LiteraBlog Black Friday 2021 pe Litera.ro. Ai cadou garantat la fiecare comandă: un pachet cu cărți în valore de 199 lei!

Black Friday 2021 pe Litera.ro. Ai cadou garantat la fiecare comandă: un pachet cu cărți în valore de 199 lei!

Sărbătorește Black Friday 2021 pe Litera.ro cu reduceri de până la 90% la peste 3.500 de titluri în format fizic și peste 3.000 de titlui în format digital (ebooks), transport rapid prin curier, gratuit la comenzi de minim 149 lei și un pachet cadou în valoare de 199 lei la fiecare comandă*!


Citește și: Black Friday 2021 pe Litera.ro. Pe 12 noiembrie, începe cel mai mare sale de carte al anului!

În perioada 12 – 14 noiembrie 2021, dăm startul la cele mai mari reduceri la cărți. Te așteaptă oferte de neratat la cele mai citite cărți din 2021, noutățile toamnei, autorii de top ai Editurii Litera, literatură modernă, literatură clasică, literatură romantică, cele mai frumoase enciclopedii ale momentului, cărți de colorat, cărți educative, povești și basme ilustrate.

În plus, fiecare zi îți aduce un *pachet cadou la comenzile de minim 199 lei!

Doar vineri, 12 noiembrie 2021, de Black Friday pe Litera.ro primești cadou un pachet cu cinci dintre cele mai îndrăgite cărți de aventură scrise de Jules Verne.

Îndrăgitele volume ale lui Jules Verne, scriitor care a creat aventuri și călătorii extraordinare, ajung cititori într-o ediție de lux, cu un aspect grafic de excepție. Redescoperă geniul vizionar al lui Jules Verne și capodoperele sale literare într-o ediție exclusivă de colecție, care include cea mai bună selecție din ciclul Călătorii extraordinare, cu ilustrații inspirate din ediția originară Hetzel, din secolul al XIX-lea.

Pachetul conține:

Litera2820.jpg
Credit foto: Cristina Venedict

Doar sâmbătă, 13 noiembrie 2021, de Black Friday pe Litera.ro primești cadou un pachet cu patru cărți de top Litera!

Pachetul conține:

Litera2831.jpg
Credit foto: Cristina Venedict

Despre Ultimul mesaj de Laura Dave

Înainte de a dispărea, Owen Michaels îi trimite soției un bilet în care scrie doar atât: „Protejeaz-o“. În ciuda confuziei și a temerilor ei, Hannah Hall știe exact la cine se referă biletul – la fiica de șaisprezece ani a lui Owen, Bailey, care și-a pierdut de mică mama într-un accident tragic. Bailey, adolescenta care nu vrea să aibă nimic de-a face cu soția tată­lui său. În vreme ce apelurile tot mai disperate către Owen rămân fără răspuns, iar șeful soțului ei este arestat de FBI, Hannah află că Owen nu este cine credea ea. Și că Bailey ar putea deține cheia către adevă­rata identitate a acestuia și către adevăratul motiv al dispariției lui.

Pe măsură ce pun cap la cap elemente legate de trecutul lui Owen, Hannah și Bailey își dau seama că au început să construiască un nou viitor, pe care nici una dintre ele nu l-ar fi putut anticipa.

Prin ritmul său alert, amețitoarele răsturnări de situație și evocările tulburătoare ale unor drame de familie, Ultimul mesaj este un capti­vant roman de investigație, șocând totodată prin întorsătura emoționantă de la final.

Despre Meditații zilnice pentru femei care iubesc prea mult de Robin Norwood

Prin cartea sa plină de compasiune Femei care iubesc prea mult, Robin Norwood a revoluționat modul în care ne raportăm la relațiile romantice, oferind femeilor care iubesc prea mult un program de… revenire la normalitate. Volumul de față vine în completarea celui anterior și se adresează tuturor femeilor care se simt atrase de parteneri problematici, care-și neglijează propriile interese și prietenii și care sunt incapabile să renunțe la o relație toxică din teama de a se simți „un nimeni“ fără partenerul de viață. „Pilulele“ de înțelepciune și seninătate pe care le oferă Robin Norwood sunt un „tratament“ extrem de valoros, care le poate ajuta atât pe femeile, cât și pe bărbații de pretutindeni să-și trateze dependența și să inițieze relații funcționale echilibrate, bazate pe interese comune, preocupări spirituale și trăirea autentică a intimității. Fiecare meditație din această carte stimulează conștientizarea propriei persoane și a tiparelor specifice de comportament, oferind îndrumare cu blândețe, răbdare și cu o profundă înțelegere a vulnerabilității, dar și a forței noastre interioare.

Despre Oricine poate avea o relație fericită de Stefanie Stahl

Care e rețeta unei relații fericite? Răspunsul e surprinzător de simplu: echilibrul dintre atașamentul de celălalt și independența personală. Întreaga viață și toate relațiile noastre se bazează pe căutarea acestei armonii între nevoia de legături umane și autonomie. Într-o relație, trebuie să renunțăm la o parte din libertatea personală; pentru a fi independenți, trebuie să renunțăm la o parte din relație. Pentru mulți oameni, totuși, echilibrul acesta nu există: sunt fie prea implicați, fie prea detașați.

