LiteraBlog Cele mai frumoase cărți de dragoste pe care să le dăruiești de Ziua îndrăgostiților

Cele mai frumoase cărți de dragoste pe care să le dăruiești de Ziua îndrăgostiților

Se apropie cu repeziciune Ziua îndrăgostiților, supranumită și „Sărbătoarea iubirii“, când îi surprindem pe cei dragi nouă cu ciocolată, mesaje de dragoste și trandafiri roșii. Dar Ziua îndrăgostiților este și un minunat prilej de a-i dărui persoanei iubite cele mai frumoase cărți de dragoste.

Editura Litera celebrează Ziua îndrăgostiților 2021 cu super-reduceri la poveștile de dragoste. Puteți alege dintre scriitori contemporani, precum Jojo Moyes și Kristin Hannah, ale căror bestselleruri s-au vândut în milioane de exemplare, sau dintre autori clasici ale căror cărți nemuritoare au fascinat generații întregi de cititori.

De aceea, de Ziua îndrăgostiților 2021, v-am pregătit o listă cu cărți numai bune de dăruit persoanei iubite:  

A doua șansă de Kristin Hannah 

Apărută la Editura Litera în colecția Blue Moon, A doua șansă spune povestea lui Annie Colwater, o femeie care își redescoperă dreptul la fericire atunci când nu mai avea nicio speranță.

Despre A doua șansă, roman apărut la Editura Litera

„Sunt îndrăgostit de altă femeie.“ Cu aceste cuvinte simple, Blake Colwater pune capăt unei căsnicii de două decenii. De pe o zi pe alta, își părăsește domiciliul conjugal și se mută la noua lui iubită, deschizând procedura de divorț. Annie, soția lui, este distrusă; a fost trădată tocmai ea, care a sacrificat totul pentru fericirea familiei. În lipsa tatălui, Natalie, fiica lor de șaptesprezece ani plecată la studii în străinătate, se simte cu totul abandonată, fără niciun reper stabil în noua viață.

În pragul depresiei, Annie se refugiază la tatăl ei, în Mystic, orășelul în care a copilărit, unde speră s-o poată lua de la capăt. Acolo îl întâlnește pe Nick Delacroix, prima ei dragoste, care, la rândul lui, se află la o răscruce a sorții – rămas văduv de curând, se simte incapabil să se apropie de fiica lui profund marcată emoțional. Împreună, Annie și Nick încearcă să dea un nou sens propriilor vieți. Timpul însă nu iartă; la împlinirea a patruzeci de ani, Annie ezită: oare mai are dreptul la fericire?

Ce spun criticii despre A doua șansă, roman apărut la Editura Litera

A doua șansă e o carte care te cucerește, care îți pătrunde în suflet… O poveste tandră și plină de suspans… Nimic nu e așa cum pare în lumea lui Hannah, iar victoriile trebuie smulse prin luptă, înfruntând lacrimi și revelații năucitoare.“ (Publishers Weekly)

A doua șansă e o lectură emoționantă, ba, mai mult, redefinește literatura feminină pentru o nouă generație de cititoare. O poveste zguduitoare, plină de pasiune, despre iubirea pierdută și regăsită, un elogiu adus schimbării, evoluției și regăsirii de sine.“ (Jayne Ann Krentz)

De Ziua îndrăgostiților, A doua șansă de Kristin Hannah beneficiază de 50% reducere și poate fi achiziționată pe Litera.ro la un preț promoțional: 19,95 lei. Ofertă valabilă doar în perioada 13 – 14 februarie 2021.

Dragoste într-o zi ploioasă de Jojo Moyes

Apărută la Editura Litera în colecția Blue Moon, Dragoste într-o zi ploioasă spune o poveste ce se întinde pe mai multe generații, despre un secret ascuns vreme de ani întregi.

