LiteraBlog Garantăm cel mai bun preț pe Litera.ro. Reduceri de până la 80%

Garantăm cel mai bun preț pe Litera.ro. Reduceri de până la 80%

Pe 28 ianuarie 2021, titlurile Litera beneficiază de o reducere de până la 80% și transport gratuit la comenzile de peste 149 lei, în cadrul campaniei „Garantăm cel mai bun preț”.

Mii de titluri pot fi achiziționate pe Litera.ro, la prețuri care pornesc de la 4,98 RON și ajung până la 22,45 RON.

Titluri Litera pe care le poți achiziționa cu mai puțin de 10 RON

Cărticica mea de baie. La băiță, dragi copii! și Povești de adormit copiii. Scufița Roșie, Albă-ca-Zăpada, Spărgătorul de nuci sunt doar câteva dintre titlurile ce pot fi achiziționate cu doar 4,48 RON, beneficiind de 80% reducere.

Și titlurile Disney se bucură de un preț special (de exemplu, Bia. Vacanță cu prietenele poate fi achiziționată cu 9,96 lei), fiind redusă de la 24,90 lei.

Titluri Litera pe care le poți achiziționa cu mai puțin de 15 RON

Și titlurile pentru adulți beneficiază de o super-ofertă. Astfel, Mesajul lui Dumnezeu către lume de Neale Walsch poate fi achiziționată cu 65% reducere, la doar 13,96 lei.

Soția dintre noi de Geer Hendricks și Sahar Pekkanen și Liniște într-o epocă a zgomotului de Erling Kagge pot fi achiziționate cu 15,96 lei, iar Tot ce ne-am dorit de Emily Giffin costă 15,71 lei.

Titluri Litera pe care le poți achiziționa cu 20 RON

Bestsellerul Vanessa mea cea întunecată de Kate Elizabeth Russell, Fiecare cu povestea lui de Jean-Paul Dubois și Dumnezeu vs. Satana. Vacanță în România de Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu pot fi achiziționate cu 20,205 lei, beneficiind o reducere de 55%.

Titluri Litera pe care le poți achiziționa cu mai puțin de 25 RON

Printre titlurile la reducere sunt și Malorie de Josh Malerman, Respirație în doi de Nicolas Sparks, Cele șapte surori. Povestea Maiei de Lucinda Riley și Prietena mea de suflet de Sarah Pinborough costă doar 22,45 lei, fiind reduse cu 55%.

Am pregătit o ofertă specială și pentru iubitorii de non-ficțiune. Astfel, 100 de lucruri de învățat în viață de Heike Faller și Valerio Vidali costă doar 23,96 lei, iar 50 de clasici. Spiritualitate de Tom Butler-Bowdon și Leadership de război de Andrew Roberts pot fi achiziționate cu 22,45 lei.

Titluri Litera pe care le poți achiziționa cu mai puțin de 50 RON

Planeta noastră de Alistair Fothergill și Keith Scholey poate fi achiziționată cu 44,97 lei, fiind redusă de la 149,90 lei.

Și cartea Ce gândește copilul meu de Tanith Carey beneficiază de 60% reducere, astfel că poate fi achiziționată cu 39,96 lei în loc de 99,90 lei.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.