LiteraBlog Cărți pe care poți să le cumperi la reducere de Black Friday

Cărți pe care poți să le cumperi la reducere de Black Friday

Black Friday, cel mai mare eveniment de shopping al anului, are loc în fiecare an în luna noiembrie. Anul acesta, Black Friday 2023 pe Litera.ro începe pe 10 noiembrie și îți aduce, ca de fiecare dată, cele mai bune oferte și reduceri din an. Acum ai și mai multe motive să nu îl ratezi: ai cadouri wow în fiecare zi!

Din 10 noiembrie, cel mai mare sale de carte te așteaptă la Black Friday pe Litera.ro, unde beneficiezi de cele mai mari reduceri din an. Ai promoții de nerefuzat, până la -90% la toată oferta editorială!  De Black Friday 2023 pe Litera.ro găsești cărți la prețuri de producător, livrare rapidă (24 – 48 ore) și cadouri consistente!

Cum să te pregătești de Black Friday 2023 pe Litera.ro?

Pregătește-te din timp pentru Black Friday urmând câțiva pași simpli, astfel încât să te bucuri primul de cele mai bune oferte în prima zi de mega – promoție!

 1. Abonează-te la newsletterul Litera și află primul care sunt reducerile și surprizele de Black Friday!
  Ești la un pas distanță de cele mai bune promoții ale anului! Dacă nu ești abonat deja, introdu datele personale aici, pentru a primi din timp informații despre cel mai mare eveniment de reduceri al anului – Black Friday pe Litera.ro!
 2. Fă-ți o listă cu toate titlurile pe care ți le dorești!
  Acest lucru te va ajuta să plasezi mai repede o comandă pe Litera.ro și să îți cumperi cărțile favorite la cel mai mic preț.
 3. Asigură-te că ești logat în contul tău de client pe Litera.ro!
  Intră pe Litera.ro și verifică dacă ai un cont de client. Dacă nu ești deja client Litera, fă-ți cont din timp și asigură-te că ești conectat în cont pe 10 noiembrie 2023. Acest fapt îți va da avans în fața altor cititori.
 4. Adaugă cărțile tale preferate în lista de favorite!
  Analizează oferta de carte Litera și adaugă toate cărțile preferate în lista de favorite, pentru a le găsi cât mai ușor de Black Friday. Este important să știi că cele mai căutate cărți, care au cea mai mare reducere, dispar cel mai repede din stoc!
 5. Pentru o procesare cât mai rapidă a comenzii tale, te sfătuim să optezi de fiecare dată pentru plata cu cardul.

Cele mai populare cărți cu reducere de Black Friday

Ești curios să afli care sunt cărțile vedetă din acest an? Cărțile pe care le-ai adăugat în wishlist, pe care ți le dorești de mult timp în bibliotecă și care au acum cele mai mari reduceri din an!

TOP THRILLERE CARE TE VOR ȚINE CU SUFLETUL LA GURĂ

 1. Inimile noastre rătăcite, Celeste Ng

Inimile noastre rătăcite este o poveste despre felul în care societățile așa-zis civilizate pot ajunge oarbe în fața celor mai cumplite nedreptăți. Este o poveste despre puterea artei – dar și despre limitările sale – de a produce o schimbare în lume, despre moștenirea pe care o lăsăm copiilor noștri și despre cum poate oricare dintre noi să-și păstreze inima intactă într-o lume distrusă.

„Ng creează o poveste remarcabilă despre relații de familie indestructibile, cărți care salvează vieți (și bibliotecari aparent omniscienți!), arta subversivă și activismul întâmplător, care ne transformă. Liric și terifiant, uimitor și empatic, romanul Inimile noastre rătăcite atinge, incontestabil, perfecțiunea literară.“ Booklist

 1. Misteriosul caz Christie, Nina de Gramont

Misteriosul caz Christie, uimitorul roman al Ninei de Gramont, reimaginează dispariția inexplicabilă, timp de unsprezece zile, a Agathei Christie, petrecută în anul 1926, un subiect care a fascinat multă vreme întreaga lume și despre care se vorbește încă și astăzi.

