LiteraBlog Breaking News: Cele mai bune oferte la cărți sunt pe Litera.ro!

Breaking News: Cele mai bune oferte la cărți sunt pe Litera.ro!

În perioada 21- 27 februarie 2022, pe Litera.ro ai reduceri de până la 80%, o carte cadou în fiecare zi și transport gratuit, în cadrul campaniei Breaking News.

Mii de titluri pot fi achiziționate pe Litera.ro, la prețuri ce pornesc de la 1,52 lei, iar fiecare comandă de minim 149 lei vei primi gratuit un bestseller Litera: Camerista de Nita Prose (luni, 21 februarie), Darul stelelor de Jojo Moyes (marți, 22 februarie), Suflete în furtună de Mia Sheridan (miercuri, 23 februarie), Dorința de Nicholas Sparks (joi, 24 februarie), O supradoză de moarte de Agatha Christie (vineri, 25 februarie), Dicționar ilustrat englez-român. 1000 de cuvinte în limba engleză (sâmbătă, 26 februarie), Japonisme. Arta de a fi mulțumit de Erin Niimi Longhurst (duminică, 27 februarie).

Breaking News! Urmărește reportajul realizat de corespondentul TV Florentina Bălășoiu despre beneficiile lecturii!

Camerista de Nita Prose este cadoul zilei de luni, 21 februarie 2022!

Tânăra cameristă Molly Gray rămâne singură pe lume, după moartea bunicii sale. La serviciu, s-a obișnuit să treacă neobservată atunci când șterge praful, mizeria și secretele lăsate în urmă de oaspeții prestigiosului hotel unde lucrează. La urma urmei, e doar o cameristă – de ce i-ar acorda cineva atenție?

Dar Molly intră brusc în lumina reflectoarelor după ce îl descoperă pe unul dintre clienții hotelului mort în patul său. O problemă pe care nu o poți șterge, pur și simplu, cu buretele. Din acest moment, în timp ce se trezește prinsă, fără voia ei, în cursa pentru aflarea adevărului și pe măsură ce dezleagă misterele de la Regency Grand Hotel, își descoperă o forță lăuntrică pe care nu știa că o are. Ce-i drept, e doar o cameristă – dar oare nu tocmai asta o face să vadă lucruri pe care toți ceilalți le trec cu vederea?

Citește un fragment în avanpremieră din „Camerista” de Nita Prose

Captivant, fermecător și având în centru un personaj cu totul original, romanul Camerista ne învață că oricine merită să fie privit și remarcat și că adevărul nu este mereu în alb și negru, ci uneori se ascunde undeva la mijloc, în zonele gri, prăfuite și tenebroase.

Litera3212.jpg
Credit foto: Cristina Venedict

Darul stelelor de Jojo Moyes este cadoul zilei de marți, 22 februarie 2022!

Anglia, la sfârșitul anilor ’30. Alice Wright – neliniștită, sufocată de conveniențe – ia hotărârea impulsivă de a se căsători cu bogatul american Bennett van Cleve și de a-și lăsa casa și familia în urmă. Dar Baileyville, Kentucky, este un oraș insipid în care lumea îi dezaprobă purtarea, soțul ei preferă munca în locul soției sale și este dominat de tatăl lui, așa că viața aici nu-i oferă aventura – sau scăparea – de care spera să aibă parte. Asta, până când o întâlnește pe Margery O’Hare – fiica unui infractor celebru și a unei femei nonconformiste, pe care orașul dorește să o uite. Margery are misiunea de a împărtăși miracolul lecturii către cei săraci și pierduți și are nevoie de ajutorul lui Alice.

Citește un fragment în avanpremieră din „Ultima scrisoare de dragoste” de Jojo Moyes, roman ecranizat de Netflix

Străbătând singure potecile pe sub cerul liber, prin păduri, în sălbăticia muntelui, Alice, Margery și colegele lor descoperă libertatea, prietenia și un mod de viață care li se potrivește. Dar când Baileyville se va întoarce împotriva lor, va fi suficientă încrederea lor una în cealaltă – și puterea cuvântului scris – pentru a le salva?