Despre Dragoste într-o zi ploioasă, roman apărut la Editura Litera

Hong Kong, anii 1950. Joy are douăzeci și unu de ani și ultimul lucru la care se așteaptă este să se îndrăgostească. La o petrecere a expatriaților îl întâlnește însă pe chipeșul ofițer de marină Edward, și iubirea dintre ei este fulgerătoare. Joy se căsătorește cu el în grabă și pleacă în călătorie să vadă lumea. Descoperă însă curând că viața de femeie măritată nu e ceea ce pare a fi…

În 1980, Kate, fiica ei cea mică, fuge în mod misterios de acasă, dintr-un sat irlandez. Cincisprezece ani mai târziu, Sabine, fiica lui Kate, pleacă din Londra în căutarea bunicilor pe care nu i-a cunoscut niciodată. Când, în cele din urmă, familia se reunește, tensiunile ascunse nu mai pot fi ținute sub obroc și scot la iveală un secret întunecat care a fost îngropat adânc vreme de ani de zile…

Ce spun criticii despre Dragoste într-o zi ploioasă

Impresionant, verosimil și fermecător.“ (Sunday Express)

„Acest roman sensibil… prezintă relația dintre mame și fiice într-un stil deosebit de alert.“ (Elle)

De Ziua îndrăgostiților, Dragoste într-o zi ploioasă de Jojo Moyes beneficiază de 55% reducere și poate fi achiziționată pe Litera.ro la un preț special: 17,96 lei. Ofertă valabilă doar în perioada 13 – 14 februarie 2021.

Dragostea e scrisă în semne de Kate Clayborn

Apărută la Editura Litera în colecția Blue Moon, Dragostea e scrisă în semne spune povestea lui Meg, o caligrafă talentată, cunoscută ca Planificatoarea din Park Slope.

Ea concepe și desenează jurnale, invitații și mici opere de artă pentru elita newyorkeză, dar mai are un dar: înțelege semne pe care alții le trec cu vederea. De exemplu, când a stat față în față cu Reid și frumoasa lui logodnică, și-a dat seama că mariajul lor nu avea să dureze. E adevărat că nu prea s-a comportat profesionist ascunzând un mesaj în programul lor pentru nuntă, dar era sigură că nu-l va descoperi nimeni. Nu avea de unde să știe cât de atent și obsedat de modele matematice e Reid.

După un an, Reid o găsește pe Meg în magazinul ei și vine s-o întrebe de unde a știut că viitorul lui, atât de atent planificat, urma să se prăbușească asemenea unui castel de nisip. Meg însă are de terminat o lucrare, de salvat o prietenie aflată în pericol și mai suferă și de un blocaj artistic, așa că nu prea are vreme pentru întrebările lui Reid – decât dacă el este de acord s-o ajute să-și recapete inspirația.

Mergând prin New York în căutare de semne, cei doi își deschid sufletele și povestesc despre viață, muncă și regrete, încercând să ignore sentimentele care înfloresc între ei. Oricât de diferiți ar fi, semnele sunt clare – irezistibile, indiscutabile și prezente în toate mesajele pe care și le trimit unul altuia. 

 Ce spun criticii despre Dragostea e scrisă în semne, roman apărut la Editura Litera

„Kate Clayborn este o scriitoare atentă și foarte talentată.“ (BookPage)

„Personajele lui Clayborn sunt luminoase și nuanțate, dialogurile, rapide și inteligente, iar lumea pe care o construiește este caldă și primitoare.“ (Washington Post)

De Ziua îndrăgostiților, Dragostea e scrisă în semne de Kate Clayborn beneficiază de o reducere de 60% și poate fi achiziționată pe Litera.ro la un preț special: 17,96 lei. Ofertă valabilă doar în perioada 13 – 14 februarie 2021.

Bazarul visurilor de Jojo Moyes

Apărută la Editura Litera în colecția Blue Moon, Bazarul visurilor spune povestea Suzannei Peacock, o tânără care trebuie să se împace cu trecutul și să înfrunte viitorul.

Despre Bazarul visurilor

În anii șaizeci, Athene Forster era cea mai strălucitoare fată din generația sa. Poreclită „Ultima Debutantă“, era frumoasă, răsfățată și sălbatică. Când a fost de acord să se mărite cu chipeșul moștenitor Douglas Fairley-Hulme, părinții ei au răsuflat ușurați. Însă, la numai doi ani de la căsătorie, începuseră deja să circule zvonuri despre relația lui Athene cu un tânăr comis-voiajor.

