LiteraBlog CuVoceTare I Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu scriitorul Radu Vancu

CuVoceTare I Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu scriitorul Radu Vancu

Prezența scriitorului Radu Vancu în podcastul #CuVoceTare, un produs media al Editurii Litera, e un regal conversațional și un motiv de bucurie, pe care îl împărțim entuziasmați cu publicul nostru.

În dialogul cu Ioana Bâldea Constantinescu Radu Vancu a vorbit despre nevoia de libertate, în lumea literară și nu numai, despre arderile de cărți și de idei, despre frumusețea risipită în cuvinte și salvată din gropi comune, despre distrugerile de oameni și conștiințe și despre mecanismul miraculos al scrisului. Vă invităm să fiți parte din această conversație care vă propune un ceas de generozitate, de strălucire și de explorare a vieții care se împletește iremediabil cu literatura, cu activismul, cu istoria însăși.

Episodul va fi disponibil de miercuri, 28 februarie, de la ora 19.00, pe Youtube și Facebook Editura Litera, precum și pe Spotify, RSS, Google Podcasts și Apple Podcasts.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.