LiteraBlog #CuVoceTare I ediție specială – Marius Constantinescu în dialog cu Alex Michaelides

#CuVoceTare I ediție specială – Marius Constantinescu în dialog cu Alex Michaelides

𝐔𝐧 𝐧𝐨𝐮 𝐞𝐩𝐢𝐬𝐨𝐝 #𝐂𝐮𝐕𝐨𝐜𝐞𝐓𝐚𝐫𝐞 – 𝐞𝐝𝐢𝐭̦𝐢𝐞 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐚̆
🎙️ În cel mai recent episod al podcastului nostru, #CuVoceTare, veți putea urmări dialogul dintre autorul de bestsellere Alex Michaelides și jurnalistul Marius Constantinescu, cu ocazia lansării noului său roman.
𝐹𝑢𝑟𝑖𝑎 este un thriller hipnotizant, plin de suspans, despre o fostă vedetă de cinema care pleacă împreună cu prietenii pe o insulă grecească unde totul este dat peste cap atunci când are loc o crimă.
🎧 Publicat la începutul lui 2024, romanul a fost primit extraordinar de publicul din țara noastră, aflându-se deja la un al doilea tiraj.
Dacă nu ați apucat să participați la eveniment, aceasta este cea mai bună ocazie să descoperiți inspirațiile, provocările și revelațiile care au dat formă captivantului bestseller. 😉

Episodul va fi disponibil de marți, 30 aprilie ora 19:00, pe Youtube Litera, precum și pe blogul Litera, RSS, Google Podcasts, Apple Podcasts și pe voxa.ro.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.