Treizeci și cinci de ani mai târziu, Suzanna Peacock se străduiește să se descurce cu moștenirea lăsată de mama ei. Singurul loc în care găsește alinare este Peacock Emporium, magazinul elegant pe care îl deschide și între ai cărui pereți magici descoperă nu doar prietenia și o evadare din căsnicia plină de probleme, ci și prima pasiune adevărată a vieții ei. Dar imaginea mamei încă o bântuie pe Suzanna. Și doar confruntându-se atât cu familia, cât și cu sine va reuși, în final, să se împace cu trecutul și să înfrunte viitorul… 

Ce spun criticii despre Bazarul visurilor, roman apărut la Editura Litera

Surprinzător și cu adevărat emoționant.“ (The Times)

„Cărțile lui Jojo reușesc întotdeauna să mă facă să zâmbesc prin onestitatea, umorul și empatia de care dau dovadă față de tot ce e omenesc.“ (Emilia Clarke)

De Ziua îndrăgostiților, Bazarul visurilor de Jojo Moyes beneficiază de o reducere de 55% și poate fi achiziționat pe Litera.ro la un preț special: 17,96 lei. Ofertă valabilă doar în perioada 13 – 14 februarie 2021.

Când înflorește liliacul de Martha Hall Kelly

Apărut la Editura Litera în colecția Blue Moon, Când înflorește liliacul spune povestea a trei femei ale căror destine se intersectează atunci când armata lui Hitler invadează Polonia.

Newyorkeza Caroline Ferriday este ocupată până peste cap cu postul de la consulatul francez și cu o nouă iubire la orizont. Dar lumea ei se schimbă dramatic în ziua când armata lui Hitler invadează Polonia în septembrie 1939, ca preambul la cucerirea Franței.

Peste ocean, Kasia Kuzmerick, o adolescentă poloneză, simte cum viața lipsită de griji pe care o duce e pe cale să ia sfârșit, căci ea ce e tot mai ocupată cu rolul de curier pentru mișcarea de rezistență. Într-o atmosferă tensionată, de supraveghere și suspiciune, un pas greșit poate avea consecințe grave.

Pentru tânăra și ambițioasa doctoriță germană Herta Oberheuser, un anunț de angajare ca medic la stat pare biletul de evadare dintr-o viață pustie și șansa nesperată de a-și practica profesia. Însă ea se trezește prinsă ca într-o capcană pe un tărâm plin de secrete și dominat de bărbați.

Destinele acestor trei femei se intersectează după ce Kasia este trimisă la Ravensbrück, faimosul lagăr de concentrare nazist pentru femei. Vor reuși Caroline și Kasia să le facă dreptate celor pe care istoria i-a uitat?

 Ce spun criticii despre Când înflorește liliacul, roman apărut la Editura Litera

„Extrem de emoționant și memorabil… Acest remarcabil roman de debut ar trebui să prezinte un interes special pentru cititorii de cărți de ficțiune istorică și pentru cluburile de carte asupra cărora Privighetoarea de Kristin Hannah și Toată lumina pe care nu o putem vedea de Anthony Doerr au produs o impresie deosebită.” (Library Journal)

„Inspirându-se din evenimente și oameni reali, Martha Hall Kelly spune povestea a trei femei din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, dezvăluind curajul, lașitatea și cruzimea acelor zile. O poveste care face parte din istorie – istoria feminină – și n-ar trebui să fie uitată.” (Lisa See)

De Ziua îndrăgostiților, Când înflorește liliacul de Martha Hall Kelley beneficiază de 55% reducere și poate fi achiziționat pe Litera.ro la un preț special: 17,96 lei. Ofertă valabilă doar în perioada 13 – 14 februarie 2021.

Caruselul iubirii de Chiara Gamberale

Apărut la Editura Litera în colecția Blue Moon, Caruselul iubirii spune povestea Chiarei, o femeie a cărei viață se năruiește într-o secundă.

La aproape treizeci și șase de ani, Chiara are tot ce-i trebuie ca să fie fericită: un soț perfect, o rubrică într-un săptămânal la modă, mai multe bestselleruri publicate. Pe scurt, o viață de vis… până în ziua în care pierde totul: adio soț (infidel și imatur), rubrică la revistă, romane și certitudini. Ca s-o ajute să renunțe la gândurile sumbre, terapeuta ei îi propune un mic joc.

