LiteraBlog Bestsellerul săptămânii pe Litera.ro: „Dans în arenă” de Jojo Moyes

Bestsellerul săptămânii pe Litera.ro: „Dans în arenă” de Jojo Moyes

Dans în arenă de Jojo Moyes este bestsellerul săptămânii pe Litera.ro. Apărută la Editura Litera în colecția „Blue Moon”, cartea spune povestea lui Sarah, o tânără al cărei secret va schimba pentru totdeauna viețile celor apropiați.

Când Sarah primește de la bunicul ei un cal superb pe nume Boo – în speranța că îi va călca pe urme și se va înscrie la o celebră școală de călărie din Franța, departe de cartierul lor sărăcăcios în Londra – ea începe să se antreneze în secret în parcuri și pe aleile orașului. Dar bunicul se îmbolnăvește, iar Sarah trebuie să strecoare orele de călărie printre îndatoririle de la școală și vizitele la spital.

Citește și: Dosar de autor: Jojo Moyes, autoarea romanului „Înainte să te cunosc”, bestseller internațional disponibil pe Litera.ro

Natasha, o tânără avocată, se resimte după o căsătorie ratată: i se pune la îndoială discernământul profesional, noul prieten este o mare dezamăgire și este obligată să-și împartă locuința cu fostul soț. Dar când îi iese în cale adolescenta Sarah, Natasha hotărăște să o ia pe fată sub aripa ei ocrotitoare.

CE SPUN CRITICII DESPRE DANS ÎN ARENA DE JOJO MOYES

În stilul ei de povestire, Moyes se inspiră din nou din opera lui Dickens, trecând cu ușurință și încredere prin mai multe planuri, jonglând cu trecutul și cu prezentul, cu urbanul și ruralul, cu familia și cariera.” (Washington Post)

O poveste plină de tandrețe și iubire.” (Marie Claire, UK)

O poveste originală, care te captivează de la prima pagină.” (Daily Express)

DESPRE JOJO MOYES

Jojo Moyes s-a născut pe 4 august 1969 în Maidstone, Anglia și și-a început cariera ca jurnalistă. Din 2002, scrie mai ales romane și scenarii. Este unul dintre puținii autori care au câștigat de două ori Premiul Romanul Romantic al Anului acordat de către Asociația Scriitorilor de Romane de Dragoste. Cărțile ei au fost traduse în patruzeci și șase de limbi, au ajuns pe locul întâi în topurile din douăsprezece țări și s-au vândut în peste treizeci și opt de milioane de exemplare în întreaga lume. Locuiește la o fermă din Great Sampford , Essex , împreună cu soțul ei, jurnalistul Charles Arthur, cei trei copii ai lor și multe animale.

De aceeași autoare:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.