LiteraBlog Zilele Aniversare Litera 2021: reduceri de până la 90% și un kit literar cadou la orice comandă!

Zilele Aniversare Litera 2021: reduceri de până la 90% și un kit literar cadou la orice comandă!

Editura Litera împlinește 32 de ani, iar cu această ocazie te invităm să sărbătoriți alături de noi în următoarele cinci zile, în care veți avea parte de evenimente speciale, reduceri la cărți și cadouri garantate.

În perioada 12-16 mai 2021, Litera.ro găzduiește petrecerea de aniversare a Editurii Litera –  ce se află în topul celor mai importante edituri din țară. Fondată în 1989, Litera a reușit să aducă în bibliotecile românilor mii de titluri din cele mai variate domenii, colecții și imprinturi: ficțiune, enciclopedii, atlase, dicționare, cărți pentru copii, artă și arhitectură, istorie, limbi străine, cultură generală, sănătate și frumusețe, dezvoltare personală, business, călătorii, familie și timp liber.

Cititorii de pretutindeni sunt invitați la Zilele aniversare Litera, pentru a se întâlni cu autori consacrați, pentru a beneficia de reduceri de până la 90% la cărți, și pentru a primi kit-ul cititorului cadou la orice comandă! 

Te așteptăm pe site cu reduceri de până la 90% pentru toate categoriile de interes. Iată câteva dintre recomandările editorului: Ruină și blestem de Jennifer Armentrout (-60%), Pe serviciul adversarului de John le Carre (-80%), Patria de Fernando Aramburu (-65%), Fiecare cu povestea lui de Jean Paul Dubois (-65%), Mica Enciclopedie Ikigai de Ken Mogi (-60%), Povești de seară pentru fete rebele de Elena Favilli și Francesca Cavallo (-60%), Pacienta tăcută de Alex Michaelides (-60%), Vinovat fără vină de Agatha Christie (-90%), În derivă de Trish Doller (-90%) și multe altele. 

Hai pe litera.ro și descoperă toate reducerile! Te așteaptă titluri începând de la 0.99 lei!

Titluri Litera care costă mai puțin de 5 lei

Cei mici învață alfabetul în engleză cu planșele înfoliate ce costă doar 0,99 lei, iar planșele educaționale cu animale au 65% reducere și costă doar 3,47 lei.

Cu mai puțin de 2 lei, puteți cumpăra pentru copii cărți precum: Sid, cățelușul cu blăniță zbârlită de Holly Webb (1,99 lei), Disney. Să înceapă cursa! Carte de jocuri și activități (1,95 lei) și Munții fermecați. Activități 3-5 ani. Micul artist plastic (1,91 lei).

O lume în culori. Carte de colorat, Învăț să citesc. Masha și Ursul. Masha în clasa întâi (nivelul 1), Jocuri matematice pentru copii isteți, Robin Hood de Rob Lloyd Jones, Cele mai frumoase povești. Rățușca cea urâtă. Soldățelul de plumb. Privighetoarea de Hans Christian Andersen sunt printre titlurile pentru copii ce pot fi achiziționate cu 2,49 lei fiecare.

Alte titluri ce costă mai puțin de 5 lei: Rețete vegetariene. 30 de rețete gustoase și sănătoase (1,92 lei), Schimbă-ți atitudinea ca să-ți schimbi viața de Jeff Keller (2,99 lei), 6 povești cu draci de Igor Bergler (4,44 lei).

Titluri Litera care costă mai puțin de 10 lei

Și titlurile iubitei scriitoare de cărți pentru copii, Holly Webb, beneficiază de super-reduceri de Zilele aniversare Litera. Astfel, Lucky scapă cu viață de Holly Webb costă doar 8,96 lei, fiind redusă de la 19,9 lei, iar Secretul Mayei poate fi comandată cu 60% reducere, la 7,96 lei.

