LiteraBlog #CuVoceTare I Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Horia Ghibuțiu

#CuVoceTare I Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Horia Ghibuțiu

Horia Ghibuțiu e unul dintre cei mai importanți jurnaliști români, cu o carieră de peste treizeci de ani în media și un portofoliu impresionant de interviuri, reportaje, materiale de presă diverse, pertinente și puternic amprentate de profesionalism.

În prezent, moderează emisiunea #RockAroundtheTalk, la Rock FM, scrie pe horiaghibutiu.ro, dar și în revista New Money și e implicate într-o serie de alte proiecte jurnalistice și editoriale.

Invitat în podcastul #CuVoceTare, Horia Ghibuțiu i-a povestit Ioanei Bâldea Constantinescu despre meandrele comunicării contemporane, despre magia radioului și alveola sa creativă – podcastul -, despre colecționism, teatru, literatură și modul în care consumăm (sau nu consumăm) presă de calitate.

Episodul va fi disponibil de joi, 7 decembrie, de la ora 19.00, pe YT și FB Litera, dar și pe Spotify, RSS, Google Podcasts, Apple Podcasts și, ulterior, pe voxa.ro.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.