LiteraBlog CuVoceTare I Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Roxana Voloșeniuc

CuVoceTare I Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Roxana Voloșeniuc

Roxana Voloșeniuc este redactor-șef al revistei ELLE, cu o experiență consistentă în presa glossy, industria de fashion și tot ce înseamnă eveniment de modă atât în România, cât și în străinătate.

În conversația #CuVoceTare avută cu Ioana Bâldea Constantinescu, Roxana a vorbit despre situația creatorilor de modă din România, despre public și orizontul de așteptare, despre nevoia acută de a crea o piață care să conecteze eforturile singulare ale unor oameni talentați.

Bucharest Fashion Week, un eveniment vârf de lance pe care Roxana Voloșeniuc îl curatoriază, ELLE Style Awards și proiectele personale din social media, precum și nevoia unor voci sonore care să-și asume discuții dificile în spațiul public sunt alte câteva subiecte pe care le veți regăsi în podcastul marca Editura Litera.

Episodul va disponibil de miercuri, 13 martie, de la ora 19.00, pe YT și FB Editura Litera, RSS, Spotify, Google Podcasts și Apple Podcasts.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.