Citește și: INTERVIU VIDEO cu Stefanie Stahl, autoarea celebrei cărți „Vindecarea copilului interior”, vândută în peste un milion de exemplare

Odată ce înțelegem mecanismele care strică sau împiedică acest echilibru și ne dăm seama cum să-l atingem sau să-l restabilim, nu va mai fi nevoie să sperăm, de exemplu, că partenerul nostru se va schimba sau că bărbatul ori femeia ideală va apărea din senin la ușa noastră. Vom crea o relație în care doi oameni sunt pe picior de egalitate și simt că au aceleași valori.

Cu stilul ei clar și convingător, cu o abordare practică și cu ajutorul indispensabil al „copilului nostru interior”, Stefanie Stahl ne învață să identificăm strategiile defensive pe care le-am învățat de-a lungul anilor și ne prezintă tehnici prin care putem să renunțăm la tiparele comportamentale disfuncționale, nocive pentru o relație fericită. Oricine e capabil să recunoască relațiile care nu au șanse de succes și să trăiască o relație împlinită și de durată.

Despre Fetița pierdută de Emily Gunnis

La treisprezece ani, Rebecca trece printr-un coșmar care o va urmări toată viața: într-un acces de furie, tatăl ei, un veteran traumatizat de ororile trăite în cel de-al Doilea Război Mondial, îi ucide mama, apoi se sinucide.

Peste ani, Iris și Jessie, fiicele Rebeccăi, știu că mama lor nu va vorbi niciodată despre acea noapte teribilă. Dar când Jessie dis­pare, cu bebelușul ei grav bolnav, Iris își dă seama că în trecut s-ar putea afla cheia dispariției surorii sale.

Trei generații de femei evoluează în capitole scurte, alerte, care ne poartă cu abilitate peste decenii, în trei momente decisive pentru destinul fiecăreia. Dincolo de intriga extrem de complicată și captivantă, cartea vorbește despre dramele specifice epocilor pe care le străbate: războiul cu distrugerile lui ireparabile; ordinea socială abuzivă care încalcă drepturile naturale ale femeilor; dilema alegerii între familie și profesie. Șapte decenii de secrete se dezvăluie pas cu pas, în cele mai neașteptate moduri, iar firele narațiunii, în sfârșit, se leagă.

Doar duminică, 13 noiembrie 2021, în ultima zi de Black Friday pe Litera.ro primiți cadou un pachet ce conține 8 volume din seria „Micii mei eroi”

Micii mei eroi conține cărți bogat ilustrate, ce-ți vor ajuta copilul să descopere adevărații eroi din viața reală, a căror contribuție a făcut ca lumea să devină un loc mai bun pentru noi toți.

Pachetul conține:

Litera2829.jpg
Credit foto: Cristina Venedict

Pregătește-te din timp pentru Black Friday urmând câțiva pași simpli, astfel încât să te bucuri primul de cele mai mari reduceri la cărți pe 12 noiembrie 2021!

  1. Fă-ți o listă cu toate titlurile preferate!
    Acest lucru te va ajuta să plasezi mai repede o comandă pe Litera.ro și să îți cumperi cărțile favorite la cel mai mic preț.
  2. Asigură-te că ești logat în contul tău de client pe Litera.ro!
    Intră pe Litera.ro și verifică dacă ai un cont de client. Dacă nu ești deja client Litera, fă-ți cont din timp și asigură-te că ești conectat în cont pe 12 noiembrie 2021, ora 00:00. Acest fapt îți va da avans în fața altor cititori.
  3. Adaugă cărțile tale preferate în lista de favorite!
    Analizează oferta de carte Litera și adaugă toate cărțile preferate în lista de favorite, pentru a le găsi cât mai ușor de Black Friday. Este important să știi că cele mai căutate cărți, care au cea mai mare reducere, dispar cel mai repede din stoc!
  4. Pentru o procesare cât mai rapidă a comenzii, plătește cu cardul!
    În contextul pandemiei și pentru o procesare cât mai rapidă a comenzii tale, te sfătuim să optezi de fiecare dată pentru plata cu cardul.
  5. Abonează-te la newsletterul Litera și află primul care sunt reducerile de Black Friday!
    Ești la un pas distanță de cele mai bune promoții pe care ți le dorești! Introdu datele personale în câmpurile de mai jos, pentru a primi din timp informații despre cel mai mare eveniment de reduceri al anului – Black Friday pe Litera.ro!

Pentru a fi la curent cu toate noutățile, reducerile și produsele vedetă, abonează-te la newsletterul Litera și bucură-te de cele mai bune promoții, disponibile exclusiv la cel mai așteptat eveniment de cumpărături al anului!

Te-ar mai putea interesa și:

Black Friday 2021 pe Litera.ro: Top thrillere care te vor ține cu sufletul la gură

Black Friday 2021 pe Litera.ro: Cărți de dezvoltare personală pe care trebuie să pui pe lista de lectură

Cele mai frumoase cărți de dragoste pe care să ți le cumperi de Black Friday 2021 pe Litera.ro!

Black Friday 2021 pe Litera.ro: 10 cărți de non-ficțiune pe care să ți le pui în wishlist

Cărți de istorie pe care trebuie să ți le cumperi de Black Friday 2021 pe Litera.ro

Black Friday 2021 pe Litera.ro: Cărți de memorii pe care trebuie să le ai în bibliotecă

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.