LiteraBlog CuVoceTare S1E5. Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Andrei Borțun. Despre cultura de weekend, proiecte sociale și dialogul necesar între instituțiile de cultură

CuVoceTare S1E5. Ioana Bâldea Constantinescu în dialog cu Andrei Borțun. Despre cultura de weekend, proiecte sociale și dialogul necesar între instituțiile de cultură

Andrei Borțun este CEO The Institute, inițiator și organizator al unor evenimente emblemă pentru societatea contemporană, cum ar fi Gala Societății Civile, Romanian Design Week, Cartierul Creativ și Diploma Show.

Vă invităm să urmăriți dialogul pe care l-a avut cu Ioana Bâldea Constantinescu, moderatoarea podcastului #CuVoceTare al Editurii Litera, despre cultura de weekend la români, dar și despre nevoia de dialog dintre sectorul public și cel privat, despre consum cultural, apetit pentru promenadă și urbanitate reinventată creativ pentru un public din ce în ce mai cunoscător.

Anul acesta Romanian Design Week ne propune o ediție extinsă, cu 17 zile de festival în loc de zece, patru cartiere creative și peste 100 de evenimente, din 12 până în 28 mai 2023.

Episod nou, în premieră de joi, 11 mai, de la ora 19.00, pe blogul Editurii Litera, Facebook Litera, Youtube, Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts și RSS.

#staytuned #gotoRDW ?

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.