Ce-ar fi dacă în fiecare zi, vreme de o lună, ar face, timp de zece minute, ceva complet nou? Ceva inofensiv sau ușor nebunesc. Alături de prietenii ei – Rodrigo, Gianpietro și tânărul Ato –, Chiara e de acord să accepte provocarea și să-și înregistreze experiențele într-un jurnal. Și dacă în urma acestui mare salt în necunoscut va răsări o nouă viață?

 Ce spun criticii despre Caruselul iubirii, roman apărut la Editura Litera

Acest roman nu seamănă deloc cu altele. E un fel de lampă a lui Aladin, un obiect parcă magic!“ (VanityFair) 

„Ce e mai bun în viață se află în toate experiențele interesante pe care încă nu le-am avut.“ (Corriere della Sera)

De Ziua îndrăgostiților, Caruselul iubirii de Chiara Gamberale beneficiază de 70% reducere și poate fi achiziționat pe Litera.ro la un preț special: 11,97 lei. Ofertă valabilă doar în perioada 13 – 14 februarie 2021.

Fata pe care ai lăsat-o în urmă de Jojo Moyes 

Apărut la Editura Litera în colecția Blue Moon, Fata pe care ai lăsat-o în urmă este povestea captivantă a două femei despărțite de un secol, dar unite prin hotărârea lor de a lupta pentru ceea ce iubesc.

Despre Fata pe care ai lăsat-o în urmă, roman apărut la Editura Litera

Franța, 1916: Artistul Édouard Lefèvre pleacă pe front, lăsând-o acasă pe Sophie, tânăra sa soție. Micul ei oraș natal este ocupat de germani în plin război mondial, și portretul lui Sophie pictat de Édouard ajunge întâmplător să-i atragă atenția noului Kommandant. 

În timp ce periculoasa obsesie a ofițerului devine din ce în ce mai puternică, Sophie riscă totul – familia, reputația, chiar viața – în speranța de a-și revedea soțul. Aproape un secol mai târziu, portretul ei îi este dăruit lui Liv Halston de tânărul ei soț, cu puțin înainte ca el să moară fulgerător.

O întâlnire întâmplătoare îi dezvăluie lui Liv adevărata valoare a picturii, declanșând în același timp o luptă încrâncenată, care pune în pericol prima ei iubire de când e văduvă și orice speranță la o fericire viitoare. 

Ce spun criticii despre Fata pe care ai lăsat-o în urmă

„Jojo Moyes scrie cu mână sigură o carte irezistibilă, dulce-amăruie, dezvăluind latura întunecată a oricărei mari povești de dragoste și cât de înșelătoare pot fi clasicele finaluri fericite.“ (Entertainment Weekly)

De Ziua îndrăgostiților, Fata pe care ai lăsat-o în urmă de Jojo Moyes beneficiază de 55% reducere și poate fi achiziționată pe Litera.ro la un preț special: 17,96 lei. Ofertă valabilă doar în perioada 13 – 14 februarie 2021.

Fetele dispărute din Paris de Pam Jenoff

Apărută la Editura Litera în colecția Blue Moon, Fetele dispărute din Paris spune o poveste remarcabilă despre prietenie, vitejie și trădare.

Despre Fetele dispărute din Paris

Într-o dimineață, în timp ce trece prin Gara Grand Central în drum spre serviciu, Grace Healey găsește o valiză abandonată ascunsă sub o bancă. Împinsă de curiozitate, o deschide și descoperă în ea o duzină de fotografii – fiecare a altei femei. Sub un impuls de moment, ia fotografiile și părăsește imediat gara. Află curând că valiza îi aparține unei femei pe nume Eleanor Trigg, lidera unei rețele de agente secrete din Londra din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Douăsprezece dintre aceste femei au fost trimise în Europa ocupată ca operatoare de radio și curieri pentru a ajuta Rezistența, dar nu s-au mai întors niciodată acasă, iar destinul lor rămâne un mister. Încercând să afle adevărul despre femeile din fotografii, atenția lui Grace este atrasă de o tânără mamă devenită agent, Marie, a cărei misiune îndrăzneață de peste mări îi dezvăluie o remarcabilă poveste despre prietenie, vitejie și trădare.

