LiteraBlog Descoperă noutățile toamnei pe Litera.ro! Ai reduceri de până la 50%, super-titluri disponibile la precomandă și transport gratuit

Descoperă noutățile toamnei pe Litera.ro! Ai reduceri de până la 50%, super-titluri disponibile la precomandă și transport gratuit

În perioada 2-3 septembrie 2021, te invităm să descoperi noutățile editoriale ale toamnei pe Litera.ro. În plus, beneficiezi de reduceri de până la 50%, super-titluri disponibile pentru precomandă și transport gratuit la comenzi de peste 149 lei!

Printre cărțile la reducere se regăsesc și cele mai noi traduceri ale unor îndrăgiți scriitori precum Daniel Silva, John Le Carre David Nicholls, Sylvia Day, Pam Jenoff, Jojo Moyes.

Cu doar 24,95 lei puteți comanda unele dintre cele mai noi apariții editoriale ale toamnei, precum: Potretul unei spioane de Daniel Silva, Schimb de vieți de Beth O’Leary, Grădina cu iasomie de Jane Coverdale, Fiica ambasadorului de Pam Jenoff, Ultima scrisoare de dragoste de Jojo Moyes.

Și iubitorii de non-ficțiune își pot achiziționa titluri noi la reducere. De exemplu, volumul Gânduri despre secolul XX de Tony Judy beneficiază de 30% reducere și poate fi cumpărată cu 34,93 lei, Tot ce trebuie să știi despre tehnologie de John Fardon și Rob Beattie poate fi comandată cu 45,43 lei, O istorie a lumii cu femeile în prim-plan de  Kerstin Lücker și Ute Daenschel beneficiază de 50% reducere și poate fi achiziționată cu 24,95 lei.

Noutățile toamnei pentru copii

În această toamnă, au apărut la Editura Litera și o serie de cărți și alte materiale educaționale pentru copii. Părinții pot achiziționa pentru bebeluși (0-12 luni) materiale educaționale Montessori. Bebe Montessori. Forme este redusă cu 45% și poate fi achiziționată cu 13,695 lei, iar Bebe Montesori. Animale marine beneficiază de 30% reducere și costă 17,43 lei.

Tot în această toamnă, Editura Litera și-a îmbogățit și portofoliul de jocuri de cultură generală. Mituri și legende. 100 de întrebări și răspunsuri și Știai că? 100 de întrebări și răspunsuri pot fi comandate cu 50% reducere, iar Planeta Pământ. 100 de întrebări și răspunsuri beneficiază de 35% reducere.

Cele mai așteptate cărți din această toamnă

Dorința, noul roman al îndrăgitului autor Nicholas Sparks, este disponibilă la precomandă cu 30% reducere și transport gratuit

1996 a fost anul care a schimbat totul pentru Maggie Dawes. Trimisă la șaisprezece ani să locuiască la o mătușă pe care abia o cunoștea, în Ocracoke, un orășel izolat de pe coasta Carolinei de Nord, Maggie nu se putea gândi decât la familie și la prietenii lăsați în urmă… până când l-a întâlnit pe Bryce Trickett, unul dintre puținii adolescenți de pe insulă. Chipeș, sincer și proaspăt admis la academia militară West Point, Bryce i-a arătat cât de multe lucruri erau de iubit în orașul de pe plaja bătută de vânt – și i-a făcut cunoștință cu fotografia, o pasiune care avea să-i definească tot restul vieții.

În 2019, Maggie este o renumită artistă fotografă. Ea își împarte timpul între administrarea unei galerii de succes în New York și fotografierea de locuri interesante din întreaga lume. Dar Crăciunul din acel an o prinde consemnată la sol, luptându-se să se împace cu un diagnostic medical care o pune pe gânduri. Din ce în ce mai dependentă de un tânăr asistent, se trezește apropiindu-se de acesta.

În timp ce numără împreună ultimele zile ale anotimpului, ea începe să-i spună povestea unui alt Crăciun, din urmă cu mulți ani, și a iubirii care i-a arătat o cale pe care nu și-ar fi putut-o imagina niciodată.

