LiteraBlog Cele mai captivante enciclopedii pe care să i le iei copilului tău la reducere de Black Friday 2021 pe Litera.ro

Cele mai captivante enciclopedii pe care să i le iei copilului tău la reducere de Black Friday 2021 pe Litera.ro

A început Black Friday 2021 pe Litera.ro! În perioada 12 – 14 noiembrie 2021, cele mai captivante enciclopedii beneficiază de super-reduceri! În plus, fiecare comandă de peste 149 lei beneficiază de transport gratuit, iar la comenzi de minim 199 lei primești cadou un set cu cărți. Pentru a veni în ajutorul tău, ți-am pregătit o listă cu enciclopedii și atlase ce beneficiază de reduceri între 50 și 75%!

Citește și: Black Friday 2021 pe Litera.ro. Pe 12 noiembrie, începe cel mai mare sale de carte al anului!

Vă invităm să descoperiți cele mai frumoase enciclopedii ale momentului!

Enciclopedia Enciclopediilor

De la insecte incredibile și dinozauri carnivori la pietre prețioase și Roma antică, cartea îți oferă o lume de informații pe fiecare pagină. Cu peste 10,000 de imagini și o sumedenie de date fascinante despre știință, natură, sporturi și istorie, aceasta este enciclopedia ilustrată supremă.

Această enciclopedie beneficiază de 75% reducere și poate fi achiziționată la prețul de 59,97 lei!

Litera2835.jpg
Credit foto: Cristina Venedict

Enciclopedia cunoașterii. Dinozauri

Călătorește în timp, în Mezozoic, cand dinozauri fioroși cutreierau uscatul, pterozauri amenințători patrulau cerul și mările erau pline de reptile uimitoare. Vezi fiecare animal preistoric în detalii inedite și de un realism fascinant, pe baza celor mai noi cercetări despre dinozauri. Află cum trăiau aceste creaturi fascinante și ce ne spun despre ele fosilele descoperite.

Această enciclopedie beneficiază de 75% reducere și poate fi achiziționată la 39,98 lei!

Litera2836.jpg
Credit foto: Cristina Venedict

Altas enciclopedic al lumii. Lumea cum nu ai mai văzut-o până acum

De la vârfurile semețe ale Munților Himalaya și pădurile tropicale din Africa până la clădirile antice din Europa și megaorașele din Asia, Atlasul enciclopedic al lumii aduce lumea la viață cu ajutorul unor hărți spectaculoase.

  • Unde este cel mai călduros loc de pe planetă?
  • Care este cea mai populată țară de pe Pământ?
  • Unde poți găsi cel mai mare fluture din lume?
  • Care este cel mai aglomerat punct de frontieră din lume?

Peste 60 de hărți uimitoare, create special pentru acest volum, te vor purta într-o călătorie fascinantă, de pe un continent pe altul, într-un ocol al Pământului pe care nu îl vei uita niciodată.

Acest atlas beneficiază de 65% reducere și poate fi achiziționat la prețul de 41,97 lei!

Planeta Pământ. Joc de cultură generală. 100 de întrebări și răspunsuri

Știi totul despre planeta Pământ? Testează-ți cunoștințele cu acest joc de cărti inedit! Împreună cu prietenii sau cu membrii familiei, vei descoperi o mulțime de informații surprinzătoare!

Acest joc de cultură generală beneficiază de 65% reducere și poate fi achiziționat cu 20,97 lei.

Enciclopedia pentru toți copiii

Explorează lumea ştiinţei, spaţiul, natura, geografia, istoria, artele şi tot ce te înconjoară. Structurată tematic în zece capitole care acoperă subiecte de mare interes, această enciclopedie cuprinde informaţii esenţiale pe care le poţi înţelege uşor, cu coduri de culoare pe capitole şi texte scurte, dar cuprinzătoare scrise de experţi.

Are pagini duble, dinamice şi pline de culoare pe subiecte de interes special, cum ar fi păduri tropicale, vulcani, extreme meteo şi conține peste 1.000 de ilustraţii şi fotografii care îţi aduc lumea în faţa ochilor.

Această enciclopedie beneficiază de 65% reducere și poate fi achiziționată la prețul de 34,97 lei!

Marea enciclopedie a elevului. Lumea așa cum nu ai mai văzut-o

Acesta este un ghid vizual de referință care îți arată ceea ce alte enciclopedii doar îți spun. Descoperi misterele mormântului lui Tutankhamon, forțele care nasc tsunami-uri, tornade și cutremure și furnalele de energie nucleară din Soare. Vezi nașterea unei stele, interiorul corpului unui Tyrannosaurus rex și secretele ascunse în ADN. Călătorești în timp ca să asiști la construirea Marelui Zid Chinezesc și a Partenonului din Atena antica și să pșești pe câmpurile de luptă ale celui de al Doilea Razboi Mondial. Descifrezi mesaje din spațiu, invizibilele forțe ale magnetismului și principiile care fac să explodeze artificiile.

Folosind splendide imagini generate pe calculator, cartea dezvăluie minunile spațiului cosmic, înfățișează Pământul și natura, îți prezintă corpul uman și parcurge etape esențiale ale științei și istoriei, oferind detalii inedite de un realism zguduitor. Plină de fapte uimitoare, de cronologii dinamice și de imagini surprinzătoare, această enciclopedie atotcuprinzatoare facilitează abordarea unor subiecte complicate, pe care le face accesibile dintr-o privire.

Cartea beneficiază de 65% reducere și poate fi achiziționată la prețul de 52,47 lei!

