LiteraBlog Editura Litera împlinește 32 de ani! De ziua editurii te invităm la Zilele aniversare pe litera.ro

Editura Litera împlinește 32 de ani! De ziua editurii te invităm la Zilele aniversare pe litera.ro

Editura Litera împlinește 32 de ani. Cu această ocazie, te invităm să sărbătoriți alături de noi în următoarele cinci zile, în care veți avea parte de evenimente speciale, reduceri la cărți și cadouri garantate.

În perioada 12-16 mai 2021, Litera.ro găzduiește petrecerea de aniversare a Editurii Litera –  ce se află în topul celor mai importante edituri din țară. Fondată în 1989, Litera a reușit să aducă în bibliotecile românilor mii de titluri din cele mai variate domenii, colecții și imprinturi: ficțiune, enciclopedii, atlase, dicționare, cărți pentru copii, artă și arhitectură, istorie, limbi străine, cultură generală, sănătate și frumusețe, dezvoltare personală, business, călătorii, familie și timp liber.

„În 32 de ani de existență am adunat multe realizări care ne împlinesc: milioane de cărți tipărite, un catalog cu peste 2.000 de titluri active, evenimente și lansări deosebite. Fundamentul tuturor acestor realizări îl reprezintă cititorii noștri, cei care, prin interesul de a primi mai mult, mai bun și mai de calitate, ne-au motivat și ne-au sprijinit să ne împlinim vocația. Mereu alături de cititorii ei, Litera a reușit în toți acești ani să formeze o comunitate a iubitorilor de lectură, ale cărei dorințe caută permanent să le identifice pentru a deveni cu toții mai buni cu fiecare ani.” – Dan Vidrașcu, director general al Editurii Litera

Cititorii de pretutindeni sunt invitați la Zilele aniversare Litera, pentru a se întâlni cu autori consacrați, pentru a beneficia de reduceri de până la 90% la cărți, și pentru a primi kit-ul cititorului cadou la orice comandă! 

Citește și: Editura Litera împlinește 32 de ani! Te așteptăm pe litera.ro cu reduceri de până la 90% și un kit literar cadou

Cadoul aniversar vine din partea Editurii Litera, astfel încât fiecare comandă de carte tipărită vine la pachet, gratuit, cu un kit literar ce conține bestsellerul internațional Ultima geană de lumină de Kristin Harmel și un tote bag de pânză de colecție, personalizat cu ilustrație semnată de Mura. 

Credit foto: Cristina Venedict

Despre Ultima geană de lumină de Kristin Harmel

Champagne, 1940: Inès tocmai a devenit soția lui Michel, proprietarul legendarei case producătoare de șampanie numite Maison Chauveau, când germanii invadează Franța. În timp ce pericolele se înmulțesc, Michel își neglijează căsnicia ca să înceapă să stocheze muniție pentru luptătorii din Rezistență. Inès se teme că totul se va afla, dar pentru Céline, soția pe jumătate evreică a șefului de cramă care lucrează pentru Chauveau, riscul e și mai mare, fiindcă au început să se înmulțească zvonurile conform cărora evreii ar fi ridicați și trimiși spre est, unde îi așteaptă o soartă îngrozitoare.

Atunci când Céline face imprudența de a-și urma impulsul inimii și de a încerca să fie fericită cu orice preț, iar Inès comite o greșeală gravă, în care este implicat un colaborator al naziștilor, ele pun în primejdie viețile celor pe care îi iubesc, precum și existența casei producătoare de șampanie care le este cămin tuturor.

New York, 2019: Liv Kent tocmai a pierdut totul, când excentrica ei bunică franțuzoaică își face apariția pe neașteptate, insistând să-și ia nepoata cu ea în Franța. Însă bătrâna doamnă are un motiv secret pentru această călătorie – și o poveste tragică, veche de mai multe zeci de ani, pe care trebuie să i-o împărtășească nepoatei. Atunci când, în cele din urmă, trecutul și prezentul sunt puse față în față, Liv se trezește mergând pe un drum al izbăvirii care duce drept către pivnițele de la Maison Chauveau.

Citește și: INTERVIU VIDEO cu Kristin Harmel, autoarea romanului „Ultima geană de speranță”

 Ce spun criticii despre Ultima geană de lumina de Kristin Harmel

„Captivant… o poveste plină de suspans, despre trădări, atât de ordin personal cât și politic, precum și despre curaj și sacrificiu.” (Tampa Bay Times)

„Cu o măiestrie excepțională, Kristin Harmel construiește acțiunea din Ultima geană de lumină întrețesând planul trecutului cu cel al prezentului, acordându-le pondere și importanță în mod egal și urzind, în tot acest timp, o poveste plină de secrete și de trădări care pun la încercare rezistența, fragilitatea și josnicia ființei umane, în general. Din clipa în care începeți să citiți acest roman emoționant, nu veți mai fi în stare să-l lăsați din mână înainte de a fi ajuns la ultima pagină.” (Armando Lucas Correa)

Hai pe litera.ro și bucură-te de reduceri de până la 90%!

Nu lipsesc reducerile de până la 90% pentru toate categoriile de interes. Iată câteva dintre recomandările editorului: Ruină și blestem de Jennifer Armentrout (-60%), Pe serviciul adversarului de John le Carre (-80%), Patria de Fernando Aramburu (-65%), Fiecare cu povestea lui de Jean Paul Dubois (-65%), Mica Enciclopedie Ikigai de Ken Mogi (-60%), Povești de seară pentru fete rebele de Elena Favilli și Francesca Cavallo (-60%), Pacienta tăcută de Alex Michaelides (-60%), Vinovat fără vină de Agatha Christie (-90%), În derivă de Trish Doller (-90%) și multe altele. 

Cu Alex Michaelides, Jojo Moyes sau Elena Favilli și alți autori citiți și îndrăgiți, ne întâlnim într-o serie de evenimente pe tot parcursul celor 5 zile.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.