LiteraBlog Concurs Quizz Agatha Christie – regulament

Concurs Quizz Agatha Christie – regulament

Ești pregătit să ne arăți cât de bine cunoști opera Agathei Christie? 

Cu ocazia celor 133 de ani pe care-i celebrăm de la nașterea îndrăgitei scriitoare britanice și a lansării colecției de lux Agatha Christie în România, îți lansăm o provocare unică! 

Completează QUIZ-ul de mai jos, răspunde corect la toate întrebările și intri în cursa pentru marele premiu – un abonament complet al colecției!

Click aici pentru a consulta Regulamentul.

LATER EDIT: câștigătoarea concursului nostru, extrasă prin tragere la sorți, este Vlad Cornelia. Felicitări!

Scriitoarea Agatha Christie este considerată una dintre cele mai mari autoare de romane polițiste și de mister din literatura universală. Opera sa prolifică atrage în continuare nenumărați cititori pasionați, fiind unul dintre cei mai traduși autori din lume, cu peste patru miliarde de exemplare ale cărților sale traduse în peste 100 de limbi din întreaga lume și numeroase adaptări pentru film, teatru și televiziune.

Descoperă o colecție excelentă a operelor marii doamne a romanului polițist prin abonamentul Litera, cu beneficii multiple – preț special, transport gratuit la fiecare livrare, două volume din colecție livrate lunar, cadouri exclusive pentru abonați!

Cele mai bune povestiri polițiste din toate timpurile, acum prin abonament!

Primele trei volume:

CRIMA DIN ORIENT EXPRESS

Un afacerist american găsit mort într-un compartiment închis pe dinăuntru din luxosul Orient Express, 12 lovituri de cuțit și 12 călători, toți suspecți. De data aceasta însă, victima, a cărei moarte o investighează Hercule Poirot, nu mai este deloc nevinovată. Cel mai fascinant și mai celebru caz al detectivului belgian.

MOARTE PE NIL

În timpul unei croaziere pe râul Nil, moștenitoarea Linnet Ridgeway este ucisă la bordul vasului. Cu o listă de suspecți care include toți pasagerii, detectivul Hercule Poirot pornește o investigație pentru a descoperi criminalul, dezlegând în acest proces misterele unei rețele de încurcături amoroase și de gelozie.

ȘI DIN ZECE N-A MAI RĂMAS NICI UNUL

Zece străini sunt invitați să petreacă împreună câteva zile pe o insulă îndepărtată. Cu toate acestea, ei descoperă curând că nu sunt singurii oaspeți, deoarece un ucigaș misterios începe să-i elimine unul câte unul, urmând cuvintele unei macabre poezii. Supraviețuitorii trebuie să descopere identitatea ucigașului înainte de a fi prea târziu.

Am făcut abonament la una dintre colecțiile Litera pentru fiul meu și funcționează excelent. Simplu, online, cărțile vin la timp. Niciun reproș. Acum, întreaga familie așteaptă cu nerăbdare colecția Agatha Christie!

Mihai, Iași

Așteptam de mult timp să ajungă formula aceasta de abonament la cărți și în România. Sora mea locuiește în Germania și e fană de mult timp, așa că mă bucur că am și eu acum ocazia să testez.

Cristina, Timișoara

Am deja două abonamente în curs – unul pentru mine, unul pentru mama mea. Cărțile vin acasă în fiecare lună și în felul ăsta fac economie de timp și investesc în noi două, în plăcerea de a citi, pe care o am de la ea.

Andreea, Arad

Abonează-te și tu rapid!

Colecția este disponibilă din 8 septembrie și la toate chioșcurile de presă din țară.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.