LiteraBlog Hai și tu la party pe Litera.ro! Te așteaptă reduceri de până la 90% și un bestseller cadou în fiecare zi

Hai și tu la party pe Litera.ro! Te așteaptă reduceri de până la 90% și un bestseller cadou în fiecare zi

În perioada 17–21 martie 2021, sărbătorim un an de oferte exclusive cu un super-party pe Litera.ro! Am pregătit reduceri de până la 90% la mii de produse și un bestseller cadou la fiecare comandă de peste 149 lei.

Descoperă cele cinci titluri cadou din campanie:

17 martie 2021: Îndoiala, Ashey Audrain

Blythe Connor este hotărâtă să fie o mamă bună și iubitoare pentru fiica ei, Violet, o mamă așa cum ea nu a avut niciodată. Dar încă din primele luni, haotice și istovitoare, de după naștere, Blythe nu reușește să găsească acea legătură specială pe care visase să o aibă cu fiica ei. Cu timpul, devine tot mai convinsă că e ceva în neregulă cu Violet. Sau să fie totul doar în mintea lui Blythe? Soțul ei, Fox, îi spune că exagerează. Și, cu cât Fox îi respinge mai mult temerile, cu atât Blythe se îndoiește mai mult de propria luciditate.

O dramă psihologică intensă, captivantă, despre întemeierea și destrămarea unei familii.

Ani mai târziu, când devine mamă pentru a doua oară, Blythe cunoaște în sfârșit, alături de băiețelul lor Sam, legătura profundă, unică dintre o mamă și copilul ei. Până și Violet pare să-și iubească frățiorul. Dar, în momentul când viața, așa cum o știau până atunci, se schimbă iremediabil de la o clipă la alta, criza devastatoare o silește pe Blythe să înfrunte adevărul.

18 martie 2021: Ceasul rău de pe strada Hickory, Agatha Christie

Apărută la Editura Litera în colecția Buzz Books, cartea Ceasul rău de pe strada Hickory surprinde un caz de cleptomanie, într-un cămin de studenți, care se dovedește a fi, de fapt, mult mai complex.

O serie de infracțiuni minore comise într-un cămin de studenți nu par, în mod normal, genul de caz de care se ocupă Hercule Poirot. Un pantof, un inel cu diamant, o pereche de pantaloni vechi, un stetoscop și alte mărunțișuri furate, o eșarfă și un rucsac tăiate în bucăți – delicte prea neînsemnate pentru a fi anunțată poliția și chiar mai puțin demne de geniul lui Poirot. Totuși, lista acestor lucruri este atât de bizară, încât îi trezește interesul celebrului detectiv. Din nou intuiția lui se dovedește corectă, căci un simplu caz de cleptomanie pavează drumul către crimă.

19 martie 2021: Nietzsche. Supraomul și voința de putere, Toni Llácer, un volum din seria bestseller „Descoperă filosofia“

„Cum să ne apropiem de gândirea lui Friedrich Nietzsche, cel mai polemic dintre filosofi? Întreaga sa operă e un mecanism făcut să arunce în aer modul nostru de a înțelege lumea și de a ne înțelege pe noi înșine.

Cartea de față se vrea a fi tocmai un manual despre cum să manevrăm un asemenea mecanism. În paginile ei vom parcurge o călătorie prin viața și filosofia lui Nietzsche, de la aproprierea din tinerețe a filosofiei grecești până la asaltul final asupra moralei creștine, trecând prin doctrina eternei reîntoarceri și profetizarea supraomului. În acest scop vom apela la o serie de personaje care i-au marcat itinerarul intelectual: Dionysos, Zarathustra și Antihristul. Miza este, în cele din urmă, de a descoperi forța care dinamizează toată gândirea nietzscheană: iubirea necondiționată de viață. Manuel Cruz, profesor universitar de filosofie.

20 martie 2021: Bridgerton, Julia Quinn

Apărută la Editura Litera în colecția Moon Light, Bridgerton surprinde povestea de dragoste dintre Simon Basset și Daphne Bridgerton.

Fără îndoială, Simon Basset este pe cale să o ceară în căsătorie pe sora celui mai bun prieten – frumoasa Daphne Bridgerton, care nu mai are mult până să fie considerată fată bătrână. Dar cei doi știu cum stă treaba de fapt: au făcut un pact ca să le păcălească pe mamele din înalta societate, care se dau peste cap să-l însoare pe Simon cu vreuna dintre fiicele lor. În ceea ce o privește pe Daphne, ea își propune să atragă un pretendent bogat, dacă pare că este curtată de un duce.

