LiteraBlog Dream Books – o nouă colecție de romane de dragoste pentru cititoarele din România

Dream Books – o nouă colecție de romane de dragoste pentru cititoarele din România

„Dream Books”, imprint al Editurii Litera, vă propune o serie de romane de dragoste de o mare varietate: de la pasiuni fulgerătoare în decoruri de epocă la iubiri turbulente, amprentate de rigorile secolului XXI, de comunicarea virtuală și de tot arsenalul romantic al contemporaneității. 

Colecția, care vorbește în egală măsură tuturor generațiilor de public, este disponibilă acum prin abonament exclusiv pe litera.ro, cu multiple beneficii, precum și prin apariții săptămânale la chioșcurile de presă, începând cu 14 martie.

Romanele colecției sunt semnate de starurile literaturii pentru femei: Kristin Hannah, Julia Quinn, Sandra Brown, Ana Johns, Nora Roberts, Lucinda Riley. Povești incredibile, cadru în perpetuă schimbare, personaje realist conturate, dialoguri în care acțiunea și umorul se îmbină într-o formulă inteligentă și perfect calibrată. De asemenea, colecția creează prilejul reîntâlnirii cu eroi și povești de un incredibil succes de public, care care au fascinat cititoarele de-a lungul unui deceniu în colecțiile Lira și Alma.

Prin oferta specială de abonare de pe litera.ro, de doar  74,96 lei pentru prima lună și de doar 99,96 lei pentru următoarele luni, cititorii au acces la următoarele beneficii: 

Transport gratuit oriunde în România; Patru volume din colecție în fiecare lună; Cadou garantat pentru primii 500 de abonați; Opțiuni de livrare prin curier sau în puncte de ridicare; Modalitate de plată simplă și sigură, online sau ramburs; Abonare rapidă, doar printr-un click.

Te numeri printre primii 500 de abonați ai colecției „Dream Books“? Felicitări! Vei primi garantat un CADOU valoros – serumul Revox B77 Just Hyaluronic Acid 5% – un produs Revox B77, brand al cărui motto este că oricine merită o piele mai frumoasă.

Descoperă primele 20 de volume ale colecției „Dream Books“: Grădina de sticlă, de Lucinda Riley; Drumul spre necunoscut, de Sandra Brown; Cel mai potrivit bărbat, de Kristan Higgins; Moștenirea unei fiice, de Nora Roberts; Secretele lui Sir Richard, de Junia Quinn; Femei cu Chimono Alb, de Ana Johns; Omul nopții, de Nora Roberts; Magazinul de visuri, de Jennifer Dupee;Privighetoarea, de Kristin Hannah; Încurcături în dragoste, de Emma Chase; Furtună în paradis, de Sandra Brown; Perechea perfectă, de Kristan Higgins; Nebun de iubire, de Eloise James; Trebuia să fii tu, de Susan Elizabeth Phillips; Înșelătoria, de Christina Dodd; În lumina stelelor, de Nora Roberts; Caută-mă din nou, de Emma Chase; Un început de vis, de Jennifer Probst;Secretul rochiei de mireasă, de Barbara Davis; Prea sălbatic pentru un soț, de Eloisa James, și altele.

Mai mult, pe litera.ro cititorii pot descoperi abonamente pentru alte colecții unice: cele mai importante povești „Marvel“, într-un format original; „Prima mea bibliotecă“, o colecție grozavă de aventuri, special concepută pentru cei mici; „Mari clasici ai literaturii“, o colecție cu cele mai importante și revoluționare opere din literatura lumii, și „Mari idei ale matematicii“, o incursiune fascinantă în lumea principalelor concepte și teorii ale matematicii.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.