LiteraBlog Back to school pe Litera.ro! Ai reduceri de până la 80% și un ghiozdan echipat complet la fiecare comandă

Back to school pe Litera.ro! Ai reduceri de până la 80% și un ghiozdan echipat complet la fiecare comandă

Ne pregătim de noul an școlar cu reduceri de până la 80% pe Litera.ro la toate cărțile și materialele educaționale pentru copii și un super-cadou la fiecare comandă!

În perioada 25 – 29 august 2021, în cadrul campaniei „Back to school”, comanzi produse în valoare de 199 lei și beneficiezi de transport gratuit la fiecare comandă plus un ghiozdan complet echipat, ce conține peste 18 produse necesare oricărui elev la început de școală. Și asta nu e tot! Poți alege dintre 8 modele diferite, cu îndrăgite personaje din universul Disney și echipate pe grupe de vârstă.

DSCF0163 copy.jpg
Credit foto: Cristina Venedict

Citește și: Back to school pe Litera.ro. Primești cadou un ghiozdan complet echipat la fiecare comandă de peste 199 lei!

Back to school vine cu reduceri la cărțile pentru copii și prețuri ce pornesc de la 1,98 lei.

Cărți pentru copii pe care le poți cumpăra la reducere, cu mai puțin de 5 lei

Istoria pentru elevii curioși. Voievozi și cărturari. Caiet de lectură și activități și Îmi place să colorez. Micul Koala sunt printre titlurile ce beneficiază de 80% reducere și poate fi achiziționate cu doar 1,98 lei.

 Cu 2,38 lei, părinții pot comanda pentru cei mici materiale educaționale, între care: Mă joc și învăț. Culori. Activități integrateCrăiasa zăpezii. Activități 3-5 ani. Micul artist plastic, iar Mickey și piloții de curse. Distracție la pescuit. Povești și jocuri, Superculori. Colorăm după model, La steaua. Lecturi școlare. Mihai Eminescu costă doar 3,98 lei.

Tot mai puțin de 5 lei costă și caietele de lucru. Astfel, Arte vizuale și abilități practice. Caiet de lucru pentru clasa I poate fi cumpărat cu 3,73 lei, iar caietele de lucru pentru Geografie și Istorie pentru clasa a IV-a pot fi achiziționate cu 3,78 lei.

Cărți pentru copii pe care le poți cumpăra cu mai puțin de 10 lei

Cu 5,97 lei, părinții pot achiziționa titluri recomandate în programa școlară, precum Omul de flori cu barbă de mătase. Lecturi școlare de Nicolae Filimon, dar și cărți cu activități, cum ar fi: Prima mea carte cu autocolante. Fructe și legume, Prima mea carte de autocolante. 1, 2, 3.

În plus, culegerea Sunt cel mai bun la mate. Exerciții și probleme costă doar 5,22 lei, caietul de Educație rutieră pentru clasele I-IV beneficiază de 65% reducere și poate fi comandat cu 6,97 lei, iar Atlasul lumii pentru copii. National Geographic este redus de la 44,9 lei la 9,98 lei.

Caietele de lucru pot fi și ele comandate la reducere, cu mai puțin de 10 lei. Astfel, Cunoașterea mediului. Caiet de activități. Grupa mică, Ce trebuie să știu la geografie? Caiet de activități. Trec în clasa a V-a, Creionul magic. Caiet de activități. Grupa mijlocie, Matematică. Caiet de activități. Grupa mijlocie, Cunoașterea mediului. Caiet de activități. Grupa mijlocie, Matematică. Caiet de activități. Grupa mică, Limbă și comunicare, Limbă și comunicare, Caiet de activități. Grupa mică beneficiază de reducere pe Litera.ro și pot fi comandate cu 8,42 lei fiecare.

Hai pe Litera.ro și descoperă toate cărțile la reducere!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.