21 martie 2021: Cele patru vânturi, Kristin Hannah

 Apărut la Editura Litera în colecția Blue Moon, romanul este un portret înduioșător al Americii și al visului american, văzute prin ochii unei femei de nezdruncinat, ale cărei curaj și putere de sacrificiu sunt definitorii pentru o întreagă generație.

Texas, 1934. Milioane de oameni sunt șomeri, iar seceta a devastat Marile Câmpii americane. Fermierii se luptă să-și păstreze pământurile și gospodăriile în timp ce recoltele se pierd, apa e tot mai puțină, iar praful amenință să-i îngroape cu totul. Una dintre cele mai negre perioade ale recesiunii economice din anii ’30, perioada furtunilor de nisip, s-a abătut nemiloasă asupra oamenilor.

În aceste vremuri nesigure și periculoase, Elsa Martinelli trebuie să aleagă dacă rămâne să lupte pentru pământul iubit sau pleacă în căutarea unei vieți mai bune în California. Cele patru vânturi este un portret înduioșător al Americii și al visului american, văzute prin ochii unei femei de nezdruncinat, ale cărei curaj și putere de sacrificiu sunt definitorii pentru o întreagă generație.

Credit foto: Cristina Venedict

Mii de titluri pentru copii și adulți pot fi achiziționate pe Litera.ro, la prețuri ce pornesc de la 1,99 lei!

Titluri Litera care costă mai puțin de 5 lei

La Party pe Litera.ro sunt invitați și cei mici, astfel că poveștile copilăriei pot fi achiziționate la prețuri ce pornesc de la 1,99 lei, beneficiind de 90% reducere. Dintre acestea, amintim Basmele copilăriei ilustrate de Tony Wolf. Mica sirenă și alte povești și La mulți ani, Tomi! de Jane Hissey.

Cărțile educative pot fi achiziționate și ele la reducere. De exemplu, Educația stem. Activități pentru copii isteți. Inginerie și Disney. Sofia întâi. A fost odată o prințesă. Povești și jocuri pot fi cumpărate cu doar 3,98 lei.

Am pregătit surprize și pentru părinți. Astfel, Lumea ce va să vină de Dara Horn, Altruismul eficient de Peter Singer, HMS Ulysses de Alistair MacLean costă doar 2,99 lei. Bestsellerul Swing time de Zadie Smith poate fi cumpărat cu doar 3,99 lei, iar Necunoscuta din Tanger de Christine Mangan beneficiază de 90% reducere și poate fi achiziționată cu doar 4,49 lei.

Iubitorii de non-ficțiune pot alege dintr-o ofertă variată, care include A fost odată ca niciodată. O istorie alternativă a fericirii de Darren Brown, redusă de la 39,9 lei la 3,99 lei.

Titluri Litera care costă mai puțin de 10 lei

Cartea junglei de Rudyard Kipling, Amintiri din copilărie de Ion Creangă pot fi achiziționate la reducere cu 7,45 lei, iar Robin Hood de Rob Lloyd Jones, 101 motive să te bucuri că citești de Beatrice Masini, Micii eroi. Magellan și Mitologia. Eroul Ahile costă 8,72 lei fiecare.

Și titlurile din colecția „Carte pentru toți“ sunt la reducere. Astfel, Darul lui Humboldt de Saul Bellow poate fi comandată cu 7,47 lei, Puterea voinței de Kelly McGonigal costă 8,96 lei, iar Emma de Jane Austen și Biografii necenzurate ale unor oameni celebri de Will Cuppy pot fi cumpărate cu câte 9,96 lei.

Iubitorii cărților de colorat au și ei parte de o surpriză: My Little Pony. Marea carte de colorat poate fi achiziționată cu 9,95 lei, iar Urzeala tronurilor. Carte de colorat beneficiază de 80% reducere și poate fi comandată cu 9,98 lei.

Titluri Litera care costă mai puțin de 15 lei

Fanii scriitorului George Orwell care participă la Party pe Litera.ro au parte de o surpriză plăcută: 1984 poate fi achiziționat cu 13,74 lei, iar Ferma animalelor costă doar 14,99 lei.

