LiteraBlog CONCURS: Plasează o comandă pe Litera.ro și poți câștiga premii în valoare de 1 200 lei

CONCURS: Plasează o comandă pe Litera.ro și poți câștiga premii în valoare de 1 200 lei

În perioada 6–7 februarie 2021, Editura Litera lansează campania „Citești și câștigi“. Fiecare comandă plasată pe Litera.ro intră automat în cursa pentru a câștiga una din cele două cafetiere cu filtru și râșniță Morphy Richards Evoke Grind & Brew 162100, oferite prin tragere la sorți.

Mai mult, pentru iubitorii de lectură am pregătit reduceri de până la 70% la mii de titluri, care pot fi achiziționate la prețuri începând de la 9,95 lei.

Titluri Litera pe care pe poți achiziționa cu mai puțin de 15 lei

Cu doar 9,95 lei, părinții pot achiziționa pentru cei mici Disney. Regatul de gheață II. Povești călătoare și Disney Baby. Numere, iar Maia și Alex. Misterul mumiei de Martin Widmark și Helena Willis costă doar 11,21 lei.

Și pasionații de gastronomie au parte de o surpriză: Rețete gustoase și sănătoase pentru aperitive, gustări și deserturi beneficiază de 60% reducere și poate fi achiziționată cu doar 9,96 lei.

Iubitorii de non-ficțiune pot alege dintr-o selecție de titluri cu reducere de până la 60% reducere. Astfel, 50 de idei pe care trebuie să le cunoști. Psihologie de Adrian Furnham și 250 de lucruri de încercat într-o viațăpentru părinți de Elise de Rijck costă doar 11,96 lei, iar El câștigă, ea câștigă de Willard F. Harley Jr. poate fi achiziționată cu doar 13,96 lei.

Printre titlurile de ficțiune ce pot fi achiziționate la reducere sunt: Mai fierbinte ca focul de Jennifer Armentrout, ce costă doar 13,97 lei, Magnații de Charles R. Morris, care beneficiază de 70% reducere și poate fi achiziționată cu 14,97 lei, și Fiica pierdută de Gill Paul, Înotând spre casă de Deborah Levy, Femeia de la fereastră de A.J. Finn, Fata pe care ai lăsat-o în urmă de Jojo Moyes, toate la doar 15,96 lei.

Titluri Litera pe care pe poți achiziționa cu mai puțin de 20 lei

Bestsellerul Un bărbat și o femeie de Jojo Moyes, Vacanță în paradis de Miranda Beverly-Whittemore, Toamna de Ali Smith și Grădina secretă. Ediție pentru artiști de Johanna Basford pot fi achiziționate la prețul special de 17,96 lei.

Printre titlurile ce beneficiază de 60% reducere se numără Sticletele de Donna Tart, Al nouălea mormânt de Stefan Ahnhem și Terapia Gerson, care costă doar 19,96 lei.

Titluri Litera pe care pe poți achiziționa cu mai puțin de 30 lei

De ce? Prima mea carte de întrebări poate fi achiziționată cu doar 22,46 lei, iar Mica Enciclopedie Lykke de Meik Wiking poate fi achiziționată cu 26,96 lei.

Printre titlurile de ficțiune ce pot fi cumpărate cu 29,94 lei sunt: Zborul libelulei de Leila Meacham, Dragă Emmie Blue de Lia Louis și Tot acest timp de Mikki Daughtry și Rachel Lippincott.

Regulamentul concursului „Citești și câștigi“ poate fi consultat aici.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.