LiteraBlog #CuVoceTare I Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Marius Tudosiei

#CuVoceTare I Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Marius Tudosiei

Mâncarea este comunicare. E identitate, e blazon și declarație de sine, e călătorie antroplogică, e explorare, e chimie, e artă a combinațiilor care te scot din zona de confort sau, dimpotrivă, comfort food declinată așa încât să decanteze, din meandrele memoriei, starea de siguranță proprie copilăriei. 

E motivul pentru care am hotărât să gătim, în următorul episod #CuVoceTare, podcastul Litera moderat de Ioana Bâldea Constantinescu, o porție aromată de conversație despre mâncare, despre felul în care e comunicată ea în România, despre cultură culinară, sănătate și democratizare a gusturilor cu Marius Tudosiei, una dintre cele mai cunoscute figuri ale gastronomiei românești.

Episodul este disponibil de joi, 26 octombrie, pe Youtube Litera, precum și pe blogul Litera, RSS, Google Podcasts, Apple Podcasts și, ulterior, pe voxa.ro.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.