Pentru iubitorii de non-ficțiune, am pregătit 55% reducere la Istoria artei. O foarte scurtă introducere de Dana Arnold și la Logica. O foarte scurtă introducere de Graham Priest, titluri incluse în colecția „Oxford“. India. O scurtă istorie de Andrew Robinson și 50 de idei pe care trebuie să le cunoști. Știința de Paul Parsons și Gail Dixon pot fi achiziționate cu doar 13,46 lei, iar Psihologia. Cei mai importanți teoreticieni, teorii clasice și cum te pot ajuta acestea să înțelegi lumea beneficiază de 75% reducere și poate fi cumpărată cu 14,98 lei.

Iată și titluri pentru copii ce pot fi achiziționate cu mai puțin de 15 lei: Matilda, o dădacă nemaipomenită. O aventură la oraș, o aventură la spital de Christianna Brand, Comoara din insulă de Robert Louis Stevenson, Jocuri ale minții pentru copii isteți, 1 000 de întrebări și răspunsuri. Istoria lumii, Prințesă cu adevărat de Connie Glynn, Mica enciclopedie de întrebări, Vântul din lună de Erik Linklater, Carte de activități pentru copiii mici. Labirinturi, careuri și alte jocuri amuzante, Pictez cu degetele. Animale sălbatice, Istoria lumii în pilule de Emma Marriott, Călătoria lui Albie Bright de Christopher Edge, Patrula cățelușilor. 500 de autocolante.

Titluri Litera care costă mai puțin de 20 lei

Fata cea nouă de Daniel Silva, X feluri de a muri de Stefan Ahnhem, Mai rece ca gheața de Jennifer Armentrout, Toate florile Parisului de Sarah Jio, Culorile vieții de Kristin Hannah, Fetele dispărute din Paris de Pam Jenoff, Fetița din scrisoare de Emily Gunnis, Fiica pierdută de Gill Paul, Fetița pe care au lăsat-o în urmă de Roxanne Veletzos, Apicultorul din Alep de Christy Lefteri sunt doar câteva dintre titlurile de ficțiune ce beneficiază de super-reduceri.

Cu mai puțin de 20 de lei puteți comanda o serie de cărți de non-ficțiune, între care: Planul B de Sheryl Sandberg și Adam Grant, Super student de Olav Schwe, Puterea creierului de Daniel G. Amen, Tana Amen, Cei patru călăreți. Conversația care a declanșat revoluția ateistă de Daniel, Dennett, Sam Harris, Richard Dawkins, Christopher Hitchens, Mesajul lui Dumnezeu către lume de Neale Walsch, Viitorul războiului de Lawrence Freedman, Puterea subconștientului. Cum să îți schimbi modul de a gândi de Joseph Murphy, Rețeta succesului de John Maxwell.

Titluri Litera care costă mai puțin de 30 lei

În cadrul campaniei „Party pe Litera.ro”, bestselleruri precum Povestea mea de Michelle Obama, Gândește ca un călugăr de Jay Shetty, Frontul de acasă de Kristin Hannah, Nu sunt eu de Maia Morgenstern, Întoarcerea acasă de Nicholas Sparks, Patria de Fernando Aramburu, Vremea dragostei și a războiului de Santa Montefiore, Omul nostru din Panama de John le Carré pot fi achiziționate cu mai puțin de 30 de lei.

Dintre titlurile pentru copii și adolescenți care beneficiază de superofertă, amintim Atlasul aventurilor. Marile minuni ale lumii, Prima mea carte despre animale de companie și Prima mea carte despre cosmos, ultimele douăde Catherine D. Hughes, ce beneficiază de 60% reducere și pot fi achiziționate cu doar 23,96 lei, Miracolul vieții pe pământ. Povestea evoluției,care costă 26,96 lei, Atlasul minunilor lumii. Cele mai spectaculoase monumente de Daniela Celli și Giulia Lombardo, ce poate fi cumpărat cu 29,95 lei.

La drum împreună de Sarah Dessen, Dragă Emmie Blue de Lia Louis, Orașul semilunii. Casa pământului și a sângelui de Sarah J. Maas, Un semn de întrebare este o jumătate de inimă de Sofia Lundberg sunt doar câteva dintre titlurile pentru adolescenți ce pot fi achiziționate la reducere.

Hai și tu la Party pe Litera.ro și descoperă toate promoțiile!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.