Ce spun criticii despre Fetele dispărute din Paris, roman apărut la Editura Litera

„În Fetele dispărute din Paris, Pam Jenoff își folosește exemplar abilitățile de scriitoare și produce o poveste cu spioni, inteligentă, plină de suspans și cu o morală complicată, dar foarte modernă. Eleanor Trigg și fetele ei sunt pe cât de umane, pe atât de curajoase. N-am putut s-o las din mână.” (Jessica Shattuck, autoarea romanului Văduvele de la castel)

De Ziua îndrăgostiților, Fetele dispărute din Paris beneficiază de 55% reducere și poate fi achiziționat pe Litera.ro la un preț special: 20.21 lei. Ofertă valabilă doar în perioada 13 – 14 februarie 2021.

Silver Bay de Jojo Moyes

Apărut la Editura Litera în colecția Blue Moon, Silver Bay spune povestea Lizei McCullen, o femeie care încearcă să fugă de trecut, dar fără a reuși să-l uite.

Și totuși plajele pustii și comunitatea strâns unită din Silver Bay îi oferă libertatea și siguranța pe care și le dorește – dacă nu pentru ea însăși, măcar pentru fiica sa, Hannah. Asta până când Mike Dormer vine ca oaspete în hotelul mătușii sale, iar liniștea micii localități este spulberată.

Englezul manierat, cu haine elegante și ochi fermecători ar putea distruge tot ceea ce Liza s-a străduit atât de mult să protejeze: nu doar afacerea ei de familie și golful cu balenele pe care-i place să le observe, ci și convingerea că nu va mai iubi – că nu merită să mai iubească – niciodată.

Ce spun criticii despre Silver Bay, roman apărut la Editura Litera

„Dragostea nu a fost niciodată mai complicată decât în această poveste fascinantă.“ (Daily Mail)

„O carte încântătoare și emoționantă… Dialogurile și pasajele descriptive compuse de Moyes sunt savuroase.“ (Glasgow Herald)

De Ziua îndrăgostiților, Silver Bay de Jojo Moyes beneficiază de 55% reducere și poate fi achiziționat pe Litera.ro la un preț special: 17,96 lei. Ofertă valabilă doar în perioada 13 – 14 februarie 2021.

Tot ce ne-am dorit de Emily Giffin 

Apărut la Editura Litera în colecția Blue Moon, Tot ce ne-am dorit spune povestea unor personaje nevoite să caute în ei curajul de a-și trăi viața la adevăratul ei potențial. 

Despre Tot ce ne-am dorit

Nina Browning este căsătorită cu unul dintre membrii marcanți ai elitei din Nashville, iar soțul ei a făcut o avere considerabilă după ce și-a vândut firma de tehnologie. Deși fiul lor adorat fost acceptat la Universitatea Princeton, Nina, originară dintr-o familie din clasa de mijloc, se întreabă dacă nu cumva noua ei viață a îndepărtat-o de la principiile cu care a fost crescută.

Tom Volpe este un tată singur care lucrează în mai multe locuri ca să o poată crește pe fiica lui, Lyla. Calea lui a fost una singuratică, lungă și dificilă, dar acum se poate relaxa, în sfârșit, după ce Lyla obține o bursă la cel mai prestigios liceu privat din Nashville, Academia Windsor. Printre bogați și privilegiați, Lyla nu-și găsește întotdeauna locul – iar tendința tatălui ei de a fi prea protector nu o ajută deloc – dar, în cele mai multe privințe, ea e o adolescentă tipică, fericită și împlinită.

O fotografie făcută la beție, în timpul unei petreceri, schimbă totul. Imaginea se propagă online cu viteza vântului, comunitatea de la Windsor este împărțită și atmosfera mustește de controverse și acuzații. În mijlocul minciunilor și al scandalului, Tom, Nina și Lyla sunt forțați de împrejurări să se descurce împreună – punând la îndoială relațiile lor cele mai strânse, întrebându-se cine sunt, de fapt.

