LiteraBlog Black Friday 2021 pe Litera.ro. Pe 12 noiembrie, începe cel mai mare sale de carte al anului!

Black Friday 2021 pe Litera.ro. Pe 12 noiembrie, începe cel mai mare sale de carte al anului!

În perioada 12 -14 noiembrie celebrăm Black Friday pe Litera.ro cu reduceri de până la 90% pentru o mare varietate de titluri, de la ficțiune de top și bestselleruri, enciclopedii, atlase, dicționare, cărți pentru copii, artă și arhitectură, istorie, dezvoltare personală, business, la albume de călătorii, familie și timp liber. Nu lipsesc pachete de cărți cadou în fiecare zi. Asigurăm transport rapid și gratuit și vă pregătim multe alte surprize!

Citește și: Cum mă pregătesc pentru Black Friday 2021 pe Litera.ro

Timp de trei zile, Litera.ro va fi gazda celor mai mici prețuri din an: cărți începând de la 1,99 lei pentru titluri de ficțiune, literatură pentru copii, nonficțiune și multe altele. Nu ratați reducerile de până la 90% la titluri dintre cele mai citite și iubite, precum Culorile vieții de Kristin Hannah, Femeia în chimono alb de Ana Johns, Homo sapiens, O istorie plină de speranță de Rutger Bregman, Femeia de la fereastră de A.J Finn, Pământul făgăduinței de Barack Obama, Minciuna lui Michelangelo. Catedrala în flăcări de Igor Bergler, dar și la serii celebre precum Bridgerton, sau pachete de autori consacrați.  

Citește și: Cărți de istorie pe care trebuie să ți le cumperi de Black Friday 2021 pe Litera.ro

Veți găsi reduceri substanțiale la o selecție din cele mai spectaculoase enciclopedii marca Dorling Kindersley sau National Geographic: Enciclopedia enciclopediilor, Enciclopedia cunoașterii. Dinozaurii, Scriitori. Viață și operă, Atlas enciclopedic al lumii, Mașini, trenuri, nave și avioane, Enciclopedia pentru toți copiii, Marea enciclopedie a elevului și multe altele.

Citește și: Black Friday 2021 pe Litera.ro: Top thrillere care te vor ține cu sufletul la gură

Exclusiv pentru cititorii Litera, la fiecare comandă în valoare de 199 lei, se oferă un pachet generos de cărți la prețul de 199 lei: 5 volume de Jules Verne în prima zi de Black Friday, 4 cărți de top Litera (printre care Oricine poate avea o relație fericită de Stefanie Stahl sau Meditații zilnice pentru femei care iubesc prea mult de Robin Norwood) în a doua zi, iar în a treia zi, un pachet incredibil pentru cei mici, format din 8 volume din îndrăgita serie Micii mei eroi.  

Citește și: Cele mai frumoase cărți de dragoste pe care să ți le cumperi de Black Friday 2021 pe Litera.ro!

Invitatul special de Black Friday pe Litera.ro este nimeni altul decât Dorin Zidaru, care, impresionat de biblioteca Litera, a devenit interesat să citească mai mult. Așa că am deschis lista recomandărilor de lectură pentru Dorin în social media! Ne-am bucurat de vizita lui Dorin Zidaru, personaj interpretat magistral de Marius Florea Vizante, actor al Teatrului de Comedie din București. 

Descoperiți peripețiile lui Dorin Zidaru chiar din sediul editurii!


Pregătește-te din timp pentru Black Friday
 urmând câțiva pași simpli, astfel încât să te bucuri primul de cele mai mari reduceri la cărți pe 12 noiembrie 2021.

  1. Fă-ți o listă cu toate titlurile preferate!
    Acest lucru te va ajuta să plasezi mai repede o comandă pe Litera.ro și să îți cumperi cărțile favorite la cel mai mic preț.
  2. Asigură-te că ești logat în contul tău de client pe Litera.ro!
    Intră pe Litera.ro și verifică dacă ai un cont de client. Dacă nu ești deja client Litera, fă-ți cont din timp și asigură-te că ești conectat în cont pe 12 noiembrie 2021, ora 00:00. Acest fapt îți va da avans în fața altor cititori.
  3. Adaugă cărțile tale preferate în lista de favorite!
    Analizează oferta de carte Litera și adaugă toate cărțile preferate în lista de favorite, pentru a le găsi cât mai ușor de Black Friday. Este important să știi că cele mai căutate cărți, care au cea mai mare reducere, dispar cel mai repede din stoc!
  4. Pentru o procesare cât mai rapidă a comenzii, plătește cu cardul!
    În contextul pandemiei și pentru o procesare cât mai rapidă a comenzii tale, te sfătuim să optezi de fiecare dată pentru plata cu cardul.
  5. Abonează-te la newsletterul Litera și află primul care sunt reducerile de Black Friday!
    Ești la un pas distanță de cele mai bune promoții pe care ți le dorești! Introdu datele personale în câmpurile de mai jos, pentru a primi din timp informații despre cel mai mare eveniment de reduceri al anului – Black Friday pe Litera.ro!

Citește și: Black Friday 2021 pe Litera.ro: 10 cărți de non-ficțiune pe care să ți le pui în wishlist

Pentru a fi la curent cu toate noutățile, reducerile și produsele vedetă, abonează-te la newsletterul Litera și bucură-te de cele mai bune promoții, disponibile exclusiv la cel mai așteptat eveniment de cumpărături al anului!

Citește și: Black Friday 2021 pe Litera.ro: Cărți de dezvoltare personală pe care trebuie să pui pe lista de lectură

Cel mai mare târg de carte online te așteaptă de Black Friday pe Litera.ro, unde beneficiezi de cele mai mari reduceri din an. Ai promoții de nerefuzat la peste 3.500 de cărți în format fizic și peste 3.000 de titluri în format digital (ebooks), titluri vedetă și bestselleruri cu prețuri de chilipir, pachete cu cărți cadou la fiecare comandă, transport rapid și gratuit prin curier.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.