LiteraBlog CuVoceTare I Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Andreea Sandu

CuVoceTare I Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Andreea Sandu

Andreea Sandu este ceea ce ne place să numim „agitator cultural”. E co-fondatoarea Galateca și Neo Art Connect, prima rețea națională de artă și tehnologie, inovatoare by default și o mare entuziastă a proiectelor creative care conectează oameni, spații și comunități.

În podcastul de săptămâna aceasta, Andreea i-a povestit Ioanei Bâldea Constantinescu despre antreprenoriat cultural, problemele de finanțare pe care le întâmpină atât artiștii, cât și spațiile care-i susțin, dar și nevoia organică de experiență vizuală fațetată și relevantă a publicului. De la educație artistică la mecenat, la felul în care creativitatea e ferment al transformărilor sociale veți descoperi o conversație care explorează legătura dintre ochi, creier și lume într-o formulă care nu ocolește implicațiile economice, clișeizările excesive sau lipsa unei piețe de artă care să fie pe deplin funcțională în România.

Episodul va fi live pe Youtube Editura Litera, RSS, Google Podcasts și Apple Podcasts miercuri, 14 februarie, de la ora 19.00.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.