Credit foto: Cristina Venedict

Enciclopedia cunoașterii. Oceane

Incredibile imagini generate pe calculator îți dezvăluie lumea oceanelor cum nu o știai până acum. Descoperă cum se formează cele mai mari valuri, cum se produc tsunami-urile și cât de puternici sunt curenții oceanici. Vezi rechini, țestoase marine, balene și multe altele! Explorează cum vânează, se înmușțesc și supraviețuiesc aceste animale în ape costale și la mari adâncimi. Află cum ne pot furniza oceanele energie, cum arată la interior un vas de pescuit și cum sunt distruse habitatele oceanice de poluare și de schimbările climatice.

Corpul uman. Manual complet

Bestseller vândut în peste un milion de exemplare în toată lumea, ce conține toate detaliile anatomiei corpului și ale funcțiilor lui ilustrate cu o claritate remarcabilă, în sute de imagini color. Descoperă cum și de ce apar disfuncțiile în corp, prin analize ilustrate și ușor de înțeles ale unora dintre cele mai frecvente boli.

Incisivă, excelent documentată şi cu informaţii verificate, această enciclopedie reprezintă manualul interactiv esenţial al celor care studiază anatomia omului şi al profesioniştilor din domeniul medical. De asemenea, este o carte de referinţă exhaustivă pentru întreaga familie.

Această enciclopedie beneficiază de 60% reducere și poate fi achiziționată la prețul de 59,96 lei!

Enciclopedia cunoașterii. Știință

Această enciclopedie cuprinde incredibile imagini generate pe calcultator ce îți dezvăluie știința cum nu o știai până acum. Descoperă cum se leagă atomii, de ce sunt diamantele atât de dure, dar metalele se îndoaie, și cum se formează cristalele și rocile. Explorează energia forțelor din univers, forțele care acționează o motocicletă și elementele științifice din spatele navigației și ale zborului. Vezi secretele vieții într-o pădure tropicală din Borneo, metamorfoza unei libelule și cum se hrănesc păsările flamingo.

Această enciclopedie beneficiază de 55% reducere și poate fi achiziționată la prețul de 71,96 lei!

Credit foto: Cristina Venedict

Prima mea enciclopedie despre dinozauri

Orice om bine informat trebuie să cunoască aceste animale uimitoare care au stăpânit cândva Pământul, iar această carte îi prezintă pe toți. Citește sute de date ciudate despre lumea preistorică. Învață tot ce se poate despre o varietate incredibilă de dinozauri. Descoperă cum studiază paleontologii fosilele și alte urme ale trecutului.

Această enciclopedie beneficiază de 50% reducere și poate fi achiziționată la prețul de 65,95 lei!

Descoperiți mai multe enciclopedii în galeria foto!

Pregătește-te de Black Friday pe Litera.ro!

În perioada 12 – 14 noiembrie 2021, sărbătorește Black Friday 2021 pe Litera.ro cu reduceri de până la 90% la peste 3.500 de titluri în format fizic și peste 3.000 de titlui în format digital (ebooks), transport rapid prin curier, gratuit la comenzi de minim 149 lei și un pachet cadou în valoare de 199 lei la fiecare comandă*!

Citește și: Cum mă pregătesc pentru Black Friday 2021 pe Litera.ro

De Black Friday 2021 pe Litera.ro găsești cărți la prețuri de producător. Cele mai bune oferte din piața de carte ajung la tine rapid, cu livrare în 24-48 ore. Experiența Editurii Litera, cu peste 30 de ani în industrie, îi garantează calitatea produselor achiziționate pe Litera.ro!

Pentru a fi la curent cu toate noutățile, reducerile și produsele vedetă, abonează-te la newsletterul Litera și bucură-te de cele mai bune promoții, disponibile exclusiv la cel mai așteptat eveniment de cumpărături al anului!

Cum a apărut Black Friday?

Conceptul de Black Friday sau Vinerea Neagră a apărut pentru prima dată în Statele Unite ale Americii. În prezent, reprezintă ziua cu cele mai mari reduceri din an, fiind cel mai așteptat eveniment de shopping.

Inițial, termenul de Black Friday provine din 1961, când poliția din orașul Philadelphia a folosit această noțiune pentru a descrie traficul intens din vinerea ce a precedat Ziua Recunoștinței, sărbătorită anual în joi a lunii noiembrie. De Ziua Recunoștinței, familiile se reunesc pentru a celebra împreună în jurul unei mese festive, fapt ce provoacă busculade în trafic în zilele ce o urmează, când toți americanii se întorc la casele lor.

La începutul secolului XXI, însă, marii retaileri americani au încercat introducerea acestui concept și în afara Statelor Unite, luând astfel naștere cel mai mare eveniment de reduceri din an. Pentru Statele Unite, Black Friday este cea mai aglomerată zi de cel puțin trei decenii. Cu toate acestea, în România conceptul de Black Friday este prezent din 2011, iar în ultimul deceniu tot mai mulți comercianți au importat acest concept.

Nu știi ce să pui pe lista ta de lectură? Iată câteva recomandări, în funcție de preferințe:

Black Friday 2021 pe Litera.ro: Top thrillere care te vor ține cu sufletul la gură

Black Friday 2021 pe Litera.ro: Cărți de dezvoltare personală pe care trebuie să pui pe lista de lectură

Cele mai frumoase cărți de dragoste pe care să ți le cumperi de Black Friday 2021 pe Litera.ro!

Black Friday 2021 pe Litera.ro: 10 cărți de non-ficțiune pe care să ți le pui în wishlist

Cărți de istorie pe care trebuie să ți le cumperi de Black Friday 2021 pe Litera.ro

Black Friday 2021 pe Litera.ro: Cărți de memorii pe care trebuie să le ai în bibliotecă

Cele mai frumoase cărți pentru copii pe care să le pui în wishlist de Black Friday 2021 pe Litera.ro

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.