Inspirat dintr-o remarcabilă poveste adevărată, Darul stelelor prezintă cinci femei incredibile, care se vor dovedi la fel de ușor de îndrăgit ca Lou Clark, eroina de neuitat din Înainte să te cunosc.

Litera3207.jpg
Credit foto: Cristina Venedict

Suflete în furtună de Mia Sheridan este cadoul zilei de miercuri, 23 februarie 2022!

Dane a fost pentru ea primul bărbat pe care l-a sărutat și singurul pe care l-a iubit vreodată ‒ însă căsnicia lor s-a stins înainte chiar de a începe cu adevărat, lăsând răni profunde și dureri neplânse. Acum, Audra a reușit să își croiască o viață tihnită și retrasă, ocupându-se de o florărie în care și-a pus tot sufletul și tot talentul. Situația se schimbă însă când Dane intră din nou, în mod neașteptat, în viața ei, la fel de fermecător ca întotdeauna și încă reușind să o tulbure mai mult decât a făcut-o vreodată cineva. Va reuși să se încreadă din nou în el, mai ales când de asta ar putea depinde propria… viață?

Când Dane se oferă se piloteze propriul avion pentru a o duce pe fosta soție din California în Colorado și a îndrepta o nedreptate a cărei victimă fusese chiar Audra, nu s-a gândit nici o clipă la groaznica întorsătură pe care o vor lua lucrurile și la pericolele pe care le vor avea de înfruntat împreună. Avionul lor se prăbușește însă într-o zonă muntoasă izolată înzăpezită, astfel că cei doi se văd nevoiți să se bazeze doar pe propriile forțe ‒ și unul pe altul. Oare această a doua mare încercare prin care trec Dane și Audra le va aduce sfârșitul sau le va salva sufletul ‒ și iubirea?

Dorința de Nicholas Sparks este cadoul zilei de joi, 24 februarie 2022!

1996 a fost anul care a schimbat totul pentru Maggie Dawes. Trimisă la șaisprezece ani să locuiască la o mătușă pe care abia o cunoștea, în Ocracoke, un orășel izolat de pe coasta Carolinei de Nord, Maggie nu se putea gândi decât la familie și la prietenii lăsați în urmă… până când l-a întâlnit pe Bryce Trickett, unul dintre puținii adolescenți de pe insulă. Chipeș, sincer și proaspăt admis la academia militară West Point, Bryce i-a arătat cât de multe lucruri erau de iubit în orașul de pe plaja bătută de vânt – și i-a făcut cunoștință cu fotografia, o pasiune care avea să-i definească tot restul vieții.

Citește un fragment în avanpremieră din „Dorința”, noul roman al scriitorului Nicholas Sparks

În 2019, Maggie este o renumită artistă fotografă. Ea își împarte timpul între administrarea unei galerii de succes în New York și fotografierea de locuri interesante din întreaga lume. Dar Crăciunul din acel an o prinde consemnată la sol, luptându-se să se împace cu un diagnostic medical care o pune pe gânduri. Din ce în ce mai dependentă de un tânăr asistent, se trezește apropiindu-se de acesta.

„Trusa cititorului” pentru fanii scriitorului Nicholas Sparks. Cum să intri în atmosfera cărților lui

În timp ce numără împreună ultimele zile ale anotimpului, ea începe să-i spună povestea unui alt Crăciun, din urmă cu mulți ani, și a iubirii care i-a arătat o cale pe care nu și-ar fi putut-o imagina niciodată.

O supradoză de moarte de Agatha Christie este cadoul zilei de vineri, 25 februarie 2022!

În viața lui Hercule Poirot, nici măcar o programare la dentist nu poate avea loc fără să se întâmple o crimă, și de data asta, cel ucis este însuși dentistul. Dar, în timp ce poliția clasifică moartea acestuia drept sinucidere, Poirot știe mai bine care este adevărul, iar curând vor mai exista și alte victime. Să fie aceste crime verigi ale lanțului revoluționar menit să răstoarne ordinea democratică din Marea Britanie în tulburele deceniu patru al secolului XX? Să fie neatrăgătoarea și banala domnișoară Seale un geniu al crimei? Ca la un joc de cărți, Poirot are sentimentul că i se forțează mâna într-o anume direcție a investigației.

