LiteraBlog Ia-ți agenda cititorului și notează-ți toate ideile de lectură! Este disponibilă exclusiv pe Litera.ro

Ia-ți agenda cititorului și notează-ți toate ideile de lectură! Este disponibilă exclusiv pe Litera.ro

Începe anul 2022 cu agenda cititorului Litera, ilustrată de Ana Fornoga (Mura), unul dintre cei mai talentați ilustratori din România. Cele 180 de pagini îți oferă posibilitatea să îți notezi rezoluțiile de început de an, cărțile pe care îți propui să le citești, ideile și impresiile de lectură. O poți purta oriunde în călătoriile tale – reale sau imaginare – din 2022.

Agenda are pagini dictando și este nedatată pentru ca tu să o poți folosi oricând, fără constrângeri de timp. Formatul prietenos și ilustrațiile originale ale copertei te vor inspira să dai frâu liber gândurilor și imaginației. Poate fi achiziționată cu 39,90 lei, exclusiv pe Litera.ro.

Totodată, am pregătit pentru iubitorii de lectură pachete literare ce conțin agenda cititorului și care pot fi achiziționate cu reduceri de până la 50%.

Litera3021.jpg
Credit foto: Cristina Venedict

Descoperă pachetele la reducere ce conțin agenda cititorului!

Pentru iubitorii de dezvoltare personală am pregătit un pachet ce conține, pe lângă agendă, volumele Gândește ca un călugăr de Jay Shetty, Iubește oamenii, folosește lucrurile de Joshua Fields Millburn și Ryan Nicodemus, Cum să-ți transformi viața de Nicole LePera. Acest pachet poate fi achiziționat cu 40% reducere, la prețul de 119,76 lei.

Tot pentru pasionații de dezvoltare personală am pregătit un pachet ce conține trei titluri Osho și care poate fi comandat cu 45% reducere, la 82,28 lei. Acest pachet conține agenda și volumele Osho. Primul lucru, dimineața, Osho. Întoarcerea la tine însuți. Calea către o viață fericită și Osho. Seara, la culcare.

Fanii lui John P. Strelecky au și ei parte de o super ofertă. Pachetul conține Cafeneaua de la capătul lumii, Întoarcere la cafeneaua de la capătul lumii, A treia vizită la Cafeneaua de la capătul lumii și poate fi achiziționat cu 35% reducere, la 103,74 lei.

Iubitorii colecției „Blue Moon“ pot achiziționa noutățile editoriale cu 50% reducere, la 119,75 lei. Pachetul conține agenda cititorului și romanele Cântec sub clar de lună de Nina George, Vara noastră de demult de Roxanne Veletzos, Secrete din trecut de Barbara Davis și Cuvinte nerostite de Kelly Rimmer.

Vă plac thrillerele sau romanele psihologice? Acest pachet cuprinde noutățile din colecția „Buzz Books” și poate fi achiziționat cu 35% reducere, la 155,68 lei: Cei cinci purceluși de Agatha Christie, Cunoștință mortală de Peter Swanson, La fel de bogat ca regele de Abigail Assor și Ultimul mesaj de Laura Dave.

Pachetul „Best of ficțiune” conține cele mai bune apariții editoriale ale anului 2021 și poate fi achiziționat cu 45% reducere, la 142,73 lei. Cuprinde agenda cititorului și romanele Oamenii din copaci de Hanya Yanagihara, Locul secund de Rachel Cusk, Animal de Lisa Taddeo și Apeirogon de Colum McCann.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.