LiteraBlog Joi, 11 martie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Eu și ducele”, primul volum din seria Bridgerton

Joi, 11 martie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Eu și ducele”, primul volum din seria Bridgerton

Joi, 11 martie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară apare bestsellerul Bridgerton, scris de Julia Quinn. Apărută la Editura Litera în colecția Moon Light, Bridgerton surprinde povestea de dragoste dintre Simon Basset și Daphne Bridgerton.

Citește un fragment în avanpremieră din „Eu și ducele”, primul volum din seria „Bridgerton”

Sursă foto: Captură Netflix

Despre Bridgerton

Fără îndoială, Simon Basset este pe cale să o ceară în căsătorie pe sora celui mai bun prieten – frumoasa Daphne Bridgerton, care nu mai are mult până să fie considerată fată bătrână. Dar cei doi știu cum stă treaba de fapt: au făcut un pact ca să le păcălească pe mamele din înalta societate, care se dau peste cap să-l însoare pe Simon cu vreuna dintre fiicele lor. În ceea ce o privește pe Daphne, ea își propune să atragă un pretendent bogat, dacă pare că este curtată de un duce.

Citește și: Zece lucruri care ne plac la seria „Bridgerton”

Vals după vals pe la balurile din sezonul londonez, Daphne și Simon încep să uite că se prefac a fi logodiți. Poate că de vină este zâmbetul lui ștrengăresc sau privirea lui arzătoare când se uită la ea, Daphne nu știe exact, dar simte că se îndrăgostește cu adevărat de frumosul și elegantul duce. Iar acum trebuie să facă tot posibilul să-l convingă și pe el că planul lor merită schimbat pe ici pe colo, pentru că nimic nu este mai prețios decât dragostea împărtășită.

Ce spun criticii despre Bridgerton de Julia Quinn

„Eu și ducele ne bucură cu umorul și dialogurile antrenante marca Julia Quinn, dar, în profunzime, sub pojghița de farmec din perioada Regenței, se ascunde un filon serios, care explorează impactul traumelor din copilărie și puterea vindecătoare a dragostei.“ (Lois Faye Dyer)

Cartea este disponibilă la chioșcurile de presă la un preț special: 49,90 lei. Titlul este disponibil și pe Litera.ro. Vezi care sunt promoțiile!

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.