15 septembrie: Ziua îndrăgitei scriitoare britanice, Agatha Christie

Agatha Christie își țese din nou intriga palpitantă cu o măiestrie de neegalat, oferindu-le cititorilor un deznodământ absolut surprinzător.

Litera3205.jpg
Credit foto: Cristina Venedict

Dicționar ilustrat englez-român. 1000 de cuvinte în limba engleză este cadoul zilei de sâmbătă, 26 februarie 2022!

Acest dicționar tematic ilustrat englez-român reprezintă un instrument deosebit de util pentru învățarea și exersarea vocabularului limbii engleze. Ilustrațiile amuzante, înfățișând situații de zi cu zi, contribuie la asimilarea denumirilor englezești ale multor obiecte și realități cotidiene: animale, meserii, viața la țară, casă, familie, școală etc. Cinci povestiri amuzante și ușor de citit completează vocabularul de bază și ajută la dezvoltarea abilităților de scriere în limba engleză.

Fii cel mai bun la limba engleză!

Japonisme. Arta de a fi mulțumit de Erin Niimi Longhurst este cadoul zilei de duminică, 27 februarie 2022!

Care este ikigai-ul (scopul) tău? Cum să practici mindfulness-ul în imprevizibilitatea și haosul vieții de zi cu zi? De la shinrin-yoku („baie de pădure“), caligrafieikebana (aranjamente florale) la ceremonia ceaiului și la modul în care abordează mâncarea, japonezii au găsit mulțumirea prin intermediul tradițiilor, al filosofiei și al practicării diverselor forme de artă.

O carte pe zi: „Japonisme” de Erin Niimi Longhurst

Această carte ne arată cum putem include aspecte din acest mod de a privi viața în traiul nostru de zi cu zi.

Îmbogățește-ți stilul de viață și lărgește-ți orizontul gândirii privind viața prin lentilele oferite de wabi-sabi (natura trecătoare a vieții), kintsugi (repararea ceramicii sparte cu aur) sau kaizen (tehnici prin care se formează obiceiuri) într-un mod accesibil și practic. 

TITLURI LITERA CARE COSTĂ MAI PUȚIN DE 5 RON

 Cu doar 1,52 lei, cititorii pot cumpăra Fețele tăcerii, volumele 1 și 2, de Augustin Buzura, Dincolo de nisipuri de Fănuș Neagu, Biserica Neagră de A.E. Baconsky, Bunavestire de Nicolae Breban.

Părinții pot achiziționa pentru cei mici Tabla împărțirii – planșe educaționale înfoliate, La fermă. Prima mea carte de colorat cu doar 1,98 lei, iar Povestea omului-lup, Iron Man 3 – omul de oțel, Desene în acuarelă și guașă. Activități 3-5 ani. Micul artist plastic, costă 1,91 lei fiecare.

Cu mai puțin de 5 lei pot fi comandate și alte titluri, precum: Îmi place să colorez. Marele circ, 4+ (2,97 lei),  Autocolante repoziționabile. Animale de la fermă (2,98 lei), Disney. Cartea Junglei. Povestea mea de colorat (3,98 lei), Suferințele tânărului Werther de J.W. Goethe (3,98 lei), Oscar vrea o îmbrățișare de David Melling (4,98 lei), Disney. Fancy Nancy în tabără. Povești călătoare (4,98 lei).

