LiteraBlog Booktube: „Hygge Home“, de Meik Wiking. Episodul 1

Booktube: „Hygge Home“, de Meik Wiking. Episodul 1

Citim tradițional, citim în grupuri de lectură, citim interactiv, citim în format digital, audio, iar acum citim și online, prin intermediul unei noi experiențe pe care abia așteptăm să o împărțim cu voi, cititorii noștri.

Pe Booktube-ul Editurii Litera dăm play cărților care construiesc imaginația, stimulează cunoașterea, susțin explorarea lumii în intimitatea paginii scrise. Astăzi vă propunem să răsfoiți, alături de Ioana Bâldea Constantinescu, Hyyge Home, de Meik Wiking, volum disponibil pe litera.ro și în toate librăriile partenere.

#booktubelitera #meikwiking #hyggehome #booktalks #bookishtreats #readingcorner #readingisoursuperpower

Despre carte

În acest minunat nou volum, Meik Wiking explică modul în care designul caselor noastre poate avea impact asupra stării noastre de bine şi cum, stăpânind principiul danez al hygge, acestea pot deveni nu doar un loc unde locuieşti, ci și unde prosperi.

Bazându-se pe noi cercetări de la Institutul pentru Studierea Fericirii din Copenhaga, această carte vă dezvăluie micile schimbări pe care le puteţi face şi care vor avea un impact major, inclusiv cum să faceţi ca o încăpere să pară mai spaţioasă, de ce mesele de sufragerie rotunde aduc mai multă fericire şi care este importanţa unei iluminări potrivite a casei

Indiferent cât spaţiu aveţi la dispoziţie sau ce buget, Meik vă demonstrează cum vă puteţi crea căminul hygge şi cum puteţi trăi precum cei mai fericiţi oameni din lume.

Credit foto: Cristina Venedict

Despre Meik Wiking

Meik Wiking este cercetător în domeniul fericirii, speaker internațional, autor de bestsellere New York Times și CEO al Institutului de Cercetare a Fericirii de la Copenhaga.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.