Mult-așteptatul volum Cum să evităm un dezastru climatic de Bill Gates este disponibil la precomandă cu 30% reducere și transport gratuit

Bill Gates a petrecut un deceniu investigând cauzele și efectele schimbărilor climatice. Cu ajutorul experților în fizică, chimie, biologie, inginerie, științe politice și finanțe, el s-a concentrat asupra măsurilor necesare pentru a opri cursul planetei noastre către un dezastru ecologic. În paginile acestui volum, nu numai că explică de ce trebuie să facem eforturi pentru a ajunge la emisii nete zero de gaze cu efect de seră, dar vine și cu informații despre ce ar trebui să facem pentru a atinge acest obiectiv extrem de important.

Bill Gates ne oferă o descriere clară a provocărilor cu care ne confruntăm. Bazându-se pe înțelegerea sa despre inovație și măsurile necesare pentru a introduce idei noi pe piață, autorul prezintă domeniile în care tehnologia contribuie deja la reducerea emisiilor, unde și cum putem face tehnologiile actuale să funcționeze mai eficient, unde sunt necesare tehnologii inovatoare și cine lucrează la aceste inovații esențiale. În cele din urmă, stabilește un plan concret și practic pentru atingerea obiectivului zero emisii – sugerând nu numai politici pe care guvernele ar trebui să le adopte, dar și ceea ce putem face noi ca indivizi pentru a menține guvernul, angajatorii și pe noi înșine angrenați în această întreprindere crucială.

Așa cum arată Bill Gates, reducerea la zero a emisiilor poluante nu va fi simplă sau ușor de realizat, dar, dacă urmăm planul pe care îl stabilește aici, acesta este un obiectiv ferm la îndemâna noastră.

Până nu se răcește cafeaua, romanul de debut al lui Toshikazu Kawaguchi este disponibil la precomandă cu 25% reducere

Pe o alee dosnică din Tokyo, într-un subsol răcoros, se află o micuță cafenea în care, de mai bine de o sută de ani, se servește o cafea pregătită cu artă. Clienții sunt mai mereu aceiași, ocupă mereu aceleași locuri și își petrec timpul în același fel. Dar tihna și cafeaua nu sunt singurele experiențe pe care cafeneaua le are de oferit. Dacă te așezi pe un anumit scaun, poți să te întorci în timp, într-un moment anume. Există însă anumite reguli. Cea mai importantă este să bei cafeaua până nu se răcește, altfel rămâi blocat în afara timpului. Iar regula cea mai crudă este că, orice ai face în acele câteva minute, prezentul nu poate fi schimbat. Atunci, la ce bun să te mai întorci acolo? se întreabă rând pe rând personajele care decid să facă scurta călătorie. Adevărul este că refacerea momentului, recuperarea unui gest, a unui cuvânt ratat în trecut schimbă fundamental ceva: modul de înțelegere, de raportare la prezentul neschimbat, valorizarea unui om, a unei relații, poate a întregii vieți. Există încă șansa de a schimba viitorul.

Până nu se răcește cafeaua, romanul de debut al lui Toshikazu Kawaguchi, aduce în scenă personaje complexe, convingătoare, emoții intense și o viziune particulară asupra vieții și destinului.

Minciuna lui Michelangelo. Catedrala în flăcări, cea mai așteptată carte românească din ultimii 30 de ani, este disponibilă la precomandă cu autograful autorului, 25% reducere și transport gratuit

Asasinarea mai multor cardinali la Roma stârnește panică în Cetatea Eternă. Vaticanul e deja ros de scandaluri nesfârșite de corupție și pedofilie, iar creștinismul pierde adepți într-un ritm îngrijorător. În spatele acestor execuții ritualice, complicate de uciderea altor cardinali în Mexic, se află o conspirație terifiantă și un secret devastator pentru Biserică, ascuns într-un document descoperit de Michelangelo Buonarroti, cu cinci sute de ani în urmă.

Citește și: În curs de apariție la Editura Litera: „Minciuna lui Michelangelo. Catedrala în flăcări” de Igor Bergler

Contra-cronometru, cu o presiune uriașă asupra lor, serviciile secrete italiene sunt puse în fața unui puzzle de informații care trimit la profesorul Charles Baker, aflat în vizită la Palmanova, la rudele sale recent descoperite din familia nobiliară Visconti. Profesorul american și Columbus Clay – detectivul care nu uită niciodată nimic – sunt prinși în mrejele celei mai mari conspirații din istorie, țesută de-a lungul a două milenii de Biserică.

Intră pe Litera.ro și descoperă toate noutățile editoriale la reducere!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.