TITLURI LITERA CARE COSTĂ ÎNTRE 5 ȘI 10 RON

Părinții pot comanda pentru cei mici cărți pentru copii cu mai puțin de 10 lei, precum: Fabule de La Fontaine (5,96 lei), Soacra cu trei nurori de Ion Creangă (5,96 lei), My Little Pony. La mulți ani, Pinkie Pie! (5,96 lei), Colț Alb de Jack London (5,96 lei), Cuore de Edmono de Amicis (6,71 lei), Un pui de vulpe rătăcit de Carolina Rabei (6,23 lei), Wow! Culori magice. Pictăm cu apă. Aventuri cu animale (7,45 lei), Frumoasa adormită. Poveste cu pictograme. Nivelul 1 (7,96 lei), Disney. 101 dalmațieni. Marea vânătoare de ouă (8,97 lei), Mitologia. Hades, Demeter și Persefona (8,72 lei), Disney. Prințese. O primăvară regală (8,96 lei), Patrula cățelușilor. Aventuri în vacanță. Joacă-te cu autocolante! (8,72 lei), Cea mai bună carte de colorat și desenat (9,98 lei), Charlie se transformă în T-Rex de Sam Coperland (9,98 lei), Prima mea carte despre animale (9,96 lei), Universitatea copiilor. Fizica cuantică pentru cei mici de Chris Ferrie (9,98 lei).

Am pregătit oferte speciale și pentru cititorii de ficțiune. De exemplu, Pe o singură voce de Susanna Tamaro și Crimă și pedeapsă de F.M. Dostoievski costă doar 6,23 lei, Marele Gatsby de F. Scott Fitzgerald costă 8,72 lei.

Iubitorii de non-ficțiune își pot achiziționa și ei cărțile preferate la reducere. De exemplu, Potsdam de Michael Neiberg beneficiază de 70% reducere și poate fi achiziționată cu 7,47 lei, Mao Zedong de Enrico Fardella poate fi comandată cu 80% reducere, la 5,98 lei, Benito Mussolini de Fortunato Minniti poate fi achiziționată cu 8,97 lei.

TITLURI LITERA PE CARE LE POȚI CUMPĂRA CU MAI PUȚIN DE 15 RON

Nu ești singură de Geer Hendricks și Sarah Pekkanen, Prea multă fericire de Alice Munro, În derivă de Trish Doller, O crimă anunțată de Agatha Christie, O zi de David Nicholls, Războiul lui Hannah de Jan Eliasberg, Frontul de acasă de Kristin Hannah, Iarna de Ali Smith, Fugara de Alice Munro sunt doar câteva dintre cărțile la reducere care costă mai puțin de 15 lei.

TITLURI LITERA PE CARE LE POȚI CUMPĂRA CU MAI PUȚIN DE 20 RON

Cititorii de non-ficțiune pot achiziționa cele mai noi cărți, din domeniile preferate, cu mai puțin de 20 de lei, între care: Femei care iubesc prea mult de Robin Norwood (19,95 lei), Cum să facem față persoanelor toxice de Tim Cantopher (17,96 lei),  Zen. Arta de a trăi simplu de Shunmyo Masuno (17,96 lei), Viața este scurtă, trăiește-o din plin de Dale Carnegie (16,45 lei), Poate ar fi bine să discuți cu cineva de Lorri Gottlieb (19,96 lei), Nebunie și glorie. America, Rusia și războiul politic 1945-2020 de Tim Weiner (17,47 lei).

TITLURI LITERA PE CARE LE POȚI CUMPĂRA CU MAI PUȚIN DE 30 RON

În cadrul campaniei Breaking News, noutățile editoriale ale iernii pot fi achiziționate la ofertă. De exemplu, Vara noastră de demult de Roxanne Veletzos, La fel de bogat ca regele de Abigail Assor, poate fi comandate cu 50% reducere, la 22,46 lei.

Tot la reducere pot fi cumpărate și bestsellere litera, precum: Cuvinte nerostite de Kelly Rimmer (22,46 lei), Fascinația de Sylvia Day (24,95 lei), Nume de cod: Trandafirul de Kate Quinn (29,94 lei), Ultimul mesaj de Laura Dave (24,95 lei), Animal de Lisa Taddeo (26,96 lei), Bridgerton. Pentru un sărut. Povestea lui Hyacinth de Julia Quinn (29,94 lei), Fecioarele de Alex Michaelides (24,95 lei), Ceasurile de Agatha Christie (27,45 lei), Cele șapte surori. Sora Lună. Povestea lui Tiggy de Lucinda Riley (24,95 lei).

Hai pe Litera.ro și descoperă toate promoțiile!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.