 Ce spun criticii despre Tot ce ne-am dorit, roman apărut la Editura Litera

O călătorie fascinantă, care te pune pe gânduri.” (Jodi Picoult)

„Un portret oportun și captivant al dimensiunilor complexe ale vieții moderne. Printre cele mai bune scrieri ale lui Emily Giffin.” (Kristin Hannah)

De Ziua îndrăgostiților, Tot ce ne-am dorit de Emily Giffin beneficiază de 70% reducere și poate fi achiziționată pe Litera.ro la un preț special: 13,47 lei. Ofertă valabilă doar în perioada 13 – 14 februarie 2021.

Un bărbat și o femeie de Jojo Moyes 

Apărută  la Editura Litera în colecția Blue Moon, Un bărbat și o femeie spune povestea captivantă și originală a două suflete rătăcite care se întâlnesc în cele mai insolite circumstanțe.

O mamă singură. O familie haotică. Un străin chipeș. O poveste de dragoste neașteptată. Cu două slujbe și doi copii, Jess Thomas se străduiește să facă totul cât mai bine în fiecare zi. Dar e greu fără niciun ajutor. Mai ales că uneori își asumă riscuri prea mari din nevoia de a-și îndeplini cât mai bine rolul de mamă…

Tanzie, fiica ei, o fată extrem de inteligentă, este pasionată de matematică, dar, lipsită de orice fel de susținere, nu are posibilitatea să-și fructifice talentul. Iar Nicky, fiul vitreg al lui Jess, un adolescent inadaptat, nu poate face față singur provocărilor dificile cu care se confruntă constant la școală și în cartier. Uneori, Jess simte că totul se năruiește în jurul ei…

Însă în viața lor apare Ed Nicholls, un bărbat a cărui existență este un adevărat haos și care fuge de un viitor absolut incert. Numai că Ed are la dispoziție tot timpul din lume. Știe cum e să fii singur. Și vrea să ajute…

 Ce spun criticii despre Un bărbat și o femeie, roman apărut la Editura Litera

 „O frumoasă și modernă poveste de dragoste scrisă de cea mai talentată autoare britanică de literatură feminină contemporană.“ (Sun on Sunday, Fabulous Magazine)

„Un carusel de emoții amuzant și înduioșător.“ (Sunday Express)

De Ziua îndrăgostiților, cartea Un bărbat și o femeie de Jojo Moyes beneficiază de 55% reducere și poate fi achiziționată pe Litera.ro la un preț special: 17,96 lei. Ofertă valabilă doar în perioada 13 – 14 februarie 2021.

Un semn de întrebare este o jumătate de inimă de Sofia Lundberg  

Apărută la Editura Litera în colecția Blue Moon, Un semn de întrebare este o jumătate de inimă a fost tradus deja în 22 de limbi și vândut în milioane de exemplare în 34 de țări și teritorii.

Despre Un semn de întrebare este o jumătate de inimă

Viața lui Elin Boals este perfectă. Are mare succes ca fotografă în New York, este căsătorită de mult timp cu Sam și au împreună o fiică de 17 ani, Alice. Dar ceva i-a lipsit mereu.

Într-o zi, Elin primește o scrisoare de la prietenul ei din copilărie, Fredrik, care i-a fost cândva singurul sprijin în existența plină de lipsuri materiale din Suedia natală. Este o perioadă despre care ea nu vorbește niciodată, nici măcar cu cei apropiați, și pe care s-a străduit s-o uite. Dar, odată cu acest semn de viață neașteptat, în minte îi reapar gândurile și trăirile de demult, și Elin se îndepărtează și mai tare de familie. Este copleșită, în același timp, de rușinea faptelor din trecut, care au determinat-o să fugă și să nu se mai întoarcă.

În fine, Elin înțelege că trebuie să-și înfrunte trecutul ca să se vindece și ca să-și păstreze familia actuală. Pornește deci într-o călătorie spre un alt continent, în încercarea de a trece peste vină și rușine, de a se regăsi pe sine și, astfel, de a reînvăța să iubească.

De Ziua îndrăgostiților, cartea Un semn de întrebare este o jumătate de inimă beneficiază de 55% reducere și poate fi achiziționată pe Litera.ro la un preț special: 20,21 lei. Ofertă valabilă doar în perioada 13 – 14 februarie 2021.

În perioada 13 – 14 februarie 2021, intră pe Litera.ro și bucură-te de până la 70% reducere la toate cărțile de dragoste și transport gratuit la comenzile de peste 149 lei.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.