LiteraBlog Joi, 13 martie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Doamna Escobar. Viața mea alături de Pablo” de Victoria Eugenia Henao

Joi, 13 martie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Doamna Escobar. Viața mea alături de Pablo” de Victoria Eugenia Henao

Joi, 13 mai 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Doamna Escobar. Viața mea alături de Pablo, scrisă de Victoria Eugenia Henao.

Cartea spune povestea Victoriei Eugenia Henao, o femeie care l-a cunoscut pe Pablo Escobar la vârsta de 13 ani. În acel moment, nu a știut că viața sa era pe punctul de a se transforma într-un coșmar teribil și că avea să fie mereu arătată cu degetul ca femeia cu care s-a căsătorit și a avut doi copii cel mai mare narcotraficant al tuturor timpurilor.

Pentru această carte, vreme de doi ani, văduva lui Escobar a făcut apel la memorie și și-a amintit fiecare dintre episoadele oribile pe care le-a trăit cu cel care, începând din 1982, a ținut Columbia captivă printr-o strategie de teroare, asasinând oameni politici, ziariști și apărători ai drepturilor omului, în timp ce continua să inunde lumea cu cocaină.

Până în acest moment, nici un martor atât de apropiat al vieții lui Escobar nu i-a prezentat faptele. Cum a fost războiul pe care l-a purtat cu cartelul din Calí și cu statul columbian? În ce a constat asocierea lui cu paramilitarii? Cum a trăit Henao infidelitățile continue ale soțului ei? Cum i-a schimbat arta viața de fugar? Cum au fost ultimii ani ai lui Escobar din momentul încarcerării sale în Catedrala până la asasinarea sa? Și, mai ales, ce s-a întâmplat cu familia narcotraficantului după moartea sa?

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29,99 lei.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.