LiteraBlog Bestsellerul săptămânii pe Litera.ro: „Cascada îngerilor” de Kristin Hannah

Bestsellerul săptămânii pe Litera.ro: „Cascada îngerilor” de Kristin Hannah

Cascada îngerilor, cel mai recent roman semnat de îndrăgita Kristin Hannah, este bestsellerul săptămânii pe Litera.ro și spune povestea Mikaelei Campbell, o femeie care trebuie să țină familia unită și să aibă grijă de copiii îndurerați atunci când soțul său, Liam, intră în comă.

Citește un fragment în avanpremieră din „Cascada îngerilor“ de Kristin Hannah

Medicii îi spun să nu se aștepte la o însănătoșire, dar el crede că dragostea poate realiza ceea ce știința medicală nu poate. Zilnic stă la căpătâiul ei, spunându-i povești despre viața frumoasă pe care și-au construit-o împreună, sperând, împotriva oricărei rațiuni, că se va trezi. Dar apoi descoperă dovezi ale trecutului secret al soției sale: o primă căsătorie secretă cu starul de cinema Julian True.

Citește un fragment în avanpremieră din romanul „Din nou acasă” de Kristin Hannah

Disperat să o aducă pe Mikaela înapoi cu orice preț, Liam știe că trebuie să apeleze la Julian pentru ajutor. Dar oare această alegere îl va costa pe Liam soția sa, familia și tot ceea ce îi este drag? Unul dintre cele mai frumoase romane ale lui Kristin Hannah, Cascada îngerilor este un portret emoționant și de neuitat al căsniciei și al angajamentului, povestea unui om obișnuit care îndrăznește să riște totul în numele iubirii. 

CE SPUN CRITICII DESPRE CASCADA ÎNGERILORI

„O lectură de o noapte întreagă – nu veți putea să o lăsați din mână… [Cascada îngerilor] vă va face să râdeți și să plângeți.“ (New York Post)

„O bijuterie… Hannah și-a realizat perfect ideea și a căutat în implicațiile ei fiecare gram de sentiment.“ (San Jose Mercury News)

DESPRE KRISTIN HANNAH

Kristin Hannah a scris peste 20 de romane,  printre acestea numărându-se bestsellerurile  A doua șansă (On Mystic Lake, 1999), Aleea cu licurici  (Firefly Lane, 2008), carte vândută în 1,2 milioane de  exemplare, Grădina de iarnă (Winter Garden, 2010),  Privighetoarea (The Nightingale, 2015), roman tradus în  43 de limbi și vândut în 2 milioane de exemplare, și  Un nou început (The Great Alone, 2018).

Dosar de autor: Kristin Hannah, autoarea cu peste 20 de bestselleruri internaționale

Proaspăt ecranizată într-un serial de succes, Aleea cu licurici a devenit bestseller absolut în 2009, un roman esențial care a adus împreună  femeile pentru o cauză comună, iar Privighetoarea a fost  votată, în 2015, cea mai bună carte a anului de către Amazon, Buzzfeed, iTunes, Library JournalThe Wall Street  Journal și The Week. În plus, romanul a câștigat Premiul  Goodreads și People’s Choice Award. Înainte să se dedice  în totalitate scrisului, Kristin a lucrat ca avocat. Locuiește  în Pacific Northwest împreună cu soțul ei.

De aceeași autoare:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.