LiteraBlog Booktube: „Nu mă poți răni”, de David Goggins

Booktube: „Nu mă poți răni”, de David Goggins

Cititul construiește capacitate de proiecție, reziliență, forță interioară, relație cu vocea și mintea altcuiva.

Pe Booktube-ul Editurii Litera dăm play cărților care dezvoltă imaginația, stimulează cunoașterea, susțin explorarea lumii în intimitatea paginii scrise. Astăzi vă propunem să răsfoiți, alături de Ioana Bâldea Constantinescu, Nu mă poți răni, de David Goggins, volum disponibil pe litera.ro și în toate librăriile partenere.

#booktubelitera #davidgoggins #numapotirani #booktalks #bookishtreats #readingcorner #readingisoursuperpower

Despre carte

Pentru David Goggins, copilăria a fost un coşmar – sărăcia, prejudecata şi abuzul fizic i-au colorat zilele şi i-au bântuit nopţile. Prin autodisciplină, duritate mentală şi mult efort, Goggins s-a transformat dintr-un tânăr supraponderal şi depresiv, fără nici un viitor, într-o emblemă a forţelor armate americane şi unul dintre cei mai buni atleţi de anduranţă din lume. Este singurul bărbat din istorie care a finalizat instrucţia pentru puşcaşi marini, pentru Army Ranger School şi Air Force Tactical Air Controller, stabilind recorduri în numeroase evenimente de anduranţă, ceea ce a inspirat revista Outside să-l numească „Cel mai în formă om din America“.


În Nu mă poţi răni, Goggins ne împărtăşeşte povestea vieţii lui fascinante şi ne arată că majoritatea dintre noi ne folosim doar 40% din abilităţi. Acest volum ne prezintă o cale pe care oricine o poate urma pentru a trece dincolo de durere, a scăpa de frică şi a-şi atinge adevăratul potenţial.

Credit foto: Cristina Venedict

Despre David Goggins

David Goggins a fost puşcaş marin şi este singurul membru al forţelor armate americane care a finalizat instrucţia pentru puşcaşi marini, Army Ranger School şi Air Force Tactical Air Controller. Goggins a concurat în peste şaizeci de ultramaratoane, triatloane şi ultratriatloane. A deţinut recordul mondial la tracţiuni, realizând 4 030 de tracţiuni în 17 ore şi este un orator popular.

„David Goggins este o specie umană rară. Devotamentul lui faţă de filosofia de a «atinge măreţia dând vieţii tot ce ai» prin duritate mentală şi autodisciplină a motivat milioane de oameni, printre care mă aflu şi eu. Pentru mine, David nu este special datorită carierei sale în rândul puşcaşilor marini sau a evenimentelor de anduranţă la care a participat ca atlet. David Goggins este o specie rară fiindcă, încă din prima zi în care ne-am cunoscut, a fost mereu un om care a acţionat direct şi a vorbit sincer. Iar aceste lucruri contează cel mai mult. Este cel mai muncitor om pe care îl cunosc.“ Dwayne „The Rock“ Johnson

Credit foto: Cristina Venedict

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.