LiteraBlog Editura Litera anunță topul celor mai vândute cărți la Gaudeamus 2022

Editura Litera anunță topul celor mai vândute cărți la Gaudeamus 2022

O nouă ediție a târgului de carte Gaudeamus a avut loc în aceste zile, iar cititorii, mari și mici, și deopotrivă scriitori, editori, jurnaliști și bloggeri și-au ales cărțile preferate.

Lumina din noi. Cum să învingi în momente dificile, de Michelle Obama, noul său bestseller lansat internațional, o continuare inspirată a cărții sale de memorii atât de bine primite de critici și de public, se află în topul celor mai vândute cărți Litera la Gaudeamus 2022.

Topul este completat de noul volum, Pe țărm, din seria de autor a laureatului Nobel pentru Literatură din 2021, Abdulrazak Gurnah, a cărui scrieri fascinează. Cititorii au fost foarte interesați de cele mai noi apariții editoriale de nonficțiune, precum Leadership, scrisă de diplomatul și politicianul Henry Kissinger, sau ZOV, o carte-eveniment cu dezvăluirile militarului rus, Pavel Filatiev, de pe frontul din Ucraina.

Descoperiți lista completă a titlurilor Litera ce au marcat interesele cititorilor la această ediție a târgului de carte Gaudeamus!

  1. Lumina din noi. Cum să învingi în momente dificile, de Michelle Obama

2. Pe țărm, de Abdulrazak Gurnah

3. Leadership. Șase studii de strategie mondială, de Henry Kissinger

4. Cu dragostea în minte, de Ali Hazelwood

5. Încredere, de Hernan Diaz

6. De ce nu mi-a spus nimeni asta pana acum? Sfaturi practice pentru zile cu susul în jos, de Dr. Julie Smith

7. Influența socială. Cum să obții ce vrei fără compromisuri, de Zoe Chance

8. ZOV. Raportul interzis, de Pavel Filatiev

9. Stăpânele Lunii, de Jokha Alharthi

10. Motanul care voia să salveze cărtile, de Sōsuke Natsukawa

Lansările și discuțiile literare din cadrul târgului de carte Gaudeamus 2022, organizate de Editura Litera, sunt disponibile în format online pe paginile de Facebook Editura Litera și Biblioteca de Proză Contemporană.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.