LiteraBlog 10 cărți pentru copii în curs de apariție la Editura Litera

10 cărți pentru copii în curs de apariție la Editura Litera

Enciclopedia cunoașterii. ȘtiințăEnciclopedia cunoașterii. Oceane, Patrula cățelușilor. Pirații din Golful Aventurii sunt printre cărțile pentru copii în curs de apariție la Editura Litera, în această toamnă.

Iată 10 cărți pe care trebuie să i le faci cadou copilului tău!

 Disney Junior. Mickey. O excursie cu rulota. Poveste cu litere mari de tipar

Lasă deoparte telefonul sau tableta și însoţește-i pe Mickey și prietenii într-o excursie plină de aventuri cu o rulotă magică. 

Prima mea lectură este o colecție special creată pentru a-i ghida pas cu pas pe preșcolari și pe școlari în aventura cititului. Formatul accesibil, textele ilustrate și adaptate la nivelul de înțelegere al vârstei, succesul de care se bucură aceste cărți în lumea întreagă și premiile primite îi motivează pe copii să-și cultive interesul pentru lectură.

Citește și: Back to school pe Litera.ro. Recomandări de lectură pentru începutul de an școlar

Disney. Învață din poveste. Prima zi de școală

Ferdie și Morty se pregătesc pentru prima lor zi de școală. Lui Morty îi este însă tare teamă că nu se va descurca. Prietenii încearcă rând pe rând să-l încurajeze, dar numai cineva special va reuși să-l convingă să meargă cu drag la școală. Simple, dar pline de miez, povestirile din seria Învață din poveste îi ajută pe cei mici să facă deosebirea între ce e bine și ce e rău și îi încurajează să-și însușească un comportament pozitiv.

Citește și: Bestsellerul săptămânii pe Litera.ro: volumul „Copiii au puterea. 50 de copii și tineri care au marcat lumea”

Disney. Prințese. Rapunzel. Desene de poveste. Carte cu autocolante

Colorează după model personajele tale preferate din povestea lui Rapunzel și decorează apoi cât mai frumos desenele cu autocolantele de la mijlocul cărții.

Enciclopedia cunoașterii. Știință

Incredibile imagini generate pe calculator îți dezvăluie știința cum nu o știai până acum! Descoperă cum se leagă atomii, de ce sunt diamantele atât de dure, dar metalele se îndoaie, și cum se formează cristalele și rocile. Explorează energia forțelor din univers, forțele care acționează o motocicletă și elementele științifice din spatele navigației și ale zborului. Vezi secretele vieții într-o pădure tropicală din Borneo, metamorfoza unei libelule și cum se hrănesc păsările flamingo.

Enciclopedia cunoașterii. Oceane

Incredibile imagini generate pe calculator îți dezvăluie lumea oceanelor cum nu o știai până acum! Descoperă cum se formează cele mai mari valuri, cum se produc tsunamiurile și cât de puternici sunt curenții oceanici. Vezi rechini, țestoase marine, balene și multe altele și explorează cum vânează, se înmulțesc și supraviețuiesc aceste animale în ape costale și la mari adâncimi. Află cum ne pot furniza oceanele energie, cum arată la interior un vas de pescuit și cum sunt distruse habitatele oceanice de poluare și de schimbările climatice.

Citește și: O carte pe zi: „Arta. Enciclopedie pentru copii”

Patrula cățelușilor. Pirații din Golful Aventurii

Într-o zi, căzând din greșeală într-o peșteră subterană de pe plajă, căpitanul Turbot face o descoperire: găsește niște obiecte care au aparținut unui pirat legendar – între altele, și un misterios fragment dintr-o hartă…

Patrula cățelușilor. Pe urmele dinozaurilor

Într-o zi, cățelușii merg să caute oase de dinozauri. Rubble începe să sape și… face o descoperire uimitoare! Și totuși aventurile lui în lumea dinozaurilor sunt abia la început!

Bebe învață. Ascultați, copii, oare cine poate fi? Animale pufoase

Pisica miaună, poneiul nechează și ursulețul mârâie fericit. Dar cum fac câinele și ratonul? Puteți descoperi în această cărticică. Doar mângâiați blănița moale a animalelor și fiecare va prinde viață.

Citește și: Dosar de autor: Holly Webb, preaiubita autoare de cărți pentru copii

Povești de la fermă. Poppy și Sam. ABC. Cărți de joc cu litere

Setul de cărți de joc cu litere inspirat din Poveștile de la fermă cu Poppy și Sam conține 52 de cartoline care îi vor ajuta pe cei mici să învețe alfabetul și să citească primele cuvinte. Fiecare carte de joc are pe o parte o literă din alfabet, iar pe cealaltă, o noțiune reprezentată printr-o imagine și un cuvânt. Astfel, setul este ideal pentru jocuri de asociere, ordonare, citire și recunoaștere.

Disney. Iepurași. Bocănilă și prietenul arici. Poveste cu litere mari de tipar

Când îl zărește pe micuţul arici stând retras lângă un tufiș, Bocănilă îl invită la joacă, încercând să-l atragă în diferite feluri. Rușinos, ariciul nu se lasă cu una, cu două. Vor reuși ei să se împrietenească?

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.