Misteriosul caz Christie este o carte minunată. Un roman uluitor de inteligent, ce reușește să fie deopotrivă o foarte bună narațiune polițistă și o poveste profund înduioșătoare despre dragostea pierdută și numeroasele căi prin care suferința poate modela caracterul unui om. Plină de răsturnări de situație neașteptate și magistral scrisă, cartea oferă un răspuns genial la o întrebare care i-a obsedat ani de-a rândul pe cititori: Ce s-a întâmplat cu Agatha Christie în zilele dispariției sale? Nina de Gramont preia această intrigă și o întrețese într-o tapiserie elaborată și fascinantă.“ Kristin Hannah, autoarea bestsellerului Privighetoarea

 1. Ariadna, Jennifer Saint

Hipnotic, plin de forță și profund fascinant, romanul lui Jennifer Saint dă naștere unui nou tip de narațiune, ce le plasează în prim-plan pe femeile uitate din mitologia greacă, în lupta lor pentru o lume mai bună.


„O carte complexă și îndrăzneață… Fanii romanului Circe, de Madeline Miller, vor savura această repovestire fidelă, având în centrul său personajele feminine, adesea ignorate, din mitologia greacă.“ Booklist

CĂRȚI DE NON-FICȚIUNE PE CARE SĂ ȚI LE PUI ÎN WISHLIST

 1. De ce nu mi-a spus nimeni asta până acum?, Dr. Julie Smith

După o îndelungată experiență de psihoterapeută, Dr. Julie Smith vine în întâmpinarea oamenilor din cele mai diverse medii sociale și profesionale, propunându-și să-i învețe cum să treacă peste obstacolele vieții de zi cu zi și cum să se îngrijească de sănătatea lor mintală și emoțională.

De ce nu mi-a spus nimeni asta până acum? este volumul ei de debut și oferă un set de instrumente terapeutice care te vor ajuta să-ți consolidezi starea de bine și să ți-o păstrezi chiar și în cele mai grele momente ale vieții. Sfaturile și tehnicile propuse în paginile ei îți vor fi de folos ca să-ți sporești rezistența în fața problemelor cotidiene, să-ți gestionezi stările de anxietate și depresie, să-ți consolidezi încrederea în forțele proprii, să-ți găsești motivația și, nu în ultimul rând, să înveți să-ți ierți propriile greșeli.

 1. Arta de a vorbi convingător, Dale Carnegie

Capacitatea de a ține un discurs în fața unui public și de a convinge este esențială pentru a avea succes. Dale Carnegie era sigur că oricine poate deprinde această abilitate parcurgând câțiva pași de bază pe care îi prezintă în Arta de a vorbi convingător, apărută prima dată în 1926, una dintre cele mai apreciate cărți din domeniu.

Cu un limbaj pe înțelesul tuturor și exemple potrivite pentru cititorul din secolul XXI, ediția actualizată și revizuită de Arthur R. Pell, consultant cu experiență la Dale Carnegie & Associates, Inc., rămâne fidelă ideilor și metodelor originale. 

 1. Cum să evităm un dezastru climatic, Bill Gates

Bill Gates ne oferă o descriere clară a provocărilor cu care ne confruntăm. Bazându-se pe înțelegerea sa despre inovație și măsurile necesare pentru a introduce idei noi pe piață, autorul prezintă domeniile în care tehnologia contribuie deja la reducerea emisiilor, unde și cum putem face tehnologiile actuale să funcționeze mai eficient, unde sunt necesare tehnologii inovatoare și cine lucrează la aceste inovații esențiale. În cele din urmă, stabilește un plan concret și practic pentru atingerea obiectivului zero emisii – sugerând nu numai politici pe care guvernele ar trebui să le adopte, dar și ceea ce putem face noi ca indivizi pentru a menține guvernul, angajatorii și pe noi înșine angrenați în această întreprindere crucială.

