LiteraBlog Editura lui Moș Crăciun. În perioada 9-12 decembrie 2021, Moșul se întâlnește cu sute de copii live pe Zoom

Editura lui Moș Crăciun. În perioada 9-12 decembrie 2021, Moșul se întâlnește cu sute de copii live pe Zoom

În luna decembrie, Litera devine Editura lui Moș Crăciun. Astfel, sute de copii se vor întâlni și anul acesta cu Moșul live, pe Zoom.  În fiecare seară începând cu joi, 9 decembrie și până duminică, 12 decembrie,  copiii se pot bucura de discuții și activități frumoase împreună cu Moșul și cu alți micuți la fel de nerăbdători.

Mai multe detalii aici!

Sărbătorile, ca și copilăria, sunt despre Magie! Așa ca vă invităm să ne fiți părtași: cu ajutorul părinților, ne vom asigura că Moș Crăciun află din timp cele mai amuzante năzbâtii ale copiilor iar când aceștia le vor auzi rostite de Moș, în timpul întâlnirii, uimirea și veselia se vor face cunoscute până în Laponia!

Participarea este gratuită și se relizează prin înscriere în evenimentul de pe Facebook, în funcție de programul afișat și în limita locurilor disponibile. După completarea acestuia, veți primi prin e-mail și SMS toate detaliile despre data și ora întâlnirii cu Moșul!

Credit foto: Bogdan Zop

Program și regulament oficial al campaniei „Editura lui Moș Crăciun”, ediția a II-a:

 

Credit foto: Bogdan Zop

În cadrul campaniei, desfășurată în perioada 9 – 12 decembrie 2021, au loc câte două întâlniri zilnice cu Moș Crăciun, live pe Zoom.

Orarul întâlnirilor zilnice:

  • 9 decembrie: grupa I – 18:00 – 18:40, grupa II – 19:00 – 19:40
  • 10 decembrie: grupa I – 18:00 – 18:40, grupa II – 19:00 – 19:40
  • 11decembrie: grupa I – 19:00 – 19:40, grupa II – 20:00 – 20:40
  • 12 decembrie: grupa I – 18:00 – 18:40, grupa II – 19:00 – 19:40

 Participarea este GRATUITĂ, în limita a 80 de copii/seară (câte 40 de copii în fiecare grupă). Vezi detalii aici!

Campania se adresează copiilor cu vârste de până la 10 ani.

Părinții (sau tutorii copiilor) nu pot alege în formular intervalul dorit pentru întâlnirea cu Moș Crăciun. Alocarea copiilor în cadrul întâlnirilor se va face în ordinea înscrierilor: primii 40 de copii în primul interval orar, următorii 40 în al doilea interval orar.  Formularul se închide automat după înscrierea cu numărul 80.

Dacă locurile sunt ocupate pentru una din zile, puteți încerca să faceți înscrierea copilului/copiilor pentru o alta zi. Lista completă cu formularele de înscriere aferente fiecărei zile este disponibilă aici.

Vă rugăm să limitați înscrierea copilului/copiilor dumneavoastră la o singură întâlnire în cadrul campaniei, pentru a da șansa cât mai multor copii să se bucure de întâlnirea cu Moș Crăciun. Persoanele care înscriu copiii, dar nu intră la întâlnirea cu Moșul la care s-au înscris, nu vor putea să participe la o nouă întâlnire.

În dimineața zilei pe care ați ales-o pentru întâlnirea copilului/copiilor cu Moș Crăciun, veți primi prin e-mail și SMS toate detaliile (intervalul orar, linkul de zoom)!

Activitatea gratuită „Vino să-l întâlnești pe Moș Crăciun” face parte din campania Litera, „Editura lui Moș Crăciun”, desfășurată pe litera.ro. Pentru detalii despre promoțiile și cadourile garantate din campanie, accesați litera.ro.

Citește și: În luna decembrie, Litera devine Editura lui Moș Crăciun! Te așteaptă reduceri de până la 70%, o carte cadou la fiecare comandă și întâlniri cu Moșul live pe Zoom

Credit foto: Bogdan Zop

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.