LiteraBlog Ia-ți vitamina D carte de pe litera.ro!

Ia-ți vitamina D carte de pe litera.ro!

Începând de miercuri, 20 iulie, timp de 5 zile, te invităm pe litera.ro să-ți iei doza de vitamina D carte pentru un boost de lectură necesar vara aceasta! Ai reduceri de până la 65% la cărțile pe care ai pus ochii încă de la începutul sezonului!

Vitaminizează-te cu un val de oferte și promoții la care nu ai cum să reziști! Pe litera.ro te energizăm cu vitamina D carte cât pentru un sezon întreg!

Cu mai puțin de 30 de lei, cititorii își pot petrece concediul în Conacul cu amintiri – Mary Ellen Taylor (24,95 lei), își pot da Întâlniri în vacanță – Emily Henry (29,94 lei),  Necunoscuta din Paris – Santa Montefiore (24,95 lei) se alătură escapadei, iar mai apoi o promenadă în Grădina cu lavandă – Lucinda Riley (22,46 lei) poate încheia sezonul estival. Din nou acasă – Kristin Hannah (19,96 lei) singura grijă va fi să pregătești Apa proaspătă pentru flori – Valérie Perrin (24,95 lei), iar în Camera secretăEmily Gunnis (29,94 lei) să retrăiești cele mai frumoase experiențe ale verii.

Și dacă nu te-ai convins, intră acum pe selecția de cărți pentru plajă, special pregătită pentru tine și comandă-ți preferatele. Convinge-te că ai de unde să alegi.

Vânează acum reducerile de pe site, comandă cărțile pe care vrei să le citești în concediu, iar noi te asigurăm că bronzul și lectura nu au făcut niciodată o pereche mai bună!

Vara asta se poartă lectura, iar litera.ro a topit prețurile pentru ca tu să fii în pas cu moda. Pentru asta ne-am gândit că ți-ar prinde bine reducerile de până la 65%, astfel încât să nu mai ai niciun motiv să nu faci din vara asta un bestseller!

Selectează din multitudinea de cărți care reușesc mereu să-și facă loc în biblioteca ta și convinge-te că a meritat efortul intrând aici.

Și pentru că știm cât de mult îți place să citești, noi îți venim în ajutor și cu câteva idei. Ipoteza iubirii – Ali Hazelwood, Abandon – Abdulrazak gurnah, Cum să-ți transformi viața – Nicole LePera, Fecioarele – Alex Michaelides, Gândește ca un călugăr – Jay Shetty și multe altele pot fi acum ale tale la superprețuri.

Vara asta e mai frumoasă cu povești și poezii ilustrate reduse cu până la 65%! Nu rata promoțiile noastre zilnice, urmărește reducerile din fiecare zi, iar noi ne asigurăm că te surprindem la fiecare ocazie!

Părinții pot comanda pentru cei mici cărți pentru copii cu mai puțin de 10 lei, precum: Te iubim, Oscar! de David Meeling (7,96 lei), Patrula cățelușilor. Pirații din Golful Aventurii (8,20 lei), Povești de adormit copiii. Alice în țara minunilor (9,96 lei), Ce-mi place cel mai mult la CUM SUNT EU de Trace Moroney (8,96 lei), Tom și Jerry. O zi la curse. Harababura (8,20 lei), Disney Prințese. Frumoasa și bestia. Citim împreună (9,69 lei).

Hai pe litera.ro și descoperă toate promoțiile!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.