LiteraBlog Joi, 14 iulie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Între lumi“, de Marc Klein

Joi, 14 iulie 2022, la toate chioșcurile de presă: „Între lumi“, de Marc Klein

Joi, 14 iulie 2022, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Între lumi, de Marc Klein.

O poveste sfâșietoare despre dragoste și pierdere – perfectă pentru fanii La cinci pași de tine.

După ce și-a petrecut o mare parte a copilăriei alături de diverși asistenți maternali, tânăra Tessa Jacobs, în vârstă de 17 ani, a ajuns să creadă că nu merită să fie iubită – nu de către părinții ei adoptivi și cu siguranță nu de careva de la școală.

Însă totul se schimbă după o întâlnire neașteptată cu Skylar, un elev în ultimul an de liceu dintr-un orășel apropiat, care este un romantic în adevăratul sens al cuvântului. Relația lor de prietenie se dezvoltă rapid, ajungând la genul de pasiune pe care o vedem adesea în filme. Pe măsură ce zidurile din jurul inimii ei se dărâmă, Tessa începe să creadă că, până la urmă, poate totuși este demnă de iubire.

Când tragedia lovește – neașteptat și dureros de crunt –, Tessa se trezește într-o rezervă de spital, incapabilă să își aducă aminte cum de a ajuns acolo. Apoi, află devastatoarea veste: Skylar a mu­rit în accidentul de mașină în care au fost implicați. În vreme ce Tessa caută răspunsuri, spiritul lui Skylar încearcă să o contacteze din lumea de dincolo. Disperată să îl mai vadă măcar o dată, Tessa duce o luptă contracronometru pentru a dezvălui adevărul șocant al relației lor – un adevăr ce ar putea duce la însăși viața de apoi.

Ce spun criticii despre Între lumi

„Această poveste și Marc au avut un impact atât de mare asupra mea! Cumva, inima mi se frângea și totodată mi se umplea de speranță în timp ce citeam cartea.“ (Joey King, eroina principală din filmul Între lumi)

Despre Marc Klein

Marc Klein este scenarist, regizor, producător și autor american, ale cărui povești de dragoste au încântat publicul din întreaga lume. Klein a urmat Tisch School of the Arts la Universitatea New York, unde a studiat regia și scenariul de film, după care s-a mutat în Los Angeles și și-a început cariera de scenarist.

În 2000 a vândut scenariul original pentru Serendipity (Noroc în dragoste), care a dus la un război al licitațiilor între cele mai mari studiouri de la Hollywood. Printre filmele la care a contribuit se numără A Good Year (Un an bun), Suburban Girl (Iubire ca la carte), Dear John (Dragul meu John), Safe Haven (Refugiu pentru viață) sau The Best of Me (Cel mai de preț cadou).

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.