LiteraBlog #CuVoceTare I Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Ana Consulea

#CuVoceTare I Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Ana Consulea

Ana Consulea este maestru cofetar, absolventă a Școlii de Cofetari din Montbeliard, sub îndrumarea maestrului Eric Vergne, formată în resataurantele familiei, Zexe, și creatoare a propriului concept dulce – Zelateria. 

A fost Pastry Chef Gault Millaut of the Year  în 2019, a lucrat sub îndrumarea unor veritabili zei ai cofetăreiei contemporane, ca Yann Couvreur, Diego Lozano sau Antonio Bachour și pariază pe prăjiturile istorice ale cofetăriei românești ca vârfuri de lance ale gustului contemporan: Regina Maria, Take Ionescu sau Carmen Sylva sunt numai câteva dintre dulcegăriile celebre pe care Ana le repropune unui București care poate că mănâncă mai puțin dulce sau mai puțin gras, dar și-a păstrat deliciul pentru capricii rafinate, din ingrediente premium.

Vă invităm să o urmăriți de astăzi, 18 decembrie, de la ora 19.00 în dialog cu Ioana Bâldea Constantinescu, la #CuVoceTare, un podcast cultural marca Editura Litera. Înregistrarea va fi disponibilă pe Youtube, Spotify, RSS, Google Podcasts și Apple Podcasts.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.