CĂRȚI DE DEZVOLTARE PERSONALĂ PE CARE TREBUIE SĂ PUI PE LISTA DE LECTURĂ

 1. Oricine poate avea o relație fericită, Stefanie Stahl

Cu stilul ei clar și convingător, cu o abordare practică și cu ajutorul indispensabil al „copilului nostru interior”, Stefanie Stahl ne învață să identificăm strategiile defensive pe care le-am învățat de-a lungul anilor și ne prezintă tehnici prin care putem să renunțăm la tiparele comportamentale disfuncționale, nocive pentru o relație fericită. Oricine e capabil să recunoască relațiile care nu au șanse de succes și să trăiască o relație împlinită și de durată.

„Clară, intuitivă și plină de sensibilitate.” Publishers Weekly

 1. Curajul de a fi fericit, Ichiro Kishimi, Fumitake Koga

O carte excelentă care îți explică cum să aplici psihologia secolului XX la dilemele contemporane, pentru a găsi fericirea

Autorii concentrează toate cunoștințele lor în câteva sfaturi simple, dar în același timp profunde, pentru a ne demonstra că și noi putem găsi fericirea. O perspectivă profundă despre cum să‑ți trăiești viața cu mai mult curaj și cum să‑ți găsești fericirea de‑a lungul acestei călătorii. La fel ca în Curajul de a nu fi pe placul celorlalți, și în cartea de față vom urmări dialogul socratic dintre un filosof și un tânăr.

 1. Fără panică! Programul care te scapă în 10 zile de panică, anxietate și claustrofobie, Tom Bunn

Cum ar fi să scapi de panica și de anxietatea care nu-ți dau pace cu ajutorul unei părți din creierul tău? Cu o experiență de decenii în tratarea acestor probleme, Tom Bunn, terapeut (și pilot), a descoperit o soluție foarte eficientă ce folosește o parte din creier neafectată de hormonii stresului care sunt eliminați atunci când ne simțim anxioși. Programul de vindecare descris în această carte implică doar 10 zile de exercițiu, fără medicamente.

În plus, Bunn include sfaturi practice pentru a face față unor situații care ne induc o stare de anxietate sau de panică, precum călătoria cu avionul, tunelurile sau scanarea IRM. Eliberează-te de panica și de anxietatea care îți limitează viața!

CELE MAI FRUMOASE CĂRȚI PENTRU COPII PE CARE SĂ LE ADAUGI ÎN WISHLIST

 1. Natura Uimitoare. Carte de activități, Eilidh Muldoon

Vrei să te apropii mai mult de minunile pădurilor, ale savanelor sau ale deșertului? Vrei să afli lucruri inedite despre incredibilii baobabi sau despre sezonul musonilor? Sau poate vrei să descoperi cum se poate supraviețui în Antarctica?

Această carte de activități este perfectă pentru copiii creativi și curioși ca tine. Vei găsi în ea o mulțime de curiozități despre tot felul de vietăți și habitatele lor din întreaga lume, însoțite de informații interesante despre plante uimitoare, precum și o mulțime de jocuri, labirinturi și alte activități grozave.

 1. Atlasul aventurilor. Dinozauri

Această carte superb ilustrată te va călăuzi într-o fascinantă călătorie înapoi în timp, în lumea pierdută a dinozaurilor.

Fă înconjurul globului, întâlnește-te cu dinozaurii din triasic, jurasic și cretacic și află ce știau cel mai bine să facă – să se ascundă, să vâneze, să se lupte, să se hrănească… ba chiar să se mănânce între ei!

Vei găsi în cuprinsul cărții 30 de scene dramatice, ilustrate cu o mulțime de detalii captivante, dar și hărți ale continentelor în diferite perioade geologice și ale locurilor unde s-au descoperit fosile. O adevărată comoară pentru orice pasionat de dinozauri. Să înceapă, deci, aventura!

 1. Disney. Calendar de Advent. Set cu 24 de cărticele

Însoțește-ți prietenii Disney în aventură cu ajutorul acestei colecții minunate de 24 de cărticele cu povești. Descoperă câte o poveste în fiecare zi până la Crăciun și intră în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă.

Black Prices la Black Friday pe Litera.ro! 

Așa cum te-am obișnuit, cele mai mari reduceri la cărți le găsești la noi: ai prețuri maxime de 5 lei, 10 lei, 15 lei și 20 lei pentru toate categoriile de vârstă sau interese de lectură!

Cumpără de aici – 4,99 lei
Cumpără de aici – 4,99 lei
Cumpără de aici – 5 lei

Iată 3 recomandări de bestsellere sub 10 lei pe care le poți comanda pe site (și îți recomandăm să te grăbești, stocurile se epuizează rapid!):

Cumpără de aici – 9 lei
Cumpără de aici – 7,20 lei
Cumpără de aici – 6 lei

Dacă ești în căutare de noutăți editoriale, iată ce titluri Litera trebuie să pui pe listă (da, le găsești cu preț maxim 15 lei):

Cumpără de aici – 14,98 lei
Cumpără de aici – 12 lei
Cumpără de aici – 11,98 lei

Pentru că știm cât de mult îți plac titlurile noastre de ficțiune, iată câteva recomandări de bestsellere cu preț maxim 20 lei în Black Friday:

Cumpără de aici – 18 lei
Cumpără de aici – 12 lei
Cumpără de aici – 20 lei

Pe Litera.ro, avem – garantat – cele mai bune oferte de Black Friday la cărți!

Cu un buget de 100 lei, iată doar un exemplu de combo literar pe care ți-l poți cumpăra de pe site-ul nostru:

 1. pachet 2 volume seria Orașul Semilunii, de Sarah J. Maas (-70%, 41.94 lei)
 2. thriller Fata din înregistrare, de Javier Castillo (-80%, 12 lei)
 3. romance Fata cu soțul închipuit, de Julia Quinn (-80%, 12 lei)
 4. biografie Coco Chanel, de Lisa Chaney (-75%, 15 lei) 
 5. Atlasul lumii pentru copii, National Geographic (-65%, 17.50 lei)

În plus, la orice comandă de minim 99 lei primești din partea noastră pachet 5 volume Lecturi școlare, în valoare de 75 lei, ce conține titluri de neuitat ale copilăriei: Micul prinț, Vrăjitorul din Oz, Aventurile lui Tom Sawyer, Heidi și Ocolul pâmântului în optzeci de zile! Cu ajutorul acestui pachet, copiii vor avea la îndemână creațiile cele mai cunoscute și mai îndrăgite ale scriitorilor clasici și moderni din literatura universală.

✔️ În fiecare zi până pe 12 noiembrie, comanzi de minim 99 lei și primești cadou pachet 5 volume Lecturi școlare, în valoare de 75 lei

✔️ Pe 9 și 10 noiembrie, comanzi de minim 199 lei și primești cadou pachet 6 volume Mari Clasici ai Literaturii, în valoare de 240 lei (cu transport gratuit)

Dacă adaugi în coș produse de minim 299 lei, îți DUBLĂM cadoul – primești pachet 12 volume Mari Clasici ai Literaturii, în valoare de 480 lei (cu transport gratuit)

✔️ Pe 11 noiembrie, comanzi de minim 199 lei și primești cadou pachet 6 volume Dream Books, în valoare de 210 lei (cu transport gratuit)

Dacă adaugi în coș produse de minim 299 lei, îți DUBLĂM cadoul – primești pachet 12 volume Dream Books, în valoare de 420 lei (cu transport gratuit)

✔️ Pe 12 noiembrie, comanzi de minim 199 lei și primești cadou pachet 7 volume Masha și Ursul, în valoare de 210 lei (cu transport gratuit)

Dacă adaugi în coș produse de minim 299 lei, îți DUBLĂM cadoul – primești pachet 14 volume Masha și Ursul, în valoare de 420 lei (cu transport gratuit)

*Ofertele de tip cadou NU se cumulează.

Te așteptăm pe Litera.ro!

Pentru a fi la curent cu toate noutățile, reducerile și produsele vedetă, abonează-te la newsletterul Litera și bucură-te de cele mai bune promoții, disponibile exclusiv la cel mai așteptat eveniment de cumpărături al anului!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.