Alte titluri Litera ce pot fi achiziționate cu mai puțin de 10 lei: Disney. Garda felină. Prieteni neobișnuiți (7,47 lei), Educația STEM. Activități pentru copii isteți. Tehnologie (5.97 lei), Bebe învață. Primele 100 de mașini și mijloace de transport (8,72 lei), Micul prinț de Antoine de Saint-Exupery (5,36 lei), Mica enciclopedie de întrebări (8,72 lei), Pisicuța fermecată. O trăsnaie în miez de noapte de Sue Bentley (6,97 lei), Academia exploratorilor. Secretul Nebula de Trudi Trueit (8,98 lei), Anna Liza și terapia fericirii de Eoin Colfer (8,72 lei), Nelly Rapp și fantoma din magazin de Martin Widmark și Christina Alvner(6,97 lei), Sclipiri de geniu. Pitagora și numărul blestemat de Luca Novelli (9,96 lei).

Titluri Litera care costă mai puțin de 15 lei

Am pregătit oferte speciale și pentru adulți. O zi de David Nicholls poate fi achiziționată cu 60% reducere, la 10,47 lei, iar Înotând spre casă de Deborah Levy și Ultimii martori de Svetlana Aleksievici pot fi achiziționate cu aproximativ 11 lei.

Cu 13 lei, puteți comanda titluri precum: Mâna ascunsă de Agatha Christie (13,96 lei), Dragostea lui Missy de Beth Morrey (13,47 lei), Paturi oculte de Doina Ruști (13,46 lei), Istoria secretă de Donna Tartt (13,46 lei), Schiță de Rachel Cusk (13,98 lei), Un bărbat și o femeie de Jojo Moyes (13,97 lei).

Iubitorii de non-ficțiune pot achiziționa o serie de titluri Litera cu mai puțin de 15 lei, printre care: Descoperă filosofia. Voltaire (11,97 lei), India. O scurtă istorie de Andrew Robinson (11,96 lei), Șantajul sentimental de Susan Forward (11,97 lei), Istoria lumii în pilule de Sized Chunks (12,22 lei), 17 pași spre succes pentru oamenii ocupați de Napoleon Hill (11,96 lei), Napoleon. Viață, moștenire, imagine: o biografie de Alan Forrest (11,21), 25 de moduri de a-i cuceri pe cei din jur de John Maxwell (10,47 lei), Trenul lui Lenin de Catherine Merridale (11,97 lei), Arhitectul parizian de Charles Belfoure (11,25lei).

Titluri Litera care costă mai puțin de 20 de lei

Bestsellerul Respirație în doi este un alt titlu ce beneficiază de super-reducere pe Litera.ro, astfel că poate fi comandat cu doar 17,47 lei.

Cu mai puțin de 20 de lei puteți achiziționa și alte titluri ale unor scriitori de top, precum A doua șansă de Kristin Hannah, Misterul crimei fără cadavru de Agatha Christie și Dragă Emmie Blue de Lia Louis.

Pentru cei mici, părinții pot comanda Pisicuța mea perfectă. Jurnal Secret și Cățelușul meu perfect. Jurnal secret de Holly Webb, ce beneficiază de 45% reducere și pot fi comandate cu 16,45 lei. Totodată, Disney. Regatul de gheață II. Olaf în lumea cărților și Patrula cățelușilor. 500 de autocolante costă doar 15 lei, iar My Little Pony. 101 autocolante poate fi comandată cu 17,96 lei.

Titluri Litera care costă mai puțin de 25 de lei

Cu mai puțin de 25 de lei puteți achiziționa cele mai noi titluri Litera. De exemplu, Cei o sută de ani ai lui Lenni și Margot de Marianne Cronin, Așa începe răul de Javier Marias, Bridgerton. Eu și ducele de Julia Quinn, Casa de la malul mării de Santa Montefiore, Jurnalul unei iubiri de Nicholas Sparks și Războiul lui Hannah de Jan Eliasberg pot fi comandate cu 22,46 lei fiecare.

Îndoiala de Ashley Audrain beneficiază de 57% reducere și costă doar 21,46 lei, Pacientul de Jasper DeWitt poate fi comandată cu 23,45 lei, iar Lasă lumea în urmă, bestsellerul lui Rumaan Alam poate fi cumpărat cu doar 24,95 lei.

Titluri Litera care costă mai puțin de 30 lei

Cu ocazia Zilelor aniversare Litera, v-am pregătit super-reducere la bestsellerurile noastre. De exemplu, Portocala sângerie de Harriet Tyce și Dans în arenă de Jojo Moyes pot fi comandate de 27,45 lei, iar Din sânge și cenușă de Jennifer L. Armentrout, Un moment magic de Kristin Hannah, Apă proaspătă pentru flori de Valerie Perrin, Povești de vară de Mieko Kawakami, Fetița pierdută de Emily Gunnis costă 29,94 lei fiecare.

Și iubitorii de non-ficțiune au de unde alege. Printre titlurile ce pot fi achiziționate cu mai puțin de 30 de lei se numără: Cum gândește lumea. O istorie globală a filosofiei de Julian Baggini, Planul Marshall. Zorii Războiului Rece de Benn Steil, O istorie politică a lumii. Trei mii de ani de război și pace de Jonathan Holslag, Mica enciclopedie hygge de Meik Wiking.

Cadou aniversar garantat la fiecare comandă

Cadoul aniversar este oferit chiar de sărbătorit, astfel încât fiecare comandă de carte tipărită vine la pachet, gratuit, cu un kit literar ce conține bestsellerul internațional Ultima geană de lumină de Kristin Harmel și un tote bag de pânză de colecție, personalizat cu ilustrație semnată de Mura. 

Credit foto: Cristina Venedict

Despre Ultima geană de lumină de Kristin Harmel

Champagne, 1940: Inès tocmai a devenit soția lui Michel, proprietarul legendarei case producătoare de șampanie numite Maison Chauveau, când germanii invadează Franța. În timp ce pericolele se înmulțesc, Michel își neglijează căsnicia ca să înceapă să stocheze muniție pentru luptătorii din Rezistență. Inès se teme că totul se va afla, dar pentru Céline, soția pe jumătate evreică a șefului de cramă care lucrează pentru Chauveau, riscul e și mai mare, fiindcă au început să se înmulțească zvonurile conform cărora evreii ar fi ridicați și trimiși spre est, unde îi așteaptă o soartă îngrozitoare.

Atunci când Céline face imprudența de a-și urma impulsul inimii și de a încerca să fie fericită cu orice preț, iar Inès comite o greșeală gravă, în care este implicat un colaborator al naziștilor, ele pun în primejdie viețile celor pe care îi iubesc, precum și existența casei producătoare de șampanie care le este cămin tuturor.

New York, 2019: Liv Kent tocmai a pierdut totul, când excentrica ei bunică franțuzoaică își face apariția pe neașteptate, insistând să-și ia nepoata cu ea în Franța. Însă bătrâna doamnă are un motiv secret pentru această călătorie – și o poveste tragică, veche de mai multe zeci de ani, pe care trebuie să i-o împărtășească nepoatei. Atunci când, în cele din urmă, trecutul și prezentul sunt puse față în față, Liv se trezește mergând pe un drum al izbăvirii care duce drept către pivnițele de la Maison Chauveau.

Credit foto: Cristina Venedict

 Ce spun criticii despre Ultima geană de lumina de Kristin Harmel

„Captivant… o poveste plină de suspans, despre trădări, atât de ordin personal cât și politic, precum și despre curaj și sacrificiu.” (Tampa Bay Times)

„Cu o măiestrie excepțională, Kristin Harmel construiește acțiunea din Ultima geană de lumină întrețesând planul trecutului cu cel al prezentului, acordându-le pondere și importanță în mod egal și urzind, în tot acest timp, o poveste plină de secrete și de trădări care pun la încercare rezistența, fragilitatea și josnicia ființei umane, în general. Din clipa în care începeți să citiți acest roman emoționant, nu veți mai fi în stare să-l lăsați din mână înainte de a fi ajuns la ultima pagină.” (Armando Lucas Correa)

Nu rata întâlnirile online cu autorii tăi preferați!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.