LiteraBlog Descoperă aventurile eroilor din universul Marvel, într-o colecție disponibilă la toate chioșcurile de presă din țară

Descoperă aventurile eroilor din universul Marvel, într-o colecție disponibilă la toate chioșcurile de presă din țară

Din luna septembrie 2021, cele mai importante aventuri din universul Marvel sunt disponibile la toate chioșcurile de presă, într-un format original. Colecția reunește toate poveștile eroilor Marvel, în volume individuale, cele mai bune benzi desenate din toate timpurile: de la cele clasice până la cele mai noi.

O colecție pe care nu trebuie să o ratezi!

  • 29 septembrie 2021: Civil War (disponibil la chioșcurile de presă la 9,99 lei)
  • 6 octombrie 2021: Avengers: Despărțirea (disponibil la chioșcurile de presă la 29,99 lei)
  • 13 octombrie 2021: Spider-Man: Universul Spider-Man (disponibil la chioșcurile de presă la 29,99 lei)
  • 20 octombrie 2021: Wolverine: Bătrânul Logan (disponibil la chioșcurile de presă la 29,99 lei)
  • 27 octombrie 2021: Deadpool ucide universul Marvel (disponibil la chioșcurile de presă la 29,99 lei)
  • 3 noiembrie 2021: Thanos: Origini (disponibil la chioșcurile de presă la 29,99 lei)
  • 10 noiembrie 2021: Daredevil: Omul fără frică (disponibil la chioșcurile de presă la 29,99 lei)
  • 17 noiembrie 2021: Ultimate Comics Spider-Man Miles Morales (disponibil la chioșcurile de presă la 29,99 lei)
  • 24 noiembrie 2021: Ms. Marvel: Metamorfoza (disponibil la chioșcurile de presă la 29,99 lei)
  • 1 decembrie 2021: Moartea lui Wolverine (disponibil la chioșcurile de presă la 29,99 lei)

Despre Civil War

Când un grup de tineri supereroi acționează imprudent și cauzează accidental sute de decese, Statele Unite ale Americii răspund prin adoptarea legii privind înregistrarea supereroilor. Iron Man decide să i se supună, dar Captain America i se opune vehement. Acești eroi devin liderii celor două tabere care se vor lupta între ele cu toată forța, convinse că fiecare are dreptatea de partea sa. Rezultatul războiului nu poate fi decât tragic… Descoperiți o aventură care a marcat istoria universului Marvel.

Mark Millar (Kick-Ass) și Steve McNiven (Old Man Logan) semnează această poveste care a inspirat filmul Captain America: Civil War.

Despre Avengers: Despărțirea

Avengers sunt atacați de ai lor și cad unul după altul. Captain  America și tovarășii lui nu știu cine e trădătorul, dar sunt loviți de cineva care le cunoaște toate secretele și punctele slabe…  Va fi oare sfârșitul pentru Avengers?  Descoperiți în acest volum fascinant, scris de Brian M. Bendis (House of M) și ilustrat de  David Finch (New Avengers), precum și de mai mulți ilustratori invitați.

Despre Spider-Man: Universul Spider-Man

Morlun și Moștenitorii încep să-i vâneze pe Păianjeni: Peter Parker, Miles Morales, Otto Octavius (Spider-Man superior), dar și Spider-Woman sau chiar Gwen Stacy dintr-o dimensiune alternativă, sunt cu toții potențiale victime. Pentru a ieși învigători și a supraviețui, acești Spider-Man din toate realitățile trebuie să se unească și să lupte cot la cot.

Descoperiți o saga plină de acțiune și de răsturnări de situații creată de Dan Slott (Spider-Island), Olivier Coipel (House of M) și Giuseppe Camuncoli (Superior Spider- Man), care a inspirat animația laureată cu Oscar Spider-Man: New Generation.

Despre Wolverine: Bătrânul Logan

Într-un viitor îndepărtat, Statele Unite au devenit Pământurile pierdute, o lume devastată și controlată de superrăufăcători. În deșertul Californiei, stăpânit de banda lui Hulk, Logan nu visează decât la un singur lucru: să lase în urmă trecutul de X-Man și să ducă o viață liniștită lângă soția și copiii săi…

Descoperiți o capodoperă apocaliptică, sursă de inspirație pentru filmul Logan, semnat de Mark Millar și Steve McNiven, autorii celebrului Civil War.

Despre Deadpool ucide universul Marvel

Dacă Deadpool ar deveni un criminal în serie? Dacă ar hotărî să facă să dispară toți supereroii și supercriminalii din Universul Marvel? Cum am putea să-i oprim sângeroasa cruciadă? Mercenarul cu limba ascuțită e mai nebun ca niciodată!

Descoperiți o poveste în care groaza ia locul umorului, orchestrată de specialiștii în Wade Wilson: Cullen Bunn (Deadpool Killustrated, Deadpool Kills Deadpool) și Dalibor Talajić (Deadpool Kills the Marvel Universe Again).

Despre Thanos: Origini

Descoperiți sumbra origine a lui Thanos sau cum o iubire adevărată atrage după sine un șuvoi de sânge, schimbând nu numai viitorul unui tânăr, ci și pe al întregii galaxii. Devenit egalul zeilor, titanul este aducător de moarte în acest volum captivant, în care tragedia joacă rolul principal alături de aparențele înșelătoare și destin.

O operă realizată de doi dintre cei mai mari autori de benzi desenate contemporani: Jason Aaron (Thor, Conan Barbarul) și Simone Bianchi (Wolverine, New Avengers).

Despre Daredevil: Omul fără frică

Descoperiți povestea vieții și a originii lui Daredevil: copilăria, accidentul care l-a lăsat orb și destinul tragic al tatălui lui. Asistați la primele confruntări cu Kingpin, dar și la întâlnirea sa cu Elektra.

Frank Miller și John Romita Jr vă dezvăluie tot ceea ce vreți să știți despre Matt Murdock, într-o saga ce a inspirat seria de pe Netflix.

Despre Ultimate Comics Spider-Man Miles Morales

Peter Parker a murit. În vreme ce lumea îi deplânge dispariția, un nou erou își face apariția cu scopul precis de a continua misiunea Țesătorului. Dar cine este Miles Morales? Și cum de originea sa este strâns legată de eroul căruia îi preia numele?

Descoperiți-l pe noul Spider-Man în prima și captivanta sa aventură, creată de Brian Michael Bendis și ilustrată de Sara Pichelli.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.