LiteraBlog CuVoceTare. Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Ioana Chicet Macoveiciuc

CuVoceTare. Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Ioana Chicet Macoveiciuc

Ioana Chicet Macoveiciuc e creatoare de conținut, cu interese în zona de educație, parenting responsabil și schimbare socială.

Scrie pe blog, publică în mod constant cărți educative pentru copii și adolescenți, dar și ficțiune pentru adulți, organizează conferințe și workshop-uri, lecturi publice și campanii umanitare.

Într-un nou episod al podcastului #CuVoceTare, al Editurii Litera, Ioana Chicet Macoveiciuc i-a povestit Ioanei Bâldea Constantinescu despre bullying și consumul de droguri în școli, viața în online, nevoia de a scrie, de a construi și de a exista în comunități empatice și efortul personal de se adapta vieții într-o altă limbă.

Episodul va fi live de joi, 25 mai, de la ora 19.00, blogul Editurii Litera, Facebook Litera, Youtube, Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts și RSS.

#staytuned #begentle

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.