LiteraBlog #CuVoceTare I Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Ioana Ciocan

#CuVoceTare I Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Ioana Ciocan

Ioana Ciocan, CEO Art Safari, e artizana unor aventuri expoziționale care au adus arta mai aproape de un public din ce în ce mai pretențios, a redat circuitului cultural spații care fac parte din istoria arhitecturală a Bucureștiului și a dat play unor colaborări curatoriale extraordinare, dintre care le amintim numai pe cele cu Victoria &Albert Museum și National Portrait Gallery din Londra sau cu Fundația Louis Vuitton de la Paris.

Vizita Omului cu tichia albastră, de Van Eyck, de la Bruckenthal la București, Love Stories, expoziția de portrete ale iubirii curatoriată de Lucy Peltz sau Art Safari Stars Edition sunt numai câteva dintre provocările lansate de Art Safari anul acesta unui public din ce în ce mai numeros, care s-a obișnuit deja să stea la coadă pentru artă în fața Palatului Dacia-România.

Ioana Bâldea Constantinescu a invitat-o pe Ioana Ciocan să povestească în rama podcastului #CuVoceTare, un produs mediatic Grup Litera, despre ce înseamnă asigurarea pentru un Tițian sau un Constable, cum se comunică o expoziție după rigorile secolului XXI și ce ar trebui să fie un muzeu în complicata noastră lume contemporană.

Episodul va fi disponibil începând de miercuri, 8 noiembrie, de la ora 19.00, pe YT Litera, Spotify, RSS, Google Podcasts, Apple Podcasts și, ulterior, pe voxa.ro.

Stay tuned &love art!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.