele”, în topul celor mai citite cărți Litera!

O carte pe zi: „Binevoitoarele” de Jonathan Littell

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 3 mar. 2021
Traducator(i) : Savin Vasile
Tip Coperta : Broșată
Format : 110x165
Numar pagini : 1120
ISBN : 978-606-33-6546-1