LiteraBlog Cum mă pregătesc pentru Black Friday 2021 pe Litera.ro

Cum mă pregătesc pentru Black Friday 2021 pe Litera.ro

Hai pe Litera.ro în perioada 12-14 noiembrie și bucură-te de cele mai mari reduceri la cărți din an la Black Friday 2021! Ai promoții de nerefuzat la peste 3.500 de cărți în format fizic și peste 3.000 de titluri în format digital (ebooks), titluri vedetă și bestselleruri cu prețuri de chilipir, pachete cu cărți cadou la fiecare comandă, transport rapid și gratuit prin curier.

Citește și: Când este Black Friday 2021 pe Litera.ro? Nu rata cele mai mari reduceri la cărți din an!

Pregătește-te din timp pentru Black Friday urmând câțiva pași simpli, astfel încât să te bucuri primul de cele mai mari reduceri la cărți pe 12 noiembrie 2021.

  1. Fă-ți o listă cu toate titlurile preferate!
    Acest lucru te va ajuta să plasezi mai repede o comandă pe Litera.ro și să îți cumperi cărțile favorite la cel mai mic preț.
  2. Asigură-te că ești logat în contul tău de client pe Litera.ro!
    Intră pe Litera.ro și verifică dacă ai un cont de client. Dacă nu ești deja client Litera, fă-ți cont din timp și asigură-te că ești conectat în cont pe 12 noiembrie 2021, ora 00:00. Acest fapt îți va da avans în fața altor cititori.
  3. Adaugă cărțile tale preferate în lista de favorite!
    Analizează oferta de carte Litera și adaugă toate cărțile preferate în lista de favorite, pentru a le găsi cât mai ușor de Black Friday. Este important să știi că cele mai căutate cărți, care au cea mai mare reducere, dispar cel mai repede din stoc!
  4. Pentru o procesare cât mai rapidă a comenzii, plătește cu cardul!
    În contextul pandemiei și pentru o procesare cât mai rapidă a comenzii tale, te sfătuim să optezi de fiecare dată pentru plata cu cardul.
  5. Abonează-te la newsletterul Litera și află primul care sunt reducerile de Black Friday!
    Ești la un pas distanță de cele mai bune promoții pe care ți le dorești! Introdu datele personale în câmpurile de mai jos, pentru a primi din timp informații despre cel mai mare eveniment de reduceri al anului – Black Friday pe Litera.ro!

Pentru a fi la curent cu toate noutățile, reducerile și produsele vedetă, abonează-te la newsletterul Litera și bucură-te de cele mai bune promoții, disponibile exclusiv la cel mai așteptat eveniment de cumpărături al anului!

Cel mai mare târg de carte online te așteaptă de Black Friday pe Litera.ro, unde beneficiezi de cele mai mari reduceri din an. Ai promoții de nerefuzat la peste 3.500 de cărți în format fizic și peste 3.000 de titluri în format digital (ebooks), titluri vedetă și bestselleruri cu prețuri de chilipir, pachete cu cărți cadou la fiecare comandă, transport rapid și gratuit prin curier.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.