LiteraBlog Înscrie-te la concursul „Fii o romantică celebră” și poți ajunge pe coperta unui titlu din colecția Cărți romantice!

Înscrie-te la concursul „Fii o romantică celebră” și poți ajunge pe coperta unui titlu din colecția Cărți romantice!

Anul acesta, colecția Cărți romantice, cea mai bine vândută colecție de cărți din România, cu peste 20.000 de exemplare vândute săptămânal, împlinește 10 ani. Cu ocazia aniversării, în perioada 9 – 21 aprilie 2021, Editura Litera organizează concursul Fii o cititoare celebră, în urma căruia o norocoasă iubitoare de lectură va  ajunge pe coperta cărții Bun venit, iubire! de Jill Shalvis.


UPDATE 20 aprilie 2021:

Concursul „Fii o romantică celebră” a fost câștigat de GEORGIANA ȘOGOR, al cărei chip va fi pe coperta cărții Bun venit, iubire! de Jill Shalvis, ce va fi publicată în data de 21 mai.

Georgiana se descrie ca o fire pozitivă, care iubește viața și se bucură de prezent. Consideră că e foarte important să investești în propria persoană și că niciodată nu este prea târziu să îți îndeplinești visele. Este o fire romantică, adoră călătoriile și plimbările în natură. Câștigătoarea va beneficia de o sesiune de make-up, hair-styling și ședință foto profesionistă, oferită de Libertatea pentru Femei.


Tot ce trebuie să faci pentru a te înscrie la concurs este să trimiți o fotografie personală, recentă, în format full body, pe adresa de email [email protected], însoțită de numele complet, numărul de telefon, vârsta, localitatea și câteva propoziții despre cine ești și ce hobby-uri ai. Fotografia trebuie să fie clară, la o rezoluție ridicată și actuală.

Fotografiile concurentelor vor fi urcate într-un album pe pagina de Facebook/CărțiRomantice, iar participanta cu cele mai multe like-uri va intra în cursa pentru a ajunge pe coperta cărții. În alegerea câștigătoarei vor conta: numărul de voturi primite prin like (50%), decizia juriului Litera (50%).

Câștigătoarea va beneficia de o ședință foto, care include sesiune de make-up, hairstyling și dress fitting, iar fotografia sa va ajunge pe coperta cărții Bun venit, iubire! de Jill Shalvis.

Perioadă de desfășurare a concursului:

Concursul se va desfășura în perioada 9 aprilie – 21 aprilie 2021, după cum urmează:

  • 09 – 15 aprilie 2021: Primirea fotografiilor la adresa de e-mail: [email protected];
  • 16 – 19 aprilie 2021: Postarea pe pagina de Facebook/CărțiRomantice a albumului cu fotografiile selectate şi invitarea fanilor să-şi susţină preferata prin vot (like pe poza din album);
  • 20 aprilie 2021: Desemnarea și anunțarea câştigătoarei, conform regulamentului: 50% vor conta voturile primite prin like pe pagina de Facebook/CărțiRomantice şi 50% va fi decizia juriului format din doi reprezentanţi din partea editurii Litera. Anunțul va fi făcut pe pagina de Facebook/CărțiRomantice și Blogul Litera.
  • 22 aprilie 2021: Ziua sesiunii foto

Regulamentul integral poate fi consultat AICI.

Despre colecția Cărți romantice:

Colecția Cărți Romantice a debutat în anul 2011 și s-a impus în scurt timp atenției celor care apreciază creațiile literare al căror subiect principal îl reprezintă puterea vindecătoare a iubirii, destine conduse de pasiune și romantism, cărți emoționante, care au un final fericit.

Cele peste 500 de titluri sunt traduceri ale unor romane aflate în cele mai cunoscute topuri internaționale de specialitate, cu milioane de cititori în întreaga lume. Colecția va continua cu zeci de alte cărți de succes scrise de cele mai cunoscute și apreciate autoare: Mary Jo Putney, Amanda Quick, Nora Roberts, Danielle Steel etc.

Lira reunește o colecție de literatură universală de dragoste cu patru secțiuni: Romanul de dragoste, Cărți Romantice, Iubiri și destine și iubiri de poveste cărți care se adresează unui public